Det kommer hurtigt nu ...

 

Fornem Herren vil have dette genudgivet i dag ... fordi vi er flyvende mod stormens øje ... Først offentliggjort 26. februar 2020. 

 

IT er en ting at skrive de ting, jeg har gennem årene; det er en anden at se dem begynde at udfolde sig.

Jeg har stræbt efter at formidle et budskab til mine læsere - ikke gennem mine egne ord per se- men Magisterium, Skriften og de troværdige "private åbenbaringer" fra Kristus og hans hellige. Men underliggende alt, hvad jeg har skrevet og talt om her eller inde min bog eller tidligere webcastsHar personale “Ord” der er kommet til mig, der faktisk går forud for disse skrifter. Nogle gange er det bare et par ord ... andre gange er det mange. De er frøene, der til sidst blomstrer ind i disse skrifter.

Jeg har for nylig læst en beskrivelse af, hvordan indvendige ord og lys kommer til en benediktinermunk, der har optaget dem i en bog, der hedder I Sinu Jesu. Endelig har jeg fundet en beskrivelse af min egen indvendige oplevelse næsten til punkt og prikke:

Selvom jeg til tider har været i tvivl om ægtheden af ​​det, der skete, identificerede min spirituelle leder i det meste af den periode, der er omfattet heri, hvad der skete som en gratis data gratis. Jeg kan kun sige, at ordene kom fredeligt, hurtigt og ubesværet. Med dette mener jeg ikke, at ordene kom indefra mig selv, men snarere fra det, jeg oplevede som en objektiv, men intim tilstedeværelse af Vor Herre ... [I begyndelsen] var det netop i hans eukaristiske nærvær, at disse samtaler med vores Lord udfoldede sig ... Ordene kommer hurtigt, men de kommer som virkeligheder, der imponerer sig selv successivt. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det. —Af en benediktiner munk, I Sinu Jesu (Angelico Press) ,. s. vi

Jeg deler dette nu, fordi mange af de ting, der er skrevet her, begynder at udfolde sig, nogle som jeg vil dele med dig igen, men i sammenhæng.

 

NÅR TIDEN VAR KORT

Jeg bliver mindet om en tid for flere år siden, da jeg spurgte Herren: "Hvor hurtigt inden alle disse ting begynder at udfolde sig?" Og med knap en pause hørte jeg i mit hjerte: ”Snart - som i tror du snart. ” For mig er "snart" inden for min levetid. Så med min åndelige direktørs tilladelse deler jeg nogle af de private poster fra min dagbog til din egen skelnen og refleksion: 

24. august 2010: Tal ordene, Mine ord, som jeg har lagt på dit hjerte. Tøv ikke. Tiden er kort! ... Stræb efter at være enhjertet og placer riget først i alt hvad du gør. Jeg siger igen, spild ikke mere tid.

31. august 2010 (Mary): Men nu er tiden kommet for at profeternes ord skal opfyldes og alt bringes under min søns hæl. Forsink ikke din personlige konvertering. Lyt opmærksomt til min ægtefælles, Helligåndens stemme. Bliv i mit pletfri hjerte, så finder du tilflugt i Storm. Retfærdighed falder nu. Himlen græder nu ... og menneskesønnerne vil kende sorg efter sorg. Men jeg vil være sammen med dig. Jeg lover at holde dig fast og som en god mor beskytte dig under mine vinger. Alt går ikke tabt, men alt vindes kun gennem min søns kors [dvs. Kirkens egen lidenskab]. Elsk min Jesus, der elsker jer alle sammen med en brændende kærlighed. 

4. oktober 2010: Tiden er kort, siger jeg dig. I din levetid Mark, sorger af sorger kommer. Vær ikke bange, men vær forberedt, for du kender ikke dagen eller den tid, hvor Menneskesønnen kommer som den retfærdige dommer.

14. oktober 2010: Det er nu! Nu er tiden inde til, at netene fyldes og trækkes ind i min kirkes bark.

