Dag 1 – Hvorfor er jeg her?

VELKOMMEN til Nu Word Healing Retreat! Der er ingen omkostninger, intet gebyr, kun dit engagement. Og så begynder vi med læsere fra hele verden, som er kommet for at opleve healing og fornyelse. Hvis du ikke læste Helbredende præparater, Brug venligst et øjeblik på at gennemgå den vigtige information om, hvordan du får et vellykket og velsignet retreat, og kom så tilbage hertil.

Hvorfor er jeg her?

Nogle af jer er her, fordi I er syge og trætte af at være syge og trætte. Andre har frygt og usikkerhed, der forstyrrer deres evne til at være glade og opleve fred. Andre har et dårligt selvbillede eller er ved at blive kvalt af mangel på kærlighed. Andre er bundet ind i destruktive mønstre, der mere ligner kæder. Der er en række grunde til, at du er kommet - nogle med stort håb og forventning... andre med tvivl og skepsis.

Så, hvorfor er du her? Brug et øjeblik, tag din bønnedagbog (eller find en notesbog eller noget, som du kan skrive dine tanker om for resten af ​​retræten – jeg fortæller mere om dette i morgen), og svar på det spørgsmål. Men før du gør det, lad os begynde dette tilbagetog ved at bede Helligånden om virkelig at oplyse os: at åbenbare os selv for os selv så vi kan begynde at vandre i sandheden, som gør os frie.[1]jf. Johannes 8:32 Tænd for dine højttalere, eller sæt dine hovedtelefoner i, og bed med mig (teksterne er nedenfor): I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn...

Kom Helligånden

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer
Og stoler på, at du er her, Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer
Og stoler på, at du er her, Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer
Og stoler på, at du er her, Helligånd
Kom Helligånden...

—Mark Mallett, fra Lad Herren vide det, 2005©

Grib nu din dagbog eller notesbog, skriv "Healing Retreat" og dagens dato øverst på en ny side, og "Dag 1" under det. Og hold så pause og lyt omhyggeligt i dit hjerte, mens du besvarer spørgsmålet: "Hvorfor er jeg her?" Skriv hvad der falder dig ind. Dette er meget vigtigt, fordi Jesus ønsker, at du skal være specifik, selvom du sandsynligvis vil opdage andre ting, der har brug for helbredelse, efterhånden som tilbagetoget skrider frem...

Hvorfor Jesus er her

Måske er du på dette tidspunkt fristet til at tænke "hvad nytter det?" — det, dit liv er alligevel et blink; at al denne healing, introspektion osv. bare er meningsløs i det store billede. "Du er bare en af ​​8 milliarder mennesker! Tror du virkelig, at du betyder så meget?! Al denne indsats, og du kommer til at dø en dag alligevel." Åh, hvilken velkendt fristelse det er for mange.

Der er en smuk historie fortalt af St. Teresa af Calcutta om, hvordan en mands eneste barn døde i slumkvarteret. Han kom til hende og havde desperat brug for en medicin, der ikke var tilgængelig i Indien, men kun i England. Mens de snakkede, dukkede en mand op med en kurv med halvbrugt medicin, han havde samlet ind hos familier. Og der, på toppen af ​​kurven, var den medicin!

Jeg stod bare foran den kurv og blev ved med at kigge på flasken, og i mit sind sagde jeg: "Millioner og millioner og millioner af børn i verden - hvordan kunne Gud være bekymret for det lille barn i Calcuttas slumkvarterer? At sende den medicin, at sende den mand lige på det tidspunkt, at lægge den medicin lige på toppen og sende den fulde mængde, som lægen havde ordineret.” Se hvor dyrebar den lille var for Gud selv. Hvor bekymret han var for den lille. —St. Teresa af Calcutta, fra Skrifterne af Moder Teresa af Calcutta; offentliggjort i Magnificat, Maj 12, 2023

Nå, her er du, en af ​​8 milliarder mennesker, og dette tilbagetog er kurven med den medicin, du har brug for, fordi, simpelthen du er elsket. Som Jesus selv fortæller os:

Sælges fem gråspurve ikke for to småmønter? Alligevel er ikke én af dem undsluppet Guds opmærksomhed. Selv hårene på dit hoved er alle blevet talt. Vær ikke bange. Du er mere værd end mange spurve. (Luk 12:6-7)

Så hvis dine hår tælles, hvad med dine sår? Hvad er vigtigere for Jesus, din frygt eller dine follikler? Så du ser, hver detaljer i dit liv er vigtige for Gud, fordi hver detalje faktisk har en indflydelse på verden omkring dig. De små ord, vi siger, de subtile stemningsskift, de handlinger, vi foretager eller ikke tager - de har evige konsekvenser, selvom ingen andre ser dem. Hvis "på dommens dag vil folk aflægge regnskab for hvert skødesløst ord, de taler",[2]Matt 12: 36 det betyder noget for Gud, at du bliver såret af netop disse ord - hvad enten det kommer fra din mund, andres mund eller Satans, han, der er "brødrenes anklager".[3]Rev 12: 10

