En far til guddommelig barmhjertighed

 
JEG HAVDE glæden ved at tale sammen med Fr. Seraphim Michalenko, MIC i Californien ved nogle få kirker for omkring otte år siden. Under vores tid i bilen, Fr. Seraphim betroede mig, at der var en tid, hvor St.Faustinas dagbog var i fare for at blive fuldstændig undertrykt på grund af en dårlig oversættelse. Han trådte dog ind og fikset oversættelsen, som banede vejen for, at hendes skrifter blev formidlet. Han blev til sidst vicepostulator for hendes kanonisering.

For et par år siden fortællede nogen mig en meddelelse, der blev fremsat på en samling med Fr. Seraphim åbenbart til stede, [1]Jeg rapporterede oprindeligt, at det var et kontor i Vatikanet, og det blev sådan fortalt til mig (det var tilsyneladende en biskop, der meddelte på fr. Seraphims fødselsdagssamling); Marians of the Immaculate Conception erklærede imidlertid i en video den 13. februar 2021, hvor de citerer denne blog, at de ikke har nogen oplysninger om en forbindelse med Vatikanet. jf. 1:23:52 mærke kl YouTube.com at en bestemt passage i St. Faustinas dagbog henviste til hendes kanonisering, og initialerne SM til Fr. “Seraphim Michalenko”.

I dag så jeg to enorme søjler implanteret i jorden; Jeg havde implanteret en af ​​dem og en bestemt person, SM, den anden. Vi havde gjort det med uhørt indsats, meget træthed og vanskeligheder. Og da jeg havde implanteret søjlen, spekulerede jeg selv på, hvor en sådan ekstraordinær styrke var kommet fra. Og jeg erkendte, at jeg ikke havde gjort dette af min egen styrke, men med den kraft, der kom ovenfra. Disse to søjler var tæt på hinanden i billedets område. Og jeg så billedet, hævet meget højt og hængende fra disse to søjler. På et øjeblik stod der et stort tempel, støttet både indefra og udefra, på disse to søjler. Jeg så en hånd afslutte templet, men jeg så ikke personen. Der var et stort antal mennesker inden for og uden for templet, og de strømme, der udsendte sig fra Jesu medfølende hjerte, strømmede ned over alle.  - St. Faustina, Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, n. 1689; Maj 8, 1938

Bemærkelsesværdigt blev han ved et uheld efterladt bag på mængden under hendes kanonisering - derfor blev han ikke set.
 
Fr. Seraphim var en del af ordenen Marians of the Immaculate Conception. Han døde den 11. februar, festdagen for Vor Frue af Lourdes, der annoncerede sig selv som "Den pletfri undfangelse." Tak, Fr. Serafer. Du banede vejen for os til at modtage budskabet om guddommelig barmhjertighed. Må du være omsluttet af den evige hvile i Jesu medfølende hjerte.
 
Bed for os.
 
 
RELATERET LÆSNING
 
Mit møde med en anden "far til guddommelig nåde", den afdøde præsten George Kosicki: Relikvierne og budskabet

 

Lyt til Mark på følgende:


 

 

Deltag i mig nu på MeWe:

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Jeg rapporterede oprindeligt, at det var et kontor i Vatikanet, og det blev sådan fortalt til mig (det var tilsyneladende en biskop, der meddelte på fr. Seraphims fødselsdagssamling); Marians of the Immaculate Conception erklærede imidlertid i en video den 13. februar 2021, hvor de citerer denne blog, at de ikke har nogen oplysninger om en forbindelse med Vatikanet. jf. 1:23:52 mærke kl YouTube.com
Posted in FORSIDE, NÅDETID og mærkede , , , .