Jesus "myten"

jesushorn 2af Yongsung Kim

 

A underskrive i State Capitol -bygningen i Illinois, USA, vist fremtrædende foran et juledisplay, læs:

Lad fornuften sejre på vintersolhvervstidspunktet. Der er ingen guder, ingen djævle, ingen engle, ingen himmel eller helvede. Der er kun vores naturlige verden. Religion er bare myte og overtro, der hærder hjerter og slaver hjerner. nydailynews.com23. december 2009

Nogle progressive sind vil få os til at tro, at julefortællingen kun er en historie. At Jesu Kristi død og opstandelse, hans opstigning til himlen og hans eventuelle anden komme blot er en myte. At kirken er en menneskelig institution oprettet af mænd for at trælde svagere mænds tanker og indføre et system af overbevisninger, der styrer og nægter menneskeheden den ægte frihed.

Sig da, for argumentets skyld, at forfatteren af ​​dette tegn er korrekt. At Kristus er en løgn, katolicismen er en fiktion, og håbet om kristendom er en fortælling. Så lad mig sige dette ...

Jeg ville før følge Jesus “Myten” ... end jeg ville guden i denne “oplyste” tidsalder: egoet.

Jeg ville før følge de "fabrikerede" principper i min verdensreligion, der har frigivet mig ... end jeg ville have "årsagen" til moderne sind, der gør en slaver til en urolig samvittighed.

Jeg ville før følge den "tynde luft" af min tro og dens "eventyrlige" løfter, der har gendannet mit håb og helbredt min sjæl ... end de kolde, tomme doktriner fra ateismens ypperstepræster, der stjæler glæde og hærder hjertet.

Jeg ville før adlyde i al ydmyghed "skindet" af budene, der har bragt fred og oplyst mit sind ... end den moralske relativisme og skiftende "sandheder", som forvirrer og modsiger.

Jeg ville hurtigere give alt væk Jeg ejer og omfavner fattigdomens velsignelse i min ”imaginære” Herres fodspor ... end at sælge min sjæl til højteknologisk frelse og indbyde forbandelsen mod rastløshed og grådighed.

Jeg ville før følge min “falske” pave og præster, der måler en mand efter hans kærlighed og offer ... end de dragter og bånd, der måler mennesket efter hans økonomiske bidrag og kulstofaftryk.

Jeg ville før omfavne kraften i dette "prank", som har forvandlet hele kulturer til civiliserede nationer gennem loven om kærlighed ... end giftet fra en ny verdensorden, der undertrykker, bestikker og skræmmer nationer til overensstemmelse.

Jeg ville før blive mærket en fundamentalist, radikal og terrorist ... end benægte navnet over alle navne.

De “oplyste” tilbyder en blød seng af teknologi, men jeg vil hellere ligge på det barske frelseskors. De tilbyder smertestillende medicin og medicin, men jeg foretrækker helliggørelsens torner og negle. De tilbyder rationaliseringer og teorier, men jeg vælger Guds bevis i hele skabelsen ... selvom det trækker hån og spyt. Jeg ville hurtigere udgyde mit blod for hver sidste dråbe for "bedrageriet", der har elsket mig til døden, end den "virkelighed", de tilbyder, som elsker sig selv til døden. For jeg har gået den brede og lette vej af egenkærlighed, som de følger - en sti, der har knust hjerter, ødelagt familier og knust sjæle. Jeg ville før gå den smalle vej af Faderens vilje, selv hvis den førte til ”intet”, som de hævder.

Lige nu i denne "folkloristro", "mytemanden", "legendens herre", virkelig leve. Jeg var tabt, men nu er jeg fundet ... og jeg vil hellere dø end at være tabt igen til treenigheden, der er blevet omgjort i deres eget billede: "fornuftens gud", "logikens herre" og "fyrsten i den naturlige verden."

Ja, jeg ville før følge Jesus "myten."

 

Først offentliggjort 27. december 2009. 

 

 

Mange tak for din støtte
for denne fuldtidsbetjening.

 

Lyt på følgende:


 

 

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:


At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ET SVAR.