Et sorgbrev

 

TO for mange år siden sendte en ung mand mig et sorg- og fortvivlelsesbrev, som jeg svarede på. Nogle af jer har skrevet og spurgt "hvad skete der med den unge mand?"

Siden den dag har vi to fortsat korresponderet. Hans liv er blomstret ud i et smukt vidnesbyrd. Nedenfor har jeg genoptaget vores oprindelige korrespondance efterfulgt af et brev, som han for nylig sendte mig.

Kære Mark,

Grunden til at jeg skriver til dig er fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre.

[Jeg er en fyr] i dødssynd tror jeg, fordi jeg har en kæreste. Jeg vidste, at jeg aldrig ville gå ind i denne livsstil hele mit liv, men efter mange bønner og novener gik tiltrækningen aldrig væk. For at gøre en virkelig lang historie kort, følte jeg, at jeg ikke havde nogen steder at vende mig, og begyndte at møde fyre. Jeg ved, at det er forkert, og det giver ikke engang meget mening, men jeg føler, det er noget, jeg er blevet snoet ind i og ikke ved hvad jeg skal gøre mere. Jeg føler mig bare tabt. Jeg føler, jeg har tabt en kamp. Jeg har virkelig en masse indre skuffelse og beklager og føler, at jeg ikke kan tilgive mig selv, og at Gud heller ikke vil. Jeg er endda virkelig ked af Gud til tider, og jeg føler, at jeg ikke ved, hvem han er. Jeg føler, at han har haft det ud for mig siden jeg var ung, og at uanset hvad, der er bare ingen chance for mig.

Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige lige nu, jeg tror jeg håber du måske kan bede. Hvis noget, tak for bare at læse dette ...

En læser.

 

 

KÆRE Læser,

Tak fordi du skrev og udtrykte dit hjerte.

Først i den åndelige verden er du kun fortabt hvis du ikke ved, at du er fortabt. Men hvis du allerede kan se, at du har mistet vejen, ved du, at der er anden måde. Og det indre lys, den indre stemme, er Guds.

Ville Gud tale til dig, hvis han ikke elskede dig? Hvis han havde afskrevet dig for længe siden, ville han gider at pege en vej ud, især hvis det fører tilbage til ham?

Nej, den anden stemme, du hører, den ene af fordømmelse, er ikke Guds stemme. Du er låst i en åndelig kamp for din sjæl, en evig sjæl. Og den bedste måde for Satan at holde dig væk fra Gud er at overbevise dig om, at Gud ikke ønsker dig i første omgang.

Men det er netop for sjæle som din, at Jesus led og døde (1 Tim 1:15). Han kom ikke for de sunde, Han kom for de syge; Han kom ikke for den retfærdige, men for synderen (Mark 2:17). Kvalificerer du dig? Lyt til ordene fra en klog eremit:

Satans logik er altid en omvendt logik; Hvis den rationalitet af fortvivlelse, der er vedtaget af Satan, indebærer, at vi på grund af vores ugudelige syndere bliver ødelagt, er Kristi begrundelse, at fordi vi bliver ødelagt af enhver synd og enhver ugudelighed, bliver vi frelst af Kristi blod! Matthew den fattige, Kærlighedens kommunion

Det er denne sjælsygdom, som du har beskrevet, der trækker Jesus mod dig. Sagde ikke Jesus selv, at han ville efterlade ni og halvfems får til at lede efter en mistet? Lukas 15 handler om denne barmhjertige Gud. Du er det tabte får. Men selv nu er du ikke rigtig fortabt, for Jesus har fundet jer alle sammen bundet i en livsstil, som gradvist spilder dig væk. Kan du se ham? Han vinker dig i dette øjeblik til ikke at sparke og løbe væk, da han søger at befri dig fra dette web.

Synderen, der i sig selv føler en total fratagelse af alt, hvad der er hellig, rent og højtideligt på grund af synden, den synder, som i sine egne øjne er i fuldstændig mørke, adskilt fra håbet om frelse, fra livets lys og fra de helliges samfund, er selv den ven, som Jesus inviterede til middag, den der blev bedt om at komme ud bag hækkene, den der blev bedt om at være en partner i hans bryllup og en arving til Gud ... Den, der er fattig, sulten, syndig, faldet eller uvidende er Kristi gæst. — Ibid.

Du er inviteret til Kristus banket præcist fordi du er en synder. Så hvordan kommer du derhen? Først skal du acceptere invitationen.

Hvad gjorde den gode tyv ved siden af ​​Jesus, en kriminel der havde brugt sit liv på at bryde Guds befalinger? Han erkendte ganske enkelt, at den eneste, der kunne redde ham nu, var Jesus. Og så sagde han af hele sit hjerte, ”Husk mig, når du kommer ind i dit rige." Tænk over det! Han erkendte at Jesus var en konge, og alligevel var han, en almindelig tyv, modig nok til at bede om, at når Jesus hersker fra himlen, skal han huske ham! Og hvad var Kristi svar? “Denne dag vil du være sammen med mig i paradis.”Jesus genkendte i tyven, ikke en formodningsånd, men en barnlignende hjerte. Et hjerte så nedsænket i tillid, at det kasserede al fornuft og logik og kastede sig blindt i armene på den levende Gud.

