Embracing Hope TV vender tilbage i november

Omfavne Hopepntng
Omfavne håb
af Lea Mallett

 

EFTER en lang sommerovergang med at flytte min familie og tjeneste og oprette et nyt studie, jeg forbereder mig på at genoptage min webcast, Omfavne håbi første del af november. En ukendt planlagt oversøisk missionærrejse er kommet op, og derfor bliver jeg tilbageholdt de næste to uger og ikke i stand til at sende i resten af ​​oktober, som jeg oprindeligt havde håbet. Jeg er meget taknemmelig for alle jer, der har abonneret og tålmodigt har ventet på, at denne overgang er afsluttet! Det har taget længere tid end forventet, men jeg stoler på, at Guds timing er bedre end min egen.

Mens mine skrifter ofte skal virke surrealistiske for dig, som de ofte gør for mig, ser jeg alt folde sig ud i et overraskende tempo. Vores rejse sammen har været en følelsesladet rejse fyldt med mysterium, prøvelser, glæde og sorg. Til tider, især for nylig, har jeg ønsket at flygte fra den opgave, der er blevet bedt om mig. Men gennem mange facetter og en stærk og klog åndelig leder, ved jeg, at Gud ikke vil opgive mig. Der er mere at sige ... advarslerne i mit hjerte bliver stærkere. Hvis Gud vil, kan jeg skrive dig, mens jeg er i udlandet.

 

Min første bog

Salget af min nye bog, Den sidste konfrontation, har overgået forventningerne. Vi er allerede begyndt at udskrive 1000. udgave, da de første XNUMX eksemplarer næsten er udsolgt på få korte uger. Indtil nu har jeg sagt lidt personligt om denne bog. Men en biskop kom hen til mig for et par uger siden og opmuntrede mig til at "tale det op." Og så vil jeg formidle nogle personlige tanker her ...

Den berømte forfatter og kunstner, Michael D. O'Brien, kaldte barmhjertigt bogen "en nådegave til kirken." Jeg tror, ​​det er, ikke fordi jeg skrev det, men fordi det er en stærk og kortfattet samling af autoritativ Kirkens profetiske stemme. Du kan med sikkerhed give denne bog til en ven eller et familiemedlem og sige "Her - her er de tider, vi lever i, ekstraordinære", og ved, at du ikke giver dem endnu en "endetids" mening eller nogle bevægende, men ikke godkendt privat åbenbaring, men Magisteriums stemme. Du vil give dem autoritative stemmer i vores tid.

Denne bog begyndte på tusind sider, blev derefter reduceret til omkring 300. Og så, mens jeg var på en missionærrejse i Vermont, USA, hørte jeg Herren fortælle mig at ”starte forfra”. Så det gjorde jeg. Og det, der flyder, var et billede, som jeg selv aldrig havde set før, hvor jeg placerede indtryk gennem de sidste mange århundreder inden for de sekulære bevægelser i samfundet. Bogen fører dig gennem konfrontationen mellem kvinden (Maria / kirken) med slangen (Satan) indtil vores tid. Med kommentarer fra de moderne paver ser vi komme i fokus, hvorfor vores tid ikke kun er unik, men haster. Haster for os at konvertere; presserende for os at bede for sjæle; presserende for os at forberede os på, hvad pave Johannes Paul II kalder "Den sidste konfrontation mellem kirken og anti-kirken, evangeliet og anti-evangeliet ... "Jeg tror, ​​det er ikke længere spekulation om, at vi lever i" endetiden "- ikke verdens ende - men slutningen på en æra, som Kristus forudsagde i Den Hellige Skrift, og som kirkefædrene i det forløbne århundrede tydeligt og til tider direkte har angivet, er her. Denne bog beskriver, hvorfor det ikke er ekstremistisk, fundamentalistisk, overreaktivt eller overmodigt at nævne vores tid for hvad de er ... Gud sender ikke sin mor til jorden for et godt besøg, men som et profetisk sidste kald i dette barmhjertighedstid inden retfærdighedsdagen ankommer ...

Jeg håber, at hver eneste af jer vil være i stand til at læse denne bog, hvad enten man køber eller låner den. Det er et resumé af alle mine skrifter og et fundament for alt, hvad der er her og kommer. Den er tilgængelig på min hjemmeside på www.markmallett.com (Er du forhandler? Hvis du vil bære min bog samt musik og andagts -cd'er, skal du kontakte [e-mail beskyttet]. Mere information specifikt til forhandlere kan findes på min hjemmeside: www.markmallett.com).

Gud velsigne dig, og bed for mig, som jeg vil for dig!

 

Har du abonneret på Embracing Hope TV endnu? Et månedligt abonnement giver dig adgang til hvert show i løbet af denne måned. Et årligt abonnement, en besparelse på $ 27, giver dig problemfri adgang til Marks webcasts i et helt år. Årlige abonnenter modtager også Marks nye bog, Den sidste konfrontation, gratis - i alt $ 57 besparelser for spirituel mad til at forberede dig til disse tider. Abonner på Omfavner Hope TV.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NYHEDER.