For sent?

Den fortabte-Sonlizlemonsvindel
Den fortabte søn, af Liz Lemon Swindle

EFTER læser den barmhjertige invitation fra Kristus i ”Til dem i dødssynd”Et par mennesker har skrevet med stor bekymring, at venner og familiemedlemmer, der er faldet fra troen,“ ikke engang ved, at de er i synd, endsige dødssynd. ”

 

Det mindes ordene fra pave Pius XII, der sagde,

Århundredets synd er tabet af følelsen af ​​synd.

Og Johannes Paul II:

Store samfundssektorer er forvirrede over, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.  Verdens ungdomsdag, Denver

Som jeg skrev i Restrainer Advarselsbasuner - Del III, det er som om en “bedrag af bedrag” fejer over jorden. På en eller anden måde er forkert nu højreog det er lige nu intolerance. Vendelsen i "åndelige poler" er for det meste et fænomen, der er opstået i den sidste generation eller to. Og endnu en gang ser vi i naturen en parallel: forskere siger, at nord- og sydmagnetpolen nu er i en proces med at vende om usikre konsekvenser.

Spørgsmålet er, kan vores elskede, der er gået i den forkerte retning, finde True North igen?

 

HÅNDSØJEN

Jeg købte i går aftes i en butik. Da ekspeditøren, en ung mand omkring 20 år, så navnet på vores pladeselskab på mit kreditkort, lyste hans øjne, da han sprang ud: "Jeg vil bringe sandhed og skønhed tilbage til musik!"

Det var ikke den slags ting, du forventer at høre fra en mand i hans alder - en generation, der spiser og ser ud til at blive fortæret af vold og forvrænget seksualitet i popkultur og rapmusik, eller hvad jeg kalder "anti-salmen".

Han fortsatte med at forklare, hvordan han følte, at musik var noget skrevet dybt inde i sjælen. Men at udtrykket af det i ord skulle bringe håb og helbredelse, bidrage til sandhedens kraft og hjælpe med at genskabe sangens skønhed.

Han spurgte mig, hvilken slags musik jeg synger. Jeg forklarede ham min blanding af kærlighed og livssange med åndelige sange ... Han afbrød mig pludselig.

"Synger du om Jesus?"

"Ja, jeg elsker at synge om Jesus."

"Det er vidunderligt. Gud er så vidunderlig! ”

Nej, dette var ikke din typiske nordamerikanske mand. Han fortalte mig, hvordan han havde været i fuldstændig mørke; at han havde en slags "anfald", og at dette havde ført ham til randen af ​​selvmord.

"Så frelste Gud mig," han sagde.

Det er en velkendt sætning, en jeg har hørt før fra engang oprørske sjæle, der indså, som vi alle må, at de ikke fortjente barmhjertighed eller kærlighed - men at Gud gav dem det alligevel og udgød dem sin helbredelse og velsignelse som "Den fortabte søn." Denne erkendelse af Guds uudtømmelige gavmildhed har igen ført dem til en tilstand af fuldstændig taknemmelighed. Og iver. Og brændende kærlighed.

Jeg spurgte ham, hvilken valør han tilhørte. Og uden antydning af skævhed eller dom og med barnlig uskyld svarede han: ”Gud. Jeg tilhører Gud. ”

"Men ... fortalte nogen dig om Jesus?" 

”Du tror måske, jeg er skør,” sagde han unapologetisk, “men Gud fortalte mig om sig selv."

Jeg kiggede opmærksomt på ham og sagde, ”Du mener ... Han infunderet dig med sig selv, gjorde han ikke ... ”

”Ja,” nikkede han. Faktisk syntes han at lære Gud indefra ...

Vi udvekslede et varmt håndtryk. Og da jeg vendte mig væk, sagde han med fuld glæde og forventning: "Jeg vil se dig i himlen."

 

HÅND FOR HÅNDLØS?

Gud er på arbejde, selv på steder, hvor vi ikke kan gå eller ikke ved, hvordan vi skal gå. Naturligvis beder jeg i den moralske turbulens og forvirring i vor tid, at denne unge mand finder vej til sikkerheden for "Peters klippe", kirken, hvor han vil modtage endnu mere og mere af Kristi kærlighed. Ja, Herren bevæger sig i hjerterne, selv når vi ikke oplever noget bevis for det.

Gud kan arbejde for vores vildfarne familie og venner på måder, der går ud over vores styrke eller forståelse. Hvad han blot beder om os, er vores bønner, lidelser, rosenkranser, kapsler og hengivenheder, der tilbydes dem. Mest af alt beder han os om at elske dem og være barmhjertige over for dem, som han er mod os. For vi skal være Kristi ansigt, som de ser ind i - selvom de afviser det, som også han blev afvist. Var ikke høvedsmanden, der var ansvarlig for at korsfæste Kristus, igen konverteret ved den barmhjertige reaktion fra denne gud-mand?

Tro ikke, at din bøn, ikke en eneste bøn, spildes for disse sjæle ... da ikke en eneste dråbe af Kristi blod blev spildt i forløsningens mysterium.

Da jeg delte min historie i telefonen med min kone, begyndte hun at læse for mig kalenderposten for dagen fra Catherine Doherty:

... det var en tyv, der først kom til himlen som den første frugt af forløsning; det var en prostitueret, hvis omvendelse Kristus sagde, ville blive husket indtil tidens ende; og det var en kvinde, der blev taget i ægteskabsbrud, der blev så blidt tilgivet. Vi skal altid have et åbent hjerte for alle. Nåde øjeblikke, en desktop kalender

Hos Gud er der altid håb -mest især når håb synes slukket. Var dette ikke budskabet fra graven den tredje dag?

 

... de mennesker, der sad i mørke, har set et stort lys, og for dem, der sad i regionen og dødens skygge, er der gået lys. (Matt 4:16) 

 


YDERLIGERE LÆSNING:

 

Klik her for at Opsige abonnement or Tilmeld til denne journal. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, TRO OG MORALER, FAMILIENES VÅBEN.