20. oktober 2010: Så lidt tid er tilbage ... så lidt tid. Selv du vil ikke være klar, for dagen kommer som en tyv. Men fortsæt med at fylde din lampe, og du vil se i det kommende mørke (se Matt 25: 1-13, og hvordan alle jomfruerne blev fanget af vagt, også dem der var "forberedt").

3. november 2010: Der er så lidt tid tilbage. Store ændringer kommer over jordens overflade. Folk er uforberedte. De har ikke fulgt mine advarsler. Mange vil dø. Bed og forbøn for dem, at de vil dø i min nåde. Det ondes kræfter marcherer fremad. De vil kaste din verden i kaos. Fik dit hjerte og dine øjne fast på Mig, så du og din husstand ikke kommer til skade. Dette er mørke dage, stort mørke, som det ikke har været, siden jeg lagde grundvolden for jorden. Min søn kommer som lys. Hvem er klar til åbenbaring af hans majestæt? Hvem er klar selv blandt mit folk til se sig selv i sandhedens lys?

13. november 2010: Min søn, sorgen i dit hjerte er kun en dråbe sorg i din Faders hjerte. At efter så mange gaver og forsøg på at trække mænd tilbage til Mig, har de stædigt nægtet min nåde. Hele himlen er forberedt nu. Alle englene står klar til den store kamp i din tid. Skriv om det (Åb 12-13). Du er på dens tærskel, kun et øjeblik væk. Bliv vågen. Lev nøgternt, sov ikke i synd, for du vågner måske aldrig. Vær opmærksom på mit ord, som jeg vil tale gennem dig, mit lille mundstykke. Skynd dig. Spild ikke tid, for tid er noget, du ikke har.

Juni 16th, 2011: Mit barn, Mit barn, hvor lidt tid er der tilbage! Hvor lille mulighed der er for mit folk at få deres hus i orden. Når jeg kommer, vil det være som en flammende ild, og folk har ikke tid til at gøre det, de har afskediget. Timen nærmer sig, da denne forberedelsestime nærmer sig slutningen. Græd, mit folk, for Herren din Gud er dybt fornærmet og såret af din uagtsomhed. Som en tyv om natten vil jeg komme, og vil jeg finde alle mine børn sovende? Vågn op! Vågn op, jeg siger dig, for du er ikke klar over, hvor tæt det er tid for din prøve. Jeg er med dig og vil altid være. Er du med mig?

15. marts 2011: Mit barn, stiv din sjæl for de begivenheder, der skal finde sted. Vær ikke bange, for frygt er et tegn på en svag tro og uren kærlighed. Stol snarere helhjertet på alt, hvad jeg vil udrette på jordens overflade. Først da, i "nattens fylde", vil mit folk være i stand til at genkende lyset ... (jf. 1 Johannes 4:18)

Men måske er det “ord”, der ligger mest på mit hjerte i øjeblikket, det, der kom til mig på nytårsaften i 2007, årvågen af ​​Guds moders fest. Jeg følte en stærk trang til at fjerne mig fra familiens fest og finde et tomt rum til at bede. Jeg fornemmede pludselig Vor Frues tilstedeværelse og så disse klare ord i mit hjerte:

Dette er den År for udfoldelsen...

Jeg forstod ikke nøjagtigt, hvad disse ord betød før senere på foråret: 

Meget hurtigt nu...

Følelsen var, at begivenheder rundt omkring i verden ville udfolde sig meget hurtigt. Jeg ”så” i mit hjerte tre ordrer kollapser, den ene på den anden som dominoer:

... økonomien, så den sociale og derefter den politiske orden.

Ud fra dette ville kortvarigt stige en ny verdensorden (se Den kommende forfalskning). Så på ærkeenglenes fest, Michael, Gabriel og Raphael, kom disse ord til mig:

Min søn, forbered dig på de prøvelser, der nu begynder.

