Gud har et ansigt

 

MOD alle argumenter for, at Gud er en vrede, grusom, tyran; en uretfærdig, fjern og uinteresseret kosmisk kraft; en tilgivende og hård egoist ... kommer ind i gudmanden, Jesus Kristus. Han kommer ikke med en følge af vagter eller en legion af engle; ikke med magt og styrke eller med et sværd - men med fattigdom og hjælpeløshed hos et nyfødt barn.

Det er som at sige, ”O faldet menneskehed, her er din forløser. Når du forventer dom, finder du i stedet Face of Mercy. Når du forventer fordømmelse, ser du i stedet kærlighedens ansigt. Når du forventer vrede, finder du i stedet ubundne og åbne hænder… et ansigt af håb. Jeg er kommet til dig som en hjælpeløs baby, så når jeg nærmer mig mig, kan jeg igen nærme dig, der er hjælpeløs til at blive frelst uden mit indgreb ... Mit liv. I dag er det glade budskab, jeg bærer, simpelthen det du er elsket".

Og hvis vi ved, at vi er elsket, kan vi også start igen

Jeg takker Gud for jer alle, mine læsere, og beder om, at I møder vor Frelsers kærlighed og godhed i disse juledage. Tak for al din støtte og bønner. Ja, du er elsket. 

 

Mallett -klanen, 2017

 

 

Gud blev menneske. Han kom til at bo blandt os. Gud er ikke fjern: han er 'Emmanuel,' Gud-med-os. Han er ikke fremmed: han har et ansigt, Jesu ansigt.
—POPE BENEDICT XVI, julebudskab “Urbi et Orbi“, 25. december 2010

 

RELATERET LÆSNING

Du er elsket

Kunsten at begynde igen

En okse og en røv

 

 

At rejse med Mark i  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID.