Trøst mit folk

 

DET ord har været i mit hjerte i nogen tid,

Trøst mit folk.

De er hentet fra Esajas 40 - de profetiske ord, hvorfra israelitterne trak deres trøst fra, vel vidende at der virkelig ville komme en frelser. Det var for dem, “Et folk i mørke”, [1]jf. Es 9: 2 at Messias ville besøge fra højt.

Er vi anderledes i dag? Faktisk er denne generation uden tvivl i mere mørke end nogen før den for det faktum, at vi har allerede set Messias.

... lyset kom til verden, men folk foretrak mørke fremfor lys, fordi deres gerninger var onde. (Johannes 3:19)

Det er dette åndelige mørke, der til tider har forladt Guds folk med en følelse af opgivelse og længsel efter Frelseren, der har efterladt os såret af en kultur, der er slaver af synden. Det er midt i dette mørke, at jeg hører Kristus opfordre mig til: Trøst mit folk.

Fra næste år begynder jeg at bringe min musikministerium igen til sogne i Canada—En slags rejser ”felthospital”, kan du sige. Jeg præsenterede denne tanke for nylig for min biskop, som gav mig sin fulde støtte og opmuntring - en velsignet bekræftelse.

Hvis du vil hjælpe med at være vært for en koncert / ministerbegivenhed i dit canadiske sogn, bedes du e-maile [e-mail beskyttet]. Når vi har nok reservationer i dit område, kan vi derefter sammensætte en tur til din region.

For mere information, gå til www.markmallett.com.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 jf. Es 9: 2
Posted in FORSIDE, NYHEDER.