Det efterår 2008, økonomien begyndte at implodere. Milliarder dollars gik tabt natten over. Havde det ikke været for kunstig trykning af penge, blev bankerne reddet og skjult deres tab, kunne hele økonomien være kollapset. Vi har med andre ord været i gang lånt tid lige siden. Alt er nu som et korthus. Se hvordan coronavirus alene har ryste markederne! Uanset om cornonavirus er så alvorlig som nogle tror, ​​er det svar alene kan ændre verden, som vi kender den ...

 

DET KOMMER HURTIGT NU

Jeg takker Gud for, at han har givet os alle næsten et årti siden disse ord fra min dagbog blev talt. Vi har fået tid til at få vores åndelige hus i orden. Jeg tænker, ”Hvad, min Herre, hvad ville jeg have gjort uden alle de nåde, der var det sidste år? Hvad ville jeg have gjort uden alle de nødvendige tilståelser, kommunioner og forsoninger? Åh Herre, du er selv barmhjertighed! Du er tålmodighed selv! ”

Men nu, brødre og søstre, ser det ud til, at den barmhjertighedstid begynder at overgang ind i retfærdighedstid forudsagt af St. Faustina. Som jeg har skrevet og vil fortsætte med at skrive til dig, Our Lady's Little Rabble, retfærdighedstid vil kulminere i den kommende af Guds rige—En fredstid. Derfor Jesus fremstår som en konge:

Jeg så Herren Jesus, som en konge i stor majestæt og ser ned på vores jord med stor sværhedsgrad; men på grund af sin mors forbøn forlængede han sin barmhjertighedstid ... [Jesus sagde:] Lad de største syndere sætte deres lid til Min barmhjertighed ... Skriv: inden jeg kommer som en retfærdig dommer, åbner jeg først døren til min barmhjertighed. Den, der nægter at passere gennem min barmhjertigheds dør, skal passere gennem min retfærdigheds dør ... Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog af St. Faustina, n. 1261, 1146

Hvor længe dette Stor overgang vil tage, ved jeg ikke. Men det er ret sikkert, at vi har mange år endnu med kamp, ​​test, oprensning og triumf fremad. Det gør det ikke menes som normalt. Faktisk er det, vi begynder at se, at tiden mellem når en seer har fået en besked og når den bliver opfyldt, er nu, måned. Det er generelt hidtil uset, når vi har at gøre med "langsigtede" problemer. Arbejdssmerter nærmer sig hinanden og mere intens. Derfor sammensætter jeg selv og et troværdigt team af trofaste sjæle hurtigt et websted, der hjælper dig med at finde og skelne troværdige meddelelser fra himlen, som vi får på dette tidspunkt for at forberede og vejlede kirken i det voksende mørke (se Tænder forlygterne).

Bare et eksempel ... Den 18. august 2019 videreformidlede den costaricanske seer Luz de Maria, hvis tidligere beskeder blev godkendt af hendes biskop, en besked, der uden tvivl udfolder sig lige nu. Det taler om en “Åndedrætssygdom ... insekter vil invadere alt, hvad der er på deres vej ... og vulkan Popocatepetl vil begynde denne oprensning uden at stoppe bevægelsen af ​​jorden ... ” Hvad er oddsene, som alle tre af disse ting ville ske i denne måned alene? Popocatepetl brød ud igen for et par dage siden på spektakulær måde (og igen den 12. maj 2021; jf. volcanodiscovery.com). Har dette blandt andet begyndt renselsen (dvs. hurtig kæde af begivenheder for at bringe verden på knæ, forhåbentlig i anger)? Jeg anbefaler, at du skelner hele meddelelsen, angiveligt fra St. Michael the Archangel, sendt her.