Jesus levede på jorden i 30 år, før han trådte ind i sin tjeneste. I den tid var han beskæftiget med tilsyneladende ringe opgaver, hvorved han helligede alle de verdslige, almindelige øjeblikke i livet - øjeblikke, som ikke er nedskrevet i evangelierne, og som ingen af ​​os overhovedet er klar over. Han kunne kun være kommet til jorden for sin korte "tjeneste", men det gjorde han ikke. Han gjorde alle livets faser smukke og hellige - fra de første øjeblikke af læring til legetid, hvile, arbejde, måltider, vask, svømning, gåture, bøn … Jesus gjorde alt, inklusive at dø, for at alt menneskeligt skulle blive helligt igen . Nu vil selv de mindste ting blive vejet i evigheden.

For der er intet skjult, som ikke vil blive synligt, og intet hemmeligt, som ikke vil blive kendt og komme frem i lyset. (Luk 8:17)

Og så ønsker Jesus, at du skal blive helbredt, at blive hel, at være glad, at forvandle alle de almindelige øjeblikke i dit liv til lys, for din skyld og for andre sjæle. Han ønsker, at du skal opleve hans fred og frihed i dette liv, ikke kun det næste. Det var den oprindelige plan i Eden - en plan, der dog blev stjålet.

En tyv kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge; Jeg kom, så de kunne få liv og få det mere rigeligt. (Johannes 10:10)

Herren har inviteret dig til denne retræte for at give dig de stjålne varer af det, der tilhører hans børn - Helligåndens frugter eller "liv" tilbage:

… Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, generøsitet, trofasthed, mildhed, selvkontrol. (Gal 6:23)

Og hvad siger Jesus i Joh 15?

Herved bliver min Fader herliggjort, at I bærer megen frugt og viser jer at være mine disciple. (Johannes 15:8)

Så der er ingen tvivl om, at Jesus ønsker, at du skal blive helbredt, fordi han vil ære sin Fader gennem din forvandling. Han ønsker, at du skal bære Åndens frugt i dit liv, så verden kan vide, at du er hans discipel. Problemet er, at vores sår ofte bliver selve tyven til at "stjæle, og slagte og ødelægge" disse frugter. Nogle gange er vi vores egen værste fjende. Hvis vi ikke beskæftiger os med disse sår og vores dysfunktioner, mister vi ikke kun vores fred og glæde, men vi forurener ofte relationerne omkring os, hvis ikke ødelægger dem. Og så siger Jesus til dig:

Kom til mig, alle I, som arbejder og bærer byrder, og jeg vil give jer hvile. (Matt 11:28)

Og du har hjælp! I evangeliet hører vi Jesus love, at Faderen "vil give dig en anden Talsmand, som altid skal være med dig, sandhedens Ånd."[4]John 14: 16-17 Altid, Han sagde. Så det er derfor, vi vil starte disse tilbagetogsdage med at påkalde Helligånden for at hjælpe os, for at befri os, for at forfine og ændre os. For at helbrede os.

Afslutningsvis beder du med denne sang nedenfor, og når den er færdig, vend tilbage til spørgsmålet "Hvorfor er jeg her?" og tilføje eventuelle nye tanker. Spørg så Jesus: "Hvorfor er du her?", og i dit hjertes stilhed, lyt til hans svar og skriv det ned. Bare rolig, i morgen taler vi mere om denne dagbogsforretning og lytter til stemmen fra den gode hyrde, stemmen som siger: Du er elsket.

Jesus frigør mig

Min ånd er villig, men mit kød er svagt
Jeg gør de ting, jeg ved, jeg ikke burde gøre, åh det gør jeg
Du siger vær hellig, som jeg er hellig
Men jeg er kun menneskelig, flippet og skrøbelig
bundet af synd, o Jesus, tag mig ind. 

Og Jesus satte mig fri
Jesus satte mig fri
Løsn mig, foræd mig, Herre
I din barmhjertighed satte Jesus mig fri

Jeg ved, at jeg har din ånd, jeg er taknemmelig for, at jeg er dit barn
Men stadig er min svaghed stærkere end mig, nu kan jeg se
Total overgivelse, overgivet til dig 
Øjeblik for øjeblik vil jeg stole på dig
Lydighed og bøn: dette er min mad
Åh, men Jesus, resten er op til dig

Så Jesus satte mig fri
Jesus satte mig fri
Løsn mig, foræd mig, Herre
Jesus satte mig fri, Jesus satte mig fri
Løsn mig, foræd mig Herre, i din barmhjertighed
Og Jesus satte mig fri
og Jesus satte mig fri

—Mark Mallett, fra Her er du 2013©

 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 jf. Johannes 8:32
2 Matt 12: 36
3 Rev 12: 10
4 John 14: 16-17
Posted in FORSIDE, HEALING RETREAT.