Dag 2: Hvis stemme lytter du til?

LAD OS begynd denne gang med Herren ved igen at indbyde Helligånden – I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Klik på play nedenfor og bed med...

https://vimeo.com/122402755
Kom Helligånden

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer
Og stoler på, at du er her, Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd

Kom Helligånd, kom Helligånd
Kom Helligånd, kom Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer
Og stoler på, at du er her, Helligånd
Og brænd min frygt væk, og tørre mine tårer

Og stoler på, at du er her, Helligånd
Kom Helligånden...

—Mark Mallett, fra Lad Herren vide det, 2005©

Når vi taler om healing, taler vi virkelig om guddommelig kirurgi. Vi taler endda om udfrielse: befrielse fra løgne, domme og dæmonisk undertrykkelse.[1]Besiddelse er anderledes og kræver særlig opmærksomhed fra dem i eksorcismetjenesten; dæmonisk undertrykkelse kommer i form af angreb, der kan påvirke vores humør, helbred, opfattelser, relationer osv. Problemet er, at mange af os har taget løgne for sandheden, løgne for virkeligheden, og så lever vi ud af disse opspind. Og så dette retræte handler i virkeligheden om at lade Jesus løse dig ud af dette rod, så du virkelig kan blive fri. Men for at være fri, er vi nødt til at skille det sande fra det falske, og derfor har vi desperat brug for "sandhedens Ånd", som ikke er en fugl, en flamme eller et symbol, men en Person.

Så spørgsmålet er: hvis stemme lytter du til? Guds, din egen eller djævelens?

Fjendens stemme

Der er et par nøglepassager i Skriften, der viser os, hvordan Djævelen fungerer.

Han var en morder fra begyndelsen og står ikke i sandheden, for der er ingen sandhed i ham. Når han fortæller en løgn, taler han i karakter, fordi han er en løgner og løgnens fader. (Johannes 8:44)

Satan lyver for at myrde. Hvis ikke for at myrde os bogstaveligt (tænk krige, folkedrab, selvmord osv.), helt sikkert for at ødelægge vores fred, glæde og frihed, og mest af alt vores frelse. Men læg mærke til hvordan han lyver: i halve sandheder. Lyt til hans modargument mod at spise den forbudte frugt i Edens Have:

Du vil bestemt ikke dø! Gud ved godt, at når du spiser af det, vil dine øjne blive åbnet, og du vil være som guder, der kender godt og ondt. (3. Mosebog 4:5-XNUMX)

Det er ikke det, han siger, men det, han udelader. Adam og Evas øjne blev i sandhed åbnet for godt og ondt. Og faktum er, at de allerede var "som guder", fordi de blev skabt med evige sjæle. Og fordi de var evige sjæle, ville de faktisk leve videre efter døden - men adskilt for evigt fra Gud, det vil sige indtil Jesus reparerede bruddet.

Den anden Juicy Fruit af Satan er anklage, den "som anklager dem for vor Gud dag og nat".[2]Rev 12: 10 Hver gang vi falder i synd, er han der igen med halve sandheder: "Du er en synder (Sand) og ufortjent barmhjertighed (falsk). Du burde have vidst bedre (Sand) og nu har du ødelagt alt (falsk). Du burde være hellig (Sand) men du bliver aldrig en helgen (falsk). Gud er barmhjertig (Sand) men du har opbrugt hans tilgivelse nu (falsk) osv."

En gram sandhed, et halvt kilo løgne... men det er den der bedrager.

Din stemme

Medmindre vi imødegår disse løgne med Skriftens og vores tros sandheder, vil vi ende med at tro på dem... og begynde spiralen ind i angst, frygt, skrupuløshed, apati, dovenskab og endda fortvivlelse. Det er et frygteligt sted at være, og den, der holder os der, stirrer ofte tilbage på os i spejlet.

Når vi tror på løgnene, begynder vi ofte at spille dem tilbage i vores hoveder igen og igen, som en sang på "repeat". De fleste af os elsker ikke os selv eller ser os selv, som Gud ser os. Vi kan være selvironiske, negative og barmhjertige over for alle andre - undtagen os selv. Hvis vi ikke er forsigtige, bliver vi snart, hvad vi tror - bogstaveligt talt.

Dr. Caroline Leaf forklarer, hvordan vores hjerner ikke er "fikseret", som engang troede. Snarere vores tanker kan og kan ændre os fysisk. 