Dette er alt sammen at sige, at forudsagte forstyrrelser ser ud til at komme den ene efter den anden nu, inklusive urolige begivenheder i kirken. Som Jesus sagde til den amerikanske seer, Jennifer:

Mit folk, denne tid af forvirring vil kun formere sig. Når tegnene begynder at fremstå som kassevogne, skal du vide, at forvirringen kun vil formere sig med den. Bede! Bed kære børn. Bøn er det, der holder dig stærk og giver dig nåde til at forsvare sandheden og holde ud i disse tider med prøvelser og lidelser. —Jesus til Jennifer, 3. november 2005

Disse begivenheder kommer som kassevogne på sporene og vil krølle over hele denne verden. Havene er ikke længere rolige, og bjergene vækkes, og splittelsen vil formere sig. —4. April 2005

Eller som Herren syntes at forklare mig en dag, "Et Stor storm kommer som en orkan over jorden. ” Jo tættere vi kommer på Stormens øje, jo hurtigere begivenheder vil komme, den ene efter den anden, ligesom vinden bevæger sig hurtigere og hurtigere. 

 

FORBEREDELSE

Nogen skrev i aften og spurgte:

Det starter nu med coronavirus og markedskrasj? Hvad skal vi gøre for at forberede os?

For flere år siden besøgte jeg Notre Dame i Paris. Mens vi beundrer de smukke rosenformede farvede glasvinduer i den tårnhøje katedral, ledsager en nonne os på vores rejsen lænede sig ivrigt over og forklarede en smule historie. ”Da det blev opdaget, at tyskerne skulle bombe Paris,” hviskede hun, “blev arbejdere sendt op for at fjerne disse vinduer, som derefter blev opbevaret dybt i underjordiske hvælvinger.”

Kære læser, det kan vi enten ignorere advarslerne fra himlen og foregive, at vores brudt civilisation vil fortsætte, som det er ... eller forberede vores hjerter på de svære, men håbfulde tider, der venter. Da de beskyttede Notre Dame-vinduerne ved at tage dem under jorden, må Kirken også gå "under jorden" - det vil sige, at vi er nødt til at forberede os på disse tidspunkter ved at gå ind i det indre af hjertet, hvor Gud bor. Og tal der ofte med ham, elsk ham og lad ham elske os. For medmindre vi er dybt forbundet med Gud, forelsket i ham og lader ham forvandle os, hvordan kan vi være vidner om hans kærlighed og nåde til verden? Faktisk, som sandheden forsvinder fra menneskehedens horisont er det netop inden i hans rests hjerte, hvor sandheden bevares.[1]jfr Det ulmende lys Som en af ​​mine foretrukne åndelige forfattere sagde,

Én ting er sikkert: hvis vi ikke beder, har ingen brug for os. Verden har ikke brug for tomme sjæle og hjerter. — Fr. Tadeusz Dajczer, Troens gave / forespørgsel om tro (Arms of Mary Foundation)

Med andre ord er forberedelse til disse tider ikke selvbevaring. Det handler faktisk om selvopofrelse. Som sådan har dette ministerium altid beskæftiget sig med åndelige forberedelse: at forblive i en “nådestatus” (dvs. gå til hyppig tilståelse); at bruge kvalitetstid hver dag i bøn; at modtage Jesus i eukaristien, når det er muligt; at meditere over Skriften; at indvie sig selv og sin familie til Vor Frue, St. Josephog det hellige hjerte; at elske, tilgive og elske endnu mere; og endelig, i de sidste par måneder, er jeg begyndt med stor glæde at skrive om forståelse og forberedelse til karisme of At leve i den guddommelige vilje, som er den sidste fase af Kirkens forberedelse til at blive den Kristi brud. Med andre ord er dette ikke en "prepper", men en oprensning websted.

Når det er sagt, vil forsigtighed antyde, at man har en vis mængde fysisk forberedelse i enhver begivenhed. Lad os indse det, alt bliver ret vildt. Folk har ikke tid til at forberede sig på et tidspunkt, men kun reagere. For mine amerikanske venner udsendte Center for Disease Control (CDC) denne erklæring om spredning af coronavirus:
Jeg forstår, at hele denne situation kan virke overvældende, og at forstyrrelser i hverdagen kan være alvorlige, men det er ting, som folk har brug for at tænke over nu. —Dr. Nancy Messonnier, CDC's National Center for Immunization and Respiratory Diseases; 25. februar 2020; foxnews.com
Det er bare sund fornuft at have et par måneders mad, vand, medicin osv. Opbevaret. Samtidig burde vi være parate til at dele disse ressourcer med andre, vel vidende at vor Herre kan forsørge os, når han vil. Mad er let for Gud at give os; tro? Ikke så meget. Derfor er åndelig forberedelse vores mål.
 
