Påkalder Kristi lys

Maleri af min datter, Tianna Williams

 

IN min sidste skrivning, Vores Getsemane, Jeg talte om, hvordan Kristi lys fortsat vil flamme i de troendes hjerter i disse kommende trængselstider, når det slukkes i verden. En måde at holde det lys på ved at være åndelig kommunion. Da næsten hele kristenheden nærmer sig ”formørkelsen” af offentlige messer i en periode, lærer mange bare om en gammel praksis med “åndelig kommunion”. Det er en bøn man kan sige, som den min datter Tianna tilføjede til sit maleri ovenfor, om at bede Gud om de nåde, man ellers ville få, hvis man deltager i den hellige eukaristi. Tianna har leveret dette kunstværk og bøn på sin hjemmeside, så du kan downloade og udskrive uden omkostninger. Gå til: ti-spark.ca

For at en åndelig kommunion skal være mest effektiv, skal man forberede sig ordentligt, ligesom vi gør for at modtage eukaristien. Følgende er taget fra min skrivning Jesus er her! efterfulgt af tre andre kraftfulde bønner, som du kan bede om at byde Jesus lys velkommen i dit hjerte og familier ...

 

ÅNDELIGE KOMMUNION

Messen er ikke altid tilgængelig for os af mange grunde. Men vidste du, at du stadig kan modtage eukaristiens nåde som om du var til stede ved messen? De hellige og teologerne kalder dette "åndelig fællesskab." Det tager et øjeblik at vend dig til ham, uanset hvor han er, og ønske Hej M, tilbede Ham og velkommen strålerne fra hans kærlighed, der ikke kender nogen grænser:

Hvis vi fratages nadveren, så lad os erstatte den, så vidt vi kan, med åndelig fællesskab, som vi kan skabe hvert øjeblik; for vi burde altid have et brændende ønske om at modtage den gode Gud ... Når vi ikke kan gå i kirken, så lad os vende os mod tabernaklet; ingen mur kan udelukke os for den gode Gud. - St. Jean Vianney. Ånden fra Curé of Ars, s. 87, M. L'Abbé Monnin, 1865

Den grad, hvor vi ikke er forenet med dette nadver, er den grad, hvor vores hjerter bliver kolde. Derfor, jo mere oprigtig og forberedt vi er på at lave en åndelig kommunion, jo mere effektiv bliver den. St. Alphonsus viser tre vigtige ingredienser for at gøre dette til en gyldig åndelig kommunion:

I. En handling af Faith i den virkelige tilstedeværelse af Jesus i det velsignede nadver.

II. En handling af ønske, ledsaget af sorg for ens synder for at modtage disse nådige værdigt som om man modtog nadverskommunion.

III. En handling af taksigelse bagefter som om Jesus blev modtaget sakramentalt.

Du kan simpelthen pause et øjeblik på din dag, og i dine egne ord eller i en bøn som den ovenfor, bede:

 

ÅNDELIGT KOMMUNBØN

Min Jesus, jeg tror, ​​at du er til stede
i det Allerhelligste Sakrament.
Jeg elsker dig frem for alt
og jeg ønsker at modtage dig i min sjæl.
Da jeg ikke i dette øjeblik kan modtage dig sakramentalt,
kom i det mindste åndeligt ind i mit hjerte.
Jeg omfavner dig, som om du allerede var der
og foren mig helt med dig.
Tillad mig aldrig at blive adskilt fra dig. Amen
.

- St. Alphonsus Ligouri

 

TRE MÅRE ...

Følgende er yderligere tre bønner for at invitere Jesus til forening med din sjæl. Den første er den, jeg lærte dig i min sidste webcast. Den store bøn or Enhedsbøn blev givet til Elizabeth Kindelmann med løftet om, at "Satan vil blive blindet, og sjæle vil ikke blive ført til synd."

 

ENHEDSBØNNEN

Må vores fødder rejse sammen,
Må vores hænder samles i enhed,

Må vores hjerter slå sammen

Må vores sjæle være i harmoni,

Må vores tanker være som en,

Må vores ører lytte til stilheden sammen,

Må vores blik dybt trænge ind i hinanden,

Må vores læber bede sammen om at få nåde fra den evige Fader.

Amen.

 

Den anden bøn er den, som Guds tjener Luisa Piccarreta bad til Vor Frue, efter at hun mediterede den 24. time af Kristi lidenskab. Det er næsten identisk med ovenstående bøn - og med god grund. The Flame of Love som Elizabeth skriver om i sin dagbog, er i det væsentlige den samme nåde, som Gud ønsker at give menneskeheden som “Gave til at leve i den guddommelige vilje”Afsløret for Luisa. Begge påkalder kirken og verden en ”ny pinse”. Disse to bønner skal især blive til kampsang of Our Lady's Little Rabble. Så sig disse bønner som skønt du og dine familier er i det øvre rum og afventer en ny pinsedag.

Sådan bliver Jesus altid undfanget. Sådan gengives han i sjæle. Han er altid frugt af himmel og jord. To håndværkere skal være enige i det arbejde, der straks er Guds mesterværk og menneskehedens højeste produkt: Helligånden og den hellige Jomfru Maria ... for de er de eneste, der kan gengive Kristus. —Bue. Luis M. Martinez, Sanctifier, S.. 6

Så tag fat i Mommas hånd og bed dette nu med mig:

 

BØNEN FOR MYSTISK ENHED

Omslut Jesu tanker i mit sind,
så ingen anden tanke kan komme ind mig;
e
nluk i mine øjne Jesus ' øjne,

så han aldrig kan undslippe mit blik;
vedlæg i min ører Jesu ører,
så jeg altid kan lytte til ham
og gør hans allerhelligste vilje i alle ting;
omslut mit ansigt i Jesu ansigt,
så ved at se på ham så vanæret af kærlighed til mig,
Jeg kan elske ham, forene mig til hans lidenskab
og tilbyde ham erstatning;
omslut min tunge i Jesu tunge,
så jeg kan tale, bede og undervise med Jesu tunge;
læg mine hænder i Jesu hænder,
så hver bevægelse jeg laver og hvert arbejde jeg udfører
kan få deres [fortjeneste og] liv ud af Jesu egne gerninger og handlinger.
Omslut mine fødder i Jesu fødder, så hvert af mine trin
kan give andre sjæle styrke og iver
og bortskaff dem for frelseens liv.

 

Sidste, på denne St. Patricks festdag, er bønnen komponeret af den hellige selv. Jeg har tilpasset det til sangen nedenfor.

Du er elsket. Du er ikke forladt.
Glem aldrig det ...

 

 

 

Aktiemarkeder tumler?
Investere i sjæle.
 Velsigne dig og tak. 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ÅNDELIGHED.