Himmeriget hører til sådanne som disse. (Mt 19:14)

Ja, Kristus beder dig om sådan tillid. Det kan være skræmmende at stole på Gud på denne måde, især når alt i os - disse fordømmelsesrøst, vores køds lyster, ensomhed i vores hjerter, argumenterne i vores hoved - alle synes at sige "Glem det! Det er for svært! Gud beder for meget om mig! Desuden er jeg ikke værdig ... ”Men allerede arbejder Kristi lys i dig, fordi du kender dig kan ikke glemme det. Din sjæl er rastløs. Og denne rastløshed er Helligånden, der, fordi han elsker dig, ikke lader dig hvile i trældom. Jo tættere du kommer på flammen, jo mere ser det ud til at brænde. Se dette som opmuntringfor Jesus sagde:

Ingen kan komme til mig, medmindre Faderen, som sendte mig, trækker ham. ” (Johannes 6:44)

Gud elsker dig så meget, at han trækker dig til sig selv. Ja, hvem tiltrak Kristus til sig selv mens han var på jorden? De fattige, de spedalske, skatteopkræverne, utroskaberne, de prostituerede og dæmoner. Ja, dagens “åndelige” og “retfærdige” syntes at være efterladt i støvet af stolthed.

Hvad skal du gøre? Som moderne mænd har vi ofte været betinget af at tro, at det at løbe er at være svag. Men hvis en bygning skulle falde på dit hoved, ville du da stå der "som en mand", eller ville du løbe? Der er en åndelig bygning, der kollapser over dig - og denne vil ødelægge sjælen. Du genkender dette. Og så er der et par ting, du skal gøre så hurtigt som muligt.

 
HÅB… I PRAKTISK

I. Du skal løbe fra denne livsstil. Jeg sagde ikke, du skal løbe fra dine følelser. Hvordan kan du løbe fra det, som du ikke ser ud til at kontrollere? Nej. Hver person, på trods af sin kønshældning, har følelser eller svagheder, der synes stærkere end ham selv. Men når du finder disse følelser, der fører dig til synd, skal du tage handling for ikke at lade dem trælle dig. Og i nogle tilfælde betyder det, at du skal køre. Med dette mener jeg, at du skal afskære dette usunde forhold. Dette er smertefuldt. Men ligesom operation er smertefuld, bringer den også den varige frugt af godt helbred. Du er nødt til straks at fjerne dig selv fra alle former og fristelser i denne livsstil, som du er lænket til. Dette kan betyde et radikalt og pludseligt skift i dine levevilkår, forhold, transport osv. Men Jesus sagde det sådan: ”Hvis din hånd får dig til at synde, skal du skære den af.”Og et andet sted, siger han,

Hvilket overskud er der for en at vinde hele verden og miste sit liv? (Markus 8:36)

 
II.
Kør lige ind i tilståelsen, så snart du kan. Gå til en præst (som du ved trofast følger den katolske kirkes lære) og tilstå dine synder. Hvis du har udført trin et, vil dette være et vigtigste trin to. Det vil ikke nødvendigvis sætte en stopper for dine følelser, men det vil fordybe dig direkte i den hastige strøm af Guds nåde og hans helbredende kraft. Kristus venter på dig i dette nadver ...

 
III. Søg hjælp. Der er nogle tendenser, nogle afhængigheder og tilbøjeligheder, som det kan være for svært at overvinde alene. Og dette kunne være en af ​​dem ... Da Jesus rejste Lazarus,

Den døde mand kom ud, bundet hånd og fod med gravbånd, og hans ansigt var pakket ind i en klud. Jesus sagde til dem: "Løs ham og lad ham gå." (Johannes 11:44)

 Jesus gav ham nyt liv; men Lazarus havde stadig brug for hjælp fra andre at begynde at vandre i den frihed. Det kan også være nødvendigt at du finder en åndelig leder, en støttegruppe eller andre kristne, der har været igennem denne rejse, og som vil være i stand til at hjælpe med at pakke "begravelsesbåndene" ud af bedrag, sædvanlig tænkning og indre sår og højborg, der er tilbage. Dette vil også hjælpe dig med at håndtere “følelser”. Ideelt set vil denne gruppe eller person føre dig til Jesus og dybere helbredelse gennem bøn og solid rådgivning.

Jeg opfordrer dig til at besøge dette websted som udgangspunkt:

www.couragerc.net

Endelig kan jeg ikke understrege igen, hvor meget Tilståelse og simpelthen at bruge tid før det velsignede nadver har bragt umådelig helbredelse og frihed til min egen stakkels sjæl.

