Er du klar?

Olielampe2

 

Før Kristi genkomst skal kirken gennemgå en endelig prøve, der vil ryste mange troendes tro ... Den katolske kirkes katekisme (CCC), 675

 

Jeg har citeret denne passage flere gange. Måske har du læst det flere gange. Men spørgsmålet er, er du klar til det? Lad mig hurtigst muligt spørge dig igen, "Er du klar til det?"

 

DEN UFORBEREDTE

Da jeg i flere måneder har mediteret over det, som Herren afslører i mit hjerte, bliver det tydeligere - med en slags afslappende rædsel - at mange "gode" katolikker ikke vil være klar til det, der kommer. Årsagen er, at de stadig "sover" i verdens anliggender. De forsætter fortsat med at bruge tid i bøn. De afviste tilståelse, som om det var en anden ting, der skulle blandes rundt på listen To To Do. De nærmer sig sakramenterne af pligt frem for et guddommeligt møde med Frelseren. De fungerer som permanente borgere i denne verden snarere end pilgrimme, der rejser til deres sande hjem. De kan endda høre advarselsordene som dem, der præsenteres her, men skød dem skødesløst som mere "undergang og dysterhed" eller en anden "interessant mening".

Da brudgommen var længe forsinket, blev de alle døsige og faldt i søvn. Ved midnat råbte der: 'Se, brudgommen! Kom ud for at møde ham! ' Så rejste alle disse jomfruer sig og trimmede deres lamper. De tåbelige sagde til de kloge: Giv os noget af din olie, for vores lamper går ud. Men de kloge svarede: 'Nej, for der er måske ikke nok for os og dig ... Vær derfor vågen, for du kender hverken dagen eller timen. (Mattæus 25: 5-13)

Da Herren bad mig om at begynde at skrive apostolat, talte han delvist gennem ord, der er kommet tilbage for nylig:

Gå og sig til dette folk: Lyt omhyggeligt, men du skal ikke forstå! Se nøje, men du skal ikke vide noget! Du skal gøre dette folks hjerte træg, sløve deres ører og lukke øjnene; ellers vil deres øjne se, deres ører høre, deres hjerte forstår, og de vil vende sig og blive helbredt. "Hvor længe, ​​Herre," spurgte jeg. Og han svarede: Indtil byerne er øde, uden indbyggere, huse uden menneske, og jorden er øde øde. (Esajas 6: 8-11)

Det vil sige de, der modstår denne nådestid, lukker Guds stemme og lukker deres hjerter for de åbenlyse tegn omkring dem ... risikerer at forblive et stivhalset folk, der ikke er i stand til at høre og se, hvad Gud gør indtil der er primært øde åndelige øde.

Dette ord kom til mig før det hellige sakrament i denne uge:

Selv mænd, der ikke gik til messe, vil mærke tabet af Guds tilstedeværelse, når eukaristien afskaffes. En del af den kommende tugt vil være, når vinstokken plukkes væk, når frugterne, der ofte hang stille og håndgribeligt på dine kontorer, skoler og organisationer pludselig er væk. Der vil komme en hungersnød - en hungersnød efter Guds ord. I denne ørken vil verden lide sin største tugt, for manges kærlighed bliver kold. Når alt går i stykker, når jorden er som et ufrugtbart ødemark, når menneskers hjerters kolde lyster knuses under Satans magt, så vil retfærdighedens sol til sidst gå op, og åndens regn falder for at forny jordens overflade.

O menneskeheden! Vend dig væk fra dit nuværende kursus. Måske vil Gud give anger og have medlidenhed. For intet menneske kan trives i dødens mørke, og åndeligt tab er den største og mest smertefulde død af alle.

Min kollega, en katolsk missionær med testede gaver i Herren, havde denne vision / drøm på samme tid som jeg forberedte denne skrivning:

Jeg kunne se land i miles (verdenen), og det var dit normale grønne landskab. Så så jeg nogen gå, som jeg på en eller anden måde vidste var den Antichristog med hvert fodspor, han tog, blev landet til et fuldstændigt øde land fra hans fodaftryk og alt bag sig. Jeg vågnede! Jeg følte, at Herren viste mig ødelæggelsen ved at komme over verden, da Antikrist kommer ind på scenen!

Det er lettere for jorden at være uden solen end uden messen. - St. Pio

 

DEN SLUTTE PRØVNING

De første tegn på en kommende skisma i Kirken er allerede i horisonten. De første tegn på betydelige ændringer i vores infrastruktur er begyndt at forekomme. Og de første tegn på det kommende bedrag begynder at manifestere sig. Når denne trekantede prøve kommer fuldt ud over verden, vil mange rystes, fordi de ikke har nok olie i deres lamper og vil spred i frygt til nærmeste lys... a falsk lys. Hvordan vil du vide, hvad der er sandheden? Hvordan vil du vide, om den katolske kirke er bedraget, som dens fjender vil gøre det til? Hvordan vil du vide, at Jesus er Gud, ikke profeten, de vil sige, at han er?