 
KOM I ARKEN!
 
Til sidst vil jeg dele en stærk sand historie. Da en pest kom ned over Rom i det 6. århundrede, blev der dannet en procession af pave Gregorius for at bede mod dens fremrykning. Et billede af Vor Frue blev placeret foran processionen. Pludselig brød et englekor ud i en lovsangssang mod Jomfru Maria: Regina coeli (“Hils hellige dronning”). Pave Gregorius så op og påpå Hadrian Mausoleum, og der var en engel kappe sit sværd. Tilsyneladelsen forårsagede universel glæde, menes at være et tegn på, at pesten ville komme til ophør. Og så var det: på den tredje dag blev der ikke rapporteret om et eneste nyt tilfælde af sygdom: ”luften blev sundere og mere lyst og pestens miasma opløst som om den ikke kunne udholde sin [Vor Frues] tilstedeværelse. ” Til ære for denne historiske kendsgerning blev graven omdøbt til Castel Sant'Angelo, og der blev rejst en statue af en engel, der beklædte sit sværd.
 
Historiens moral og budskabet til os? Det begynder at regne. Det er tid til at komme ind i arken, hvis du ikke er det. Og for os er den Ark Mary's Immaculate Heart of Mary:

Mit pletfri hjerte vil være din tilflugt og den måde, der vil føre dig til Gud. - Vor Frue af Fatima, anden åbenbaring, 13. juni 1917, Åbenbaringen af ​​de to hjerter i moderne tid, www.ewtn.com

Hendes Lille Rabble handler ikke om at lukke sig selv i Arken, men trække så mange sjæle som muligt ind i Guds barmhjertighed ... før det er for sent.

Min mor er Noahs Ark.—Jesus til Elizabeth Kindelmann, Kærlighedens flamme, s.. 109. imprimatur Ærkebiskop Charles Chaput

På tidspunktet for Noah, umiddelbart før floden, kom de, som Herren havde bestemt til at overleve hans frygtelige straffe, ind i arken. I disse dine tider, jeg opfordrer alle mine elskede børn til at gå ind i den nye pagts ark, som jeg har bygget i mit pletfri hjerte for jer, så de kan blive hjulpet af mig til at bære den blodige byrde af den store prøvelse, der går forud for dagens komme af Herren. Se ikke andre steder. Der sker i dag, hvad der skete i flodens dage, og ingen tænker over, hvad der venter dem. Alle er meget optaget af kun at tænke på sig selv, på deres egne jordiske interesser, på fornøjelser og at tilfredsstille på alle måder deres egne overdrevne lidenskaber. Selv i Kirken, hvor få er der, der bekymrer sig om mine moderlige og bedrøvende formaninger! I det mindste, mine elskede, skal lytte til mig og følge mig. Og så, gennem dig, vil jeg være i stand til at kalde alle til at gå så hurtigt som muligt ind i den nye pagts og frelsens ark, som mit ubesmittede hjerte har forberedt for dig i lyset af disse tider med tugt. Her vil du være i fred, og du vil være i stand til at blive tegn på min fred og min moderlige trøst for alle mine fattige børn. - Vores dame til Fr. Stefano Gobbi, n. 328 i ”den blå bog”;  imprimatur Biskop Donald W. Montrose, ærkebiskop Francesco Cuccarese

 

RELATERET LÆSNING

På vulkaner og jordskælv: Når Jorden råber

Jordskred

Så hvad skal jeg gøre?

Mod stormen

Er det for sent for mig?

Så hvad er klokken?

Tid til at blive seriøs!

 

Lyt på følgende:


 

 

Følg Mark og de daglige "tidernes tegn" her:


Følg Marks skrifter her:


At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 jfr Det ulmende lys
Posted in FORSIDE, DE STORE PRØVER.