Forladtelsens Novena

af Guds tjener Fr. Dolindo Ruotolo (d. 1970)

 

Day 1

Hvorfor forvirrer I jer ved at bekymre jer? Overlad plejen af ​​dine anliggender til Mig, og alt vil være fredeligt. Jeg siger jer i sandhed, at enhver handling af sand, blind, fuldstændig overgivelse til Mig frembringer den effekt, som man ønsker og løser alle vanskelige situationer.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 2

Overgivelse til mig betyder ikke at bekymre sig, være ked af det eller miste håbet, det betyder heller ikke at tilbyde mig en bekymret bøn, der beder mig om at følge dig og ændre din bekymring til bøn. Det er imod denne overgivelse, dybt imod det, at bekymre sig, at være nervøs og at ønske at tænke på konsekvenserne af noget. Det er som den forvirring, som børn føler, når de beder deres mor om at sørge for deres behov og derefter forsøge at tage sig af disse behov for sig selv, så deres barnslige indsats kommer i vejen for deres mor. Overgivelse betyder at roligt lukke sjælens øjne, at vende sig væk fra trængselstanker og sætte dig selv i min pleje, så kun jeg handler og siger "Du tager dig af det".

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 3

Hvor mange ting gør jeg, når sjælen i så meget åndeligt og materielt behov vender sig til mig, ser på mig og siger til mig; ”Du tager dig af det”, lukker derefter øjnene og hviler. I smerte beder du for mig at handle, men at jeg handler som du vil. Du vender dig ikke til Mig, i stedet vil du have mig til at tilpasse dine ideer. Du er ikke syge mennesker, der beder lægen om at helbrede dig, men snarere syge mennesker, der fortæller lægen, hvordan man gør det. Så gør ikke sådan, men bed som jeg lærte dig i vor Fader: ”Helliget blive dit navn," det vil sige blive herliggjort i mit behov. “Dit rige kommer, ” det vil sige, alt hvad der er i os og i verden skal være i overensstemmelse med dit rige. “Din vilje skal ske på jorden, som den er i himlen, ” det vil sige, i vores behov, beslut som du finder passende til vores timelige og evige liv. Hvis du virkelig siger til mig: “Din vilje skal ske ”, hvilket er det samme som at sige: “Du tager dig af det”, jeg vil gribe ind med al min almægtighed, og jeg vil løse de sværeste situationer.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 4

Ser du ondskab vokse i stedet for at svække? Vær ikke urolig. Luk øjnene og sig til mig med tro: "Din vilje skal ske, du tager dig af den." Jeg siger jer, at jeg vil tage mig af det, og at jeg vil gribe ind som en læge, og jeg vil udføre mirakler, når det er nødvendigt. Ser du, at den syge bliver værre? Vær ikke ked af det, men luk øjnene og sig "Du tager dig af det." Jeg siger jer, at jeg vil tage mig af det, og at der ikke er nogen medicin, der er stærkere end min kærlige indblanding. Ved min kærlighed lover jeg dig dette.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 5

Og når jeg skal lede dig på en anden sti end den, du ser, vil jeg forberede dig; Jeg vil bære dig i mine arme; Jeg vil lade dig finde dig selv som børn, der er faldet i søvn i deres mors arme, på den anden bred af floden. Hvad der generer dig og gør dig enormt ondt, er din grund, dine tanker og bekymring og dit ønske for enhver pris at håndtere det, der rammer dig.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 6

Du er søvnløs; du vil dømme alt, lede alt og sørge for alt, og du overgive dig til menneskelig styrke, eller værre - til mændene selv og stole på deres indblanding - det er det, der hindrer mine ord og mine synspunkter. Åh, hvor meget jeg ønsker fra dig denne overgivelse for at hjælpe dig; og hvordan jeg lider, når jeg ser dig så ophidset! Satan forsøger at gøre netop dette: at agitere dig og fjerne dig fra Min beskyttelse og kaste dig i kæberne på det menneskelige initiativ. Så stol kun på Mig, hvil på Mig, overgiv dig til mig i alt.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 7

Jeg udfører mirakler i forhold til jeres fulde overgivelse til mig og hvis I ikke tænker på jer selv. Jeg sår skattekiste af nåde, når du er i den dybeste fattigdom. Ingen fornuftig person, ingen tænker, har nogensinde udført mirakler, ikke engang blandt de hellige. Han udfører guddommelige gerninger hver den der overgiver sig til Gud. Så tænk ikke mere over det, fordi dit sind er akut, og for dig er det meget svært at se det onde og stole på mig og ikke tænke på dig selv. Gør dette for alle dine behov, gør alt dette, og du vil se store løbende lydløse mirakler. Jeg tager mig af tingene, det lover jeg dig.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 8

Luk dine øjne, og lad dig blive ført væk af min nådes flydende strøm; luk øjnene og tænk ikke på nutiden, vend dine tanker væk fra fremtiden, som du ville fra fristelse. Hvil i mig, tro på min godhed, og jeg lover dig ved min kærlighed, at hvis du siger "du tager dig af det", vil jeg tage mig af det hele; Jeg vil trøste dig, befri dig og guide dig.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt! (10 gange)

 

Day 9

Bed altid i beredskab til at overgive dig, og du vil modtage stor fred og store belønninger derfra, selv når jeg giver dig nåde til trængsel, omvendelse og kærlighed. Hvad betyder lidelse så? Det virker umuligt for dig? Luk øjnene og sig med hele din sjæl: "Jesus, du tager dig af det". Vær ikke bange, jeg tager mig af tingene, og du vil velsigne My navn ved at ydmyge dig selv. Tusind bønner kan ikke svare til en enkelt overgivelseshandling, husk dette godt. Der er ingen novena mere effektiv end dette.

O Jesus, jeg overgiver mig til dig, pas på alt!

 

 

Nu-ordet er en fuldtids tjeneste
fortsætter med din støtte.
Velsign dig, og tak. 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ÅNDELIGHED.