Som du tror, ​​vælger du, og som du vælger, får du genetisk udtryk til at ske i din hjerne. Det betyder, at du laver proteiner, og disse proteiner danner dine tanker. Tanker er ægte, fysiske ting, der optager mental fast ejendom. -Tænd din hjerne, Dr. Caroline Leaf, BakerBooks, s 32

Forskning, bemærker hun, viser, at 75 til 95 procent af psykiske, fysiske og adfærdsmæssige sygdomme kommer fra ens tankeliv. At afgifte sine tanker kan således have en dramatisk indvirkning på ens helbred, og endda mindske virkningerne af autisme, demens og andre sygdomme, fandt hun. 

Vi kan ikke kontrollere begivenheder og omstændigheder i livet, men vi kan kontrollere vores reaktioner ... Du er fri til at træffe valg om, hvordan du fokuserer din opmærksomhed, og dette påvirker, hvordan kemikalier og proteiner og ledninger i din hjerne ændres og fungerer. —Ibid. s. 33

Skriften har meget at sige om dette, men det vender vi tilbage til senere.

Guds stemme

Som genlyd af, hvad han sagde tidligere om "løgnens fader", fortsætter Jesus:

En tyv kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge; Jeg kom for at de kunne have liv og have det mere overflod... Jeg er den gode hyrde; Jeg kender min egen og mine egne kender Mig... fårene følger ham, for de kender hans røst... (Joh 10:10, 14, 4)

Jesus siger, at ikke kun vil vi kende ham, men vi vil kende hans stemme. Har du nogensinde hørt Jesus tale til dig? Nå, han gentager igen "de vilje hør min stemme” (v. 16). Det betyder, at Jesus taler til dig, selvom du ikke lytter. Så hvordan kender man den gode hyrdes stemme?  

Fred efterlader jeg dig; min fred giver jeg dig. Ikke som verden giver, giver jeg det til dig. Lad ikke dine hjerter være urolige eller bange. (Johannes 14:27)

Du vil kende Jesu stemme, fordi den efterlader dig i fred, ikke forvirring, splid, skam og fortvivlelse. Faktisk anklager hans stemme ikke, selv når vi har syndet:

Hvis nogen hører mine ord og ikke følger dem, fordømmer jeg ham ikke, for jeg er ikke kommet for at fordømme verden, men for at frelse verden. (Johannes 12:47)

Heller ikke hans stemme ødelægger:

Jeg kom, så de kunne få liv og få det mere rigeligt. (Johannes 10:10)

Heller ikke opgive:

Kan en mor glemme sit spædbarn, være uden ømhed for sit livmoders barn? Selv skulle hun glemme, vil jeg aldrig glemme dig. Se, i mine håndflader har jeg indgraveret dig... (Esajas 49:15-16)

Så afslutningsvis, lyt til denne sang nedenfor og tag derefter din dagbog ud og spørg dig selv: hvis stemme lytter jeg til? Skriv ned hvad dig tænk på dig selv, hvordan du ser dig selv. Og så spørg Jesus, hvordan han ser dig. Stil dit hjerte stille, vær stille og lyt... Du vil kende hans stemme. Skriv derefter ned, hvad han siger.

https://vimeo.com/103091630
I dine øjne

I mine øjne er det eneste, jeg ser, bekymringslinjerne
I mine øjne er det eneste, jeg ser, smerten i mig
Hov... Åh...

I dine øjne er alt, hvad jeg ser, kærlighed og barmhjertighed
I dine øjne er alt, hvad jeg ser, håb, der rækker ud til mig

Så her er jeg, som jeg er, Jesus Kristus forbarm dig
Alt hvad jeg er, nu som jeg er, er der intet jeg kan gøre
Men overgiv dig, som jeg er, til dig

I mine øjne er alt, hvad jeg ser, et hjerte så tomt
I mine øjne er alt, hvad jeg ser, mit totale behov
Puha… Åh… Ah ha….

I dine øjne er alt, hvad jeg ser, et hjerte, der brænder for mig
I dine øjne er alt, hvad jeg ser, "Kom til mig"

Her er jeg, som jeg er, Jesus Kristus forbarm dig
Alt hvad jeg er, nu som jeg er, er der intet jeg kan gøre
Her er jeg, åh, som jeg er, Herre Jesus Kristus forbarm dig
Alt hvad jeg er, nu som jeg er, er der intet jeg kan gøre
Men overgiv dig som jeg er, giv dig alt hvad jeg er
Ligesom jeg er, til dig

—Mark Mallett, fra Deliver Me From Me, 1999©

 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Besiddelse er anderledes og kræver særlig opmærksomhed fra dem i eksorcismetjenesten; dæmonisk undertrykkelse kommer i form af angreb, der kan påvirke vores humør, helbred, opfattelser, relationer osv.
2 Rev 12: 10
Posted in FORSIDE, HEALING RETREAT.