 

AFGØRELSE

Der er sandsynligvis to ting, der vil ske, når du læser dette brev. Den ene er en følelse af håb og lys, der strømmer ind i dit hjerte. Den anden vil være en dødvægt ved, at din sjæl siger: ”Dette er for hårdt, for radikalt, for meget arbejde! Jeg skifter til my vilkår hvornår Jeg er parat." Men det er i dette øjeblik, du skal træde tilbage med et klart hoved og sige til dig selv, ”Nej, den åndelige bygning kollapser. Jeg vil ud, mens jeg stadig har en chance! ” Det er smart tænkning, for ingen af ​​os ved, om vi vil leve fra det ene øjeblik til det andet. “I dag er frelsesdagen, ”Siger Skrifterne.

Endelig er du ikke alene i denne kamp. Der er mange gode sjæle derude, der har kæmpet dybt med dette, og som ikke er forbandet. Der er flere mænd, der regelmæssigt skriver til mig, som også har beskæftiget sig med attraktioner af samme køn, i nogle tilfælde i mange år. De lever kyske liv, er lydige mod Kristus og lever eksempler på hans kærlighed og barmhjertighed (nogle af dem har endda haft sunde og lykkelige heteroseksuelle ægteskaber og har haft børn.) Jesus kalder dig at være sådan et vidne. Husk, Gud gjorde os til "mand og kvinde." Der er ingen mellemliggende. Men synd har forvredet og forvrænget billedet for os alle på en eller anden måde, og desværre siger samfundet, at det er normalt og acceptabelt. Dit hjerte fortæller dig andet. Det er nu et spørgsmål om at lade Gud fjerne det. Og med det vil du begynde at se, hvem Gud virkelig er, og hvem du virkelig er. Han er ude efter at hente dig, ja—at være sammen med ham i al evighed. Vær tålmodig, bed, modtag sakramenterne, og løb, når det er tid til at løbe-godt løb, ikke dårligt løb. Løb fra den synd, der ville ødelægge dig, og løb til den, der virkelig elsker dig.

Uanset hvad fremtiden bringer for dig med Kristus, vil det altid være sikkert, altid håbefuldt, selvom det kan betyde at skulle bære et tungt kors. Og han, der bar langt tungere for to tusind år siden, lover at hvis du bærer det med ham, vil du også modtage en evig opstandelse.

Og sorgen på denne dag vil blive glemt ...

 

TO ÅR SENERE…

Kære Mark,

Jeg ville bare skrive til dig og give dig en opdatering af alt, hvad der har foregået, siden jeg først skrev dig om mine kampe med tiltrækning af samme køn. Da jeg skrev dig om dødssynden og de kampe, jeg oplevede, kunne jeg ikke lide alt om mig selv. Jeg har siden lært, at Gud elsker os ubetinget og har accepteret mit kors. Det har ikke været let, men med tilståelse og kamp om renhed hver dag er det hele værd for Guds ære. 

Kort efter at jeg skrev dig, forlod jeg mit job som fotograf af antikviteter og blev inspireret til at melde mig frivilligt og begynde at arbejde i pro-life arbejde. Jeg begyndte at tage fokus fra mig selv og lægge det i Guds arbejde. Jeg gik til et Rachel's Vineyard-tilbagetog med en af ​​mine venner, der mistede sit barn til en abort - den samme ven, som jeg nu driver et krisegraviditetscenter med - og vi begynder vores anden begivenhed med fredelig bøn og protest på en planlagt forældreklinik ( 40 dage for livet.) Vi mødtes også med en nonne i en vaskeri, og hun introducerede os til nogle af hendes venner, der er indvandrere og flygtninge, og vi forgrener os nu for at arbejde med indvandrere og flygtninge i vores by, der leverer tøj, mad, arbejde og sundhedspleje. Jeg er også begyndt at melde mig frivilligt i vores lokale fængsel som rådgiver ...

Jeg har virkelig lært, at ved at give, frivilligt arbejde, tilbyde kampe, tage tankerne af mig selv og overgive mig til Gud hver dag mere og mere, at livet bliver mere meningsfuldt, målrettet og frugtbart. Fred, glæde og kærlighed til Gud bliver tydeligere. Det engagement, jeg har forpligtet mig til masse, tilståelse, tilbedelse, bøn og forsøg på at faste, har også været styrkende og opmuntrende i min løbende omvendelse. Jeg mødtes med den visionære Ivan fra Medjugorje for nylig, og han delte, at vores omvendelse er livslang, at vores forhold til Gud er en reel, og vi må aldrig stoppe. Jeg forstår ikke altid alt, men tro handler om at tro på det, vi ikke kan bevise - og Gud kan flytte bjerge, der virker uovertrufne. 

 

YDERLIGERE LÆSNING:

Budskaber om håb:

 

 

 

Klik her for at Opsige abonnement or Tilmeld til denne journal. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ÅNDELIGHED.

Kommentarer er lukket.