Svaret, der kom så tydeligt til mig, var det kun dem, der har et forhold til Gud, ved det. Hvis nogen kom til mig i dag og sagde, at min kone ikke virkelig er min kone, men en bedrageri, ville jeg grine fordi jeg kender hende. Hvis nogen sagde, at mine børn ikke eksisterer, ville jeg tro, at de var vanvittige fordi Jeg kender dem. Så også når verden fremlægger sine grundløse argumenter gennem sådanne sammenfiltrede bedrag som The Da Vinci Code eller Zeitgeist eller Oprah Winfreyeller anden tom tale, der siger det Jesus Kristus var kun en historisk figur og eksisterede måske slet ikke, ler jeg. Fordi jeg kender ham. Jeg kender ham! Min tro på Jesus er ikke baseret på en idé, som jeg voksede op med. Det er ikke noget, jeg accepterer, fordi mine forældre sagde, at jeg skulle. Det er ikke fordi jeg er forpligtet til at gå til søndagsmesse. Jesus er en person, som jeg har mødt, som jeg har stødt på, og hvis magt har forvandlet mit liv! Jesus lever! Han er i live! Ønsker de at fortælle mig, at jeg ikke trækker vejret? At mit hår ikke bliver gråt? At jeg virkelig ikke er en mand, men en kvinde? Ser du, de falske profeter - på trods af beviset for, at Gud praktisk talt vokser på træerne - vil vende alt på hovedet. De vil præsentere alle deres blide argumenter i de mest overbevisende termer. De er ulve i fåretøj, deres tunger forkælet, deres argumenter sataniske.

Og de, der ikke kender Kristus, vil falde som en stjerne fra himlen.


</ em>

KENDER DU HAM?

Hvis du stoler på, hvad du ved snarere end Hvem ved du, så er du i problemer.

Stol på HERREN af hele dit hjerte, stol ikke på din intelligens. (Ordsprogene 3: 5)

Hvorfor er vores velsignede mor meget ofte kommet til at sige "Bed, bed, bed"? Er det sådan, at vi vil rasle af en flok rosenkranse for at føle os godt om os selv? Nej, hvad vores mor siger er at"bede fra hjertet... "Det vil sige, begynde et forhold til sin søn. Hun gentager det tre gange for at fortælle dig, at det haster. Det haster, fordi hun ved, at forhold tager tid at opbygge (derfor har Gud givet hende tid til at gøre denne appel) Ja, det tager tid, nogle gange for meget tid for det menneskelige hjerte at komme rundt og stole på den kærlighed, som Gud har til os hver. Døden kan komme for os når som helst. Hvorfor forsinke at sige ja til selve kærligheden?

Er du ude af tid? Hvis du læser dette, er svaret nej. Absolut ikke. Gud kan hurtigt fylde dit hjerte med troens og nådens olie, hvis du åbner dit hjerte bredt nok for ham. Husk lignelsen Jesus fortalte, hvor de, der kom og arbejdede sent i vingården, stadig modtog den samme løn som dem, der begyndte at arbejde om morgenen…. Gud er gavmild! Han ønsker ikke at se nogen sjæl gå tabt. Men hvor tåbelige er de der slet ikke kommer til vingården!

Tilgiv mig, hvis jeg er for dristig, men nogle af jer, der læser disse ord, risikerer din evige frelse ved at forsinke dit forhold til Gud. Timen er så sent, den er so sent ... tak, lyt til hvad jeg fortæller dig. Jesus elsker dig så meget. Dine synder er som en tåge for ham, let opløst, hvis du kun vil lade hans hellige hjertes flammer trænge ind i dine. Det er en sød ild - den slags ild, der ikke ødelægger, men som giver liv. Jeg beder dig om at tage disse ord med al alvor. Vær ikke bange - men forsink ikke. Åbn dit hjerte bredt for Jesus Kristus i dag!

Katekismen siger, at denne "sidste prøve" vil ryste troen på "mange" troende. Det sagde ikke alle. Det vil sige de, der har givet sig selv i oprigtighed til Gud, som beder deres rosenkranser fra hjertet, går til tilståelse, den hellige eukaristi, læser deres bibler og søger Gud så godt de kan, vil være sikker når de mest voldsomme vinde af dette Stor storm kom over jorden. Siger jeg noget nyt til dig?

Den, der ønsker at komme efter mig, skal fornægte sig selv, tage sit kors op og følge mig. For den, der ønsker at redde sit liv, mister det, men den, der mister sit liv for min skyld, finder det. (Matt 16: 24-25)

Det er fra denne åndelige tilflugt, hvor Marys hjertes øverste rum er Ånden udgydes igen, at de frygtløst vil gå ind i kampen for at vælte højborge og trække så mange sjæle som muligt inden i arken, før barmhjertighedens tid udløber. De er så at sige meget af Vor Frue.

Er du klar?

 

Ja, der kommer dage, siger den Herre HERREN, da jeg sender hungersnød over landet: ikke hungersnød af brød eller tørst efter vand, men efter at høre Herrens ord. (Amos 8:11)

 

YDERLIGERE LÆSNING:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID.

Kommentarer er lukket.