Er Gud tavs?

 

 

 

Kære Mark,

Gud tilgive USA. Normalt ville jeg begynde med God Bless the USA, men hvordan kunne nogen af ​​os i dag bede ham velsigne det, der sker her? Vi lever i en verden, der bliver mere og mere mørk. Kærlighedens lys falmer, og det tager al min styrke at holde denne lille flamme brændende i mit hjerte. Men for Jesus holder jeg det stadig brændende. Jeg beder Gud vores Fader om at hjælpe mig med at forstå og skelne, hvad der sker med vores verden, men han er pludselig så tavs. Jeg ser til de troværdige profeter i disse dage, som jeg tror taler sandheden; dig og andre hvis blogs og skrifter jeg læser dagligt for styrke og visdom og opmuntring. Men alle er også blevet tavse. Indlæg, der ville vises dagligt, vendte sig til ugentlige og derefter månedlige og endda i nogle tilfælde årligt. Er Gud holdt op med at tale til os alle? Har Gud vendt sit hellige ansigt fra os? Når alt kommer til alt, hvordan kunne hans perfekte hellighed tåle at se på vores synd ...?

KS 

 

KÆRE læser, du er ikke den eneste, der har mærket et ”skift” i den åndelige verden. Jeg kan tage fejl, men jeg tror, ​​at tiden med at give "advarsler" virkelig nærmer sig slutningen. Når titanicens næse begyndte at vippe i luften, var det for alle resterende tvivlere ret klart, at det var et skib, der skulle ned. Også tegnene er overalt omkring os, at vores verden har nået et vendepunkt. Folk kan se dette, selv dem der ikke er særlig “religiøse”. Det bliver overflødigt at advare folk om, at skibet synker, når de allerede leder efter en redningsbåd.

Har Gud vendt os ryggen? Har han forladt os? Er han tavs?

Nej.

Kan en mor glemme sit spædbarn, være uden ømhed for hendes livmoders barn? Selv hvis hun glemmer, vil jeg aldrig glemme dig. Se, på mine håndflader har jeg graveret dig (Esajas 49: 15-16)

Jesus siger,

Mine får hører min stemme; Jeg kender dem, og de følger mig. Jeg giver dem evigt liv, og de skal aldrig fortabes. Ingen kan tage dem ud af min hånd. (Johannes 10:27)

Så du kan se, Gud har sit folk hugget i sin hånd, og ingen vil stjæle dem fra ham. Og de vilje hør hans stemme. Men denne hjord skal renses for at komme mere ind i hans frelsesplan for verden. Og således fører han nu som en god hyrde sit folk ud i ørkenen. Der i ørkenen af ​​prøvelser, fristelser, tvivl, frygt, sorger, mørke, tørhed og tilsyneladende stilhed, testes ægte tro. Og hvis vi holder ud, hvis vi ikke flygter fra denne ørken, så vil vores tro være renset. Så kan vi blive en hellige mennesker, sjæle, der fører Kristi lys ind i denne verdens mørke; mennesker, der afslører for andre Jesu ansigt, kærlighed, glæde og fred - selv når skibet synker.

Dette er ikke mystisk gobbely-gook. Det er virkeligheden af, hvad Gud gør i dag, og hver af os skal personligt vælge nu, hvis side vi skal være på. Uanset om vi følger den brede eller smalle vej. Og et rystelse går gennem min sjæl, som jeg ser så mange sjæle flygter fra denne ørken, opgiver deres tro og giver op. Det kan med rette siges, at vi er vidne til en masse frafald fra troen over hele verden, men især i de postkristne nationer i Vesten. Samfundets forfald og aspekter af selve kirken accelererer så hurtigt, at det virkelig er betagende at være vidne til civilisationens sammenbrud i realtid.

 

MIN APOSTOLAT

Siden jeg sidst skrev her i begyndelsen af ​​juni, har jeg taget mig tid til at bede, reflektere og stille nogle alvorlige spørgsmål om mit apostolate og familieliv. Hvad beder Jesus om mig, især når jeg låner penge bare for at brødføde min familie? Hvad laver jeg forkert? Hvad skal jeg ændre?

Dette har været vanskelige spørgsmål, og det ser ud til, at for at besvare dem, har Herren ført mig ind i hjertet af ørken natten, i den dybeste øde. Jeg har ofte husket moder Teresas ord:

Guds plads i min sjæl er tom. Der er ingen Gud i mig. Når smerten ved længsel er så stor - jeg længes bare og længes efter Gud ... og så er det, at jeg føler, at han ikke vil have mig - han er ikke der - Gud vil ikke have mig. —Mor Teresa, Kom ved mit lys, Brian Kolodiejchuk, MC; s. 2

I løbet af denne tid har jeg modtaget breve dagligt fra læsere over hele verden, der tilbyder ord til opmuntring, støtte og som læseren ovenfor og spekulerer på, hvorfor jeg er ”forsvundet”. Jeg vil fortælle jer alle, at dine breve var en mild tåge fra Jesus, der gjorde tørken i ørkenen lidt mere tålelig. Jeg vil også takke dig for forståelsen af, at jeg havde brug for denne gang, som jeg skrev i juni, for at bede og reflektere, "komme væk" og hvile et stykke tid. Nå, det har ikke været så afslappende, for at være ærlig! Dette er den tid på året, hvor kravene til gården i høsæsonen er døgnet rundt. Ikke desto mindre giver det at sidde på traktoren en nåde til at tænke og bede meget.

