Nedtælling til Kongeriget

 

DET ER her! En helt ny ressource, som du kan finde Himlens meddelelser i disse turbulente tider: Nedtælling af kongedom.com

Ved hjælp af min datter Tianna Williams utrolige kunstneriske og webdesign-færdigheder har jeg gået sammen med teologen Peter Bannister og forfatterne Prof. Daniel O'Connor (Hellighedens krone) og Christine Watkins (Advarslen) at levere et websted, hvor du kan finde troværdig, sund og godkendt privat afsløring. Det er en samling af relevante og nylige profetiske meddelelser såvel som teologiske lærdomme om "sluttiderne" og videoer fra bidragsydere. Jeg er især begejstret for den "tidslinje", vi oprettede, der nøje følger visionen om de tidlige kirkefædre, paver og Vorherres og Frues budskaber. Rul ned til bunden Nedtælling af kongedom.com. For dem, der er nye og har spørgsmål om profeti eller er tilbageholdende med at nærme sig privat åbenbaring, henviser jeg jer til disse presserende skrifter om emnet:

Cen I ignorerer privat åbenbaring?
Tænd forlygterne
Hvorfor verden forbliver i smerte
Profeti korrekt forstået

I virkeligheden, da ideen til dette blev udtænkt inden jul 2019, havde vi aldrig forestillet os, at vi ville lancere dette websted på dette tidspunkt i aktuelle begivenheder. Vi mener, at det ikke er tilfældigt, og faktisk er det en nåde for os alle, der søger himmelens vejledning i denne time.

Jeg optog en velkomstvideo til dig på min computer, men på samme tid gik det nye websted live, min computer helt krater. Ingen overraskelse der. Så jeg greb min mobiltelefon og lavede denne hurtige video til alle mine kære læsere her på The Now Word. Hvad mig angår, vil jeg fortsætte med at skrive her på The Now Word (med en fornyet følelse af haster) mens jeg yder bidrag fra tid til anden kl. Nedtælling af kongedom.com.

 

 

Hjælp mig ved at investere i sjæle.
Velsigne dig og tak.

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID.