Accepter kronen

 

Kære venner,

Min familie har brugt den sidste uge på at flytte til et nyt sted. Jeg har haft lidt internetadgang og endnu mindre tid! Men jeg beder for jer alle, og som altid stoler jeg på jeres bønner for nåde, styrke og udholdenhed. Vi begynder opførelsen af ​​et nyt webcast-studie i morgen. På grund af den arbejdsbyrde, der ligger foran os, vil min kontakt med dig sandsynligvis være sparsom.

Her er en meditation, som hele tiden har tjent mig. Den blev først offentliggjort 31. juli 2006. Gud velsigne jer alle.

 

TRE uges ferie… tre uger med den ene mindre krise efter den anden. Fra lækkende flåder til overophedning af motorer til krigende børn til næsten alt, der kunne gå i stykker, der kunne ... Jeg blev frustreret. (Faktisk kaldte min kone mig til forsiden af ​​turbussen, mens jeg skrev dette, ligesom min søn spildte en dåse saft over hele sofaen ... oy.)

For et par nætter siden, følte jeg mig som om en sort sky knuste mig, sprang jeg ud til min kone in vitriol og vrede. Det var ikke et guddommeligt svar. Det var ikke en efterligning af Kristus. Ikke hvad du ville forvente af en missionær.

I min sorg faldt jeg i søvn på sofaen. Senere den aften havde jeg en drøm:

Jeg pegede mod øst mod himlen og fortalte min kone, at stjerner ville falde der en dag. Netop da gik en ven op, og jeg var ivrig efter at fortælle hende dette ”profetiske ord”. I stedet udbrød min kone: "Se!" Jeg vendte mig om og stirrede op i skyerne lige efter solnedgang. Jeg kunne se et tydeligt øre ... og derefter en engel, der fyldte himlen. Og så, inden for englens vinger, så jeg ham… Jesus, hans øjne lukkede og hans hoved bøjet. Hans hånd blev udstrakt: Han tilbød mig tornekronen. Jeg faldt på knæ grædende og indså, at ordet himlen holdt snarere for mig.

Så vågnede jeg.

Straks kom en forklaring til mig:

Mark, du skal også være villig til at bære tornekronen. I modsætning til neglene, som er store og svære, er tornene små stifter. Vil du acceptere disse små stikkende forsøg også?

Selv når jeg skriver dette, græder jeg. For Jesus har ret - jeg har gentagne gange undladt at omfavne disse tilsyneladende små prøvelser. Og alligevel ser han ud til at omfavne mig stadig, ligesom han omfavnede Peter, der også mislykkedes i hans prøvelser, forbandede og klagede ... Den næste morgen rejste jeg mig og angrede på min familie. Vi bad sammen og havde den mest fredelige dag endnu.

Så læste jeg dette afsnit:

Overvej det al glæde, mine brødre, når du støder på forskellige prøvelser, for du ved, at prøvelse af din tro giver udholdenhed. Og lad udholdenhed være perfekt, så du kan være perfekt og fuldstændig og mangler intet ... Salig er den mand, der holder ud i fristelsen, for når han er blevet bevist, vil han modtage livets krone, som han lovede dem, der elsker ham. (Jakob 1: 2-4, 12)

“Tornekronen” vil nu en dag blive “livets krone”, hvis den accepteres med føjelighed.

Kære, vær ikke overrasket over, at der opstår en ildprøve blandt jer, som om der skete noget underligt med jer. Men glæd dig i den udstrækning, at du har del i Kristi lidelser, så når hans åbenbaring bliver åbenbaret, kan du også glæde dig med glæde. (1 Pt 4: 12-13)

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ÅNDELIGHED.

Kommentarer er lukket.