 

HVAD han spørger

Jeg er nået til en enkelt konklusion i denne tid. Det vigtigste er, at jeg er det lydig til Jesus. Uanset om det er varmt eller koldt, regnfuldt eller solrigt, behageligt eller ubehageligt, er jeg kaldet til at være lydig mod Guds vilje i alle ting. Jesus sagde noget så simpelt, at vi måske let savner det:

Hvis du elsker mig, vil du holde mine befalinger. (Johannes 14:15)

Guds kærlighed er at holde hans bud. Vi lever i en verden i dag, der ser ud til at friste og drille os hver eneste dag. Men selv i dette skal vi forblive trofaste. For vi har også værktøjer i vores hænder, som mange kristne i fortiden ikke havde: en faktisk trykt bibel, legioner af bøger, åndelig lære på cd'er og videoer, 24-timers radio- og tv-stationer, der udsendte inspiration og sandhed osv. Vi har våbnene af krigsførelse ved vores fingerspidser, for ikke at nævne 2000 års teologi, der har udfoldet sig således, at vi har en dybere forståelse af vores tro end endda apostlene. Vigtigst har vi daglig messe og ugentlig tilståelse lige ved hånden. Vi har alt, hvad vi har brug for for at bekæmpe anti-Kristus-ånden i vores tid, især den bosættende treenighed.

Det vigtigste for dig og mig lige nu er ikke at forstå “sluttiderne” eller at have et fast greb om undskyldning eller endda at være optaget i en tjeneste… men at være trofast mod Jesus, lige nu, i dette øjeblik, hvor du end er. Trofast med din mund, dine øjne, dine hænder, dine sanser…. med hele din krop, sjæl, ånd og styrke.

I virkeligheden består hellighed kun af en ting: fuldstændig loyalitet over for Guds vilje ... Du søger efter hemmelige måder at tilhøre Gud på, men der er kun én: at bruge alt hvad han tilbyder dig ... Det store og faste fundament i det åndelige liv er at ofre os selv til Gud og være underlagt hans vilje i alle ting ... Gud hjælper os virkelig, hvor meget vi end måtte føle, at vi har mistet hans støtte. — Fr. Jean-Pierre de Caussade, Forladelse til guddommelig forsyn

Sidste uge talte jeg med min åndelige leder. Det var en nådefyldt tid, hvor nattens fantom flygtede, og Jesu hånd rakte ud i afgrunden og trak mig op på mine fødder. Min direktør sagde: ”Der er mange stemmer i dag, der bespotter Gud. Du skal være Hans stemme råber i ørkenen ... ”

Disse ord bekræftede i min sjæl, hvad jeg føler, at jeg blev født for: at være hans stemme og pege på Jesus "verdens lys" i det voksende mørke.

Min kære kone Lea og jeg bad sammen. Vi har lagt alt for Guds fødder. Vi vil fortsætte med at vie os til at sprede evangeliet, indtil den sidste øre med kredit er brugt. Ja, det lyder ubrudt, men vi har ikke meget valg på dette tidspunkt - ikke for en familie i vores størrelse. Vi har underholdt at sælge alt, men fast ejendom er så højt nu i Canada, at mulighederne for en familie i vores størrelse næsten ikke er noget (vi har ledt efter i flere måneder). Og så forbliver vi, hvor vi er, indtil Gud viser os andet.

Mine pligter på gården er stadig ret intensive lige nu. Men når de er færdige senere på sommeren, vil jeg genoptage at skrive dig og bringe min webcast tilbage til mere regelmæssighed. Hvad vil jeg sige? Selvfølgelig ved kun Gud. Men min dybeste fornemmelse lige nu er, at han ønsker at opmuntre og give os håb. Han vil have os til at fokusere på ham, ikke på bølgerne, der styrter mod skibet. For du ser, mange erkender faktisk, at skibet synker, og de er på udkig efter den redningsbåd, de kan finde. Jeg føler, at min opgave mere end nogensinde er at vise dem og Redningsbåd, som er Jesus Kristus.

Sandt nok, brødre og søstre, dagen kommer - og er på nogle måder allerede her - når Amos 'ord vil blive opfyldt:

”Se, der kommer dage,” siger den Herre Gud, “når jeg vil sende hungersnød over landet; ikke hungersnød af brød eller tørst efter vand, men efter at høre Herrens ord. De vandrer fra hav til hav og fra nord til øst; de løber frem og tilbage for at søge Herrens ord, men de finder det ikke. ” (Amos 8: 11-12)

Men for dem, der reagerer på Jesus og hans mors bøn i denne tid, vil de gøre det ikke er nødt til at søge. For Ordet vil være in dem. Kristus vil bo i dem som en levende flamme mens verden krypterer i fuldstændig mørke. [1]læse Det ulmende lys Så vær ikke bange. I stedet for, i denne testtid, være trofast, være lydig og bede af hele dit hjerte. Bede fra hjertet. Bed når det er koldt. Bed når det er tørt. Bed når du ikke vil bede. Og når du mindst venter det, vil han komme til dig og sige:

Se, se, du har aldrig været langt fra mig ...

Med det vil jeg dele med dig en sang fra mit nye album (Sårbar) kaldet "Se, se". Jeg beder, det vil give dig håb og mod i disse spændende og udfordrende tider. Tak til alle for din utrolige støtte, donationer, kærlighed og bønner. Både Lea og jeg er dybt velsignet af din venlighed og tilstedeværelse. 

Din tjener i Jesus,
Mærke

Klik på titlen nedenfor for at høre sangen:

 Se, se

 

RELATERET LÆSNING:

 

 


Mark er nu på Facebook og Twitter!

twittersom_us_on_facebook

 

Tjek Marks helt nye hjemmeside!

www.markmallett.com

Klik her for at Opsige abonnement or Tilmeld til denne journal.

Klik nedenfor for at oversætte denne side til et andet sprog:

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 læse Det ulmende lys
Posted in FORSIDE, ET SVAR og mærkede , , , , , , , , , , , , , , .