Mark i Louisiana


Mark Mallett for nylig i Ohio

 

 

I vil være i Lacombe, Louisiana den kommende 10. september 2012 for at tale og synge i Sacred Heart of Jesus Catholic Church (7:00). Det er en lykkelig genforening med Fr. Kyle Dave, præsten der. Jeg har nævnt Fr. Kyle til dig adskillige gange; Jeg var i hans tidligere sogn for syv år siden, to uger før orkanen Katrina fejede igennem den og efterlod intet andet end en statue af St. Therese midt i helligdommen. Denne gang ankommer jeg to uger efter orkanen Isaac ...

Efter Katrina, Fr. Kyle blev hos os her i Canada, da hans prestegård blev ødelagt af stormfloden. Det var i disse dage her, at Herren talte kraftigt til Fr. Kyle og jeg på et bjerg, så det, der har været en stærk profetisk rejse de sidste syv år. [1]Gå til. For at se Marks begivenhedsplan https://www.markmallett.com/Concerts.html

Tiden til genforene er kommet. Jeg beder om, at så mange af jer i området vil være i stand til at komme ud til dette møde med Jesus, og hvad jeg tror vil være en uforglemmelig aften. Sådan er dagene. Kom til at blive styrket. Kom til at blive vækket. Kom til at møde Jesus, som vil være til stede for os i det velsignede nadver.

----------

Jeg er også klar over, at jeg ikke har skrevet en ny blog her de sidste par uger. En tid med familiehvile og ferie, men også krise har ført mig væk fra ministeriet (min kones mor, Margaret, kæmper med hjernekræft ... husk hende i dine bønner). Denne måned er jeg på vej til Louisiana og Mississippi i en uge. Når jeg vender hjem, er jeg færdig med at blande mit nye album, som kommer ud sent i efteråret. Så vær så venlig at bære med mig, da alle disse krav har gjort det vanskeligt at være i overensstemmelse med min onlinetjeneste. Med et ord føler jeg mig overvældet.

Siden skrivning Mysterium Bablyon, Jeg har oplevet enorme prøvelser. I betragtning af indholdet af denne skrivning er jeg ikke overrasket. Jeg beder blot om dine fortsatte bønner for min familie og vores beskyttelse. Jeg vil også skrive dig i de kommende dage om den fortsatte finansielle krise, som dette ministerium står over for. Vi har haft den ene økonomiske katastrofe efter den anden i år, der næsten har lammet os. Vi stoler på Guds forsyn, men vi ved også realistisk, at vores støtte tidligere og sandsynligvis i fremtiden kommer fra dem, der følger denne tjeneste og forstår dens betydning for vores tid.

Jeg beder hver dag for dig, mine læsere, at du ikke vil opgive kampen, når den intensiveres. Du er tættere på mit hjerte end nogensinde. Jeg ved, at mange af jer også lider under mange prøvelser i disse tider. Og så husk St. Peter's ord:

Elskede, vær ikke overrasket over, at der opstår en ildprøve blandt jer, som om der skete noget underligt med jer. Men glæd dig, i det omfang du har del i Kristi lidelser, så når hans åbenbaring bliver åbenbaret, kan du også glæde dig med glæde. (1 Pet 4:12)

Til sidst vil jeg takke enhver sjæl, der har skrevet mig et brev, en e-mail, et kort eller andet. Jeg læste dem alle. Men det bedrøver mig, at jeg simpelthen ikke kan svare alle, da min tid er strakt til det yderste. Hvis du tidligere har skrevet til mig med et åndeligt spørgsmål, der fortsat forbliver i dit hjerte, så tøv ikke med at skrive mig igen, og jeg vil gøre mit bedste for at svare.

Må Jesus kærlighed opretholde dig, holde dig stærk i troen og altid beskytte dig og dine kære.

 

 


Klik her for at Opsige abonnement or Tilmeld til denne journal.

Tak for din presserende hjælp på dette tidspunkt. 
Klik på knappen Support ovenfor for at donere til dette apostolat.

www.markmallett.com

-------

Klik nedenfor for at oversætte denne side til et andet sprog:

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Gå til. For at se Marks begivenhedsplan https://www.markmallett.com/Concerts.html
Posted in NYHEDER.