Our Lady's Little Rabble

 

PÅ FESTEN AF DEN IMMAKULÆRE BEGREB
AF DEN VELSIGTE Jomfru Maria

 

INDTIL nu (hvilket betyder, i de sidste fjorten år af dette apostolat) har jeg placeret disse skrifter "derude" for enhver at læse, hvilket vil forblive tilfældet. Men nu tror jeg, hvad det jeg skriver og vil skrive i de kommende dage, er beregnet til en lille gruppe af sjæle. Hvad mener jeg? Jeg vil lade vor Herre tale for sig selv:

Alle opfordres til at deltage i min specielle kampstyrke. Mit kongeriges ankomst skal være dit eneste formål i livet. Mine ord vil nå ud til et væld af sjæle. Tillid! Jeg vil hjælpe jer alle på en mirakuløs måde. Elsk ikke komfort. Vær ikke kujon. Lad vær med at vente. Konfronter stormen for at redde sjæle. Giv dig selv til arbejdet. Hvis du ikke gør noget, overgir du jorden til Satan og at synde. Åbn dine øjne og se alle de farer, der kræver ofre og truer dine egne sjæle. —Jesus til Elizabeth Kindelmann, Kærlighedens flamme, s. 34, udgivet af Children of the Father Foundation; imprimatur Ærkebiskop Charles Chaput

Jesus kommer! I spidsen for denne specielle kampstyrke forbereder vejen er Vor Frue. Gruppen er lille, fordi få svarer på hendes opkald;[1]Matt 7: 14 bandet er dårligt, fordi få accepterer betingelserne; styrken er lille, fordi få konfronterer stormen i deres egen sjæl, meget mindre stormen spredes over hele verden. Det er ofte dem, der afviser "tidens tegn" ...

… De af os, der ikke ønsker at se ondskabens fulde kraft og ikke ønsker at gå ind i hans lidenskab. —POPE BENEDICT XVI, katolske nyhedsbureau, Vatikanstaten, 20. apr. 2011, publikum

Lille er antallet af dem, der forstår og følger mig ... - Vor Frue af Medjugorje, besked angiveligt til Mirjana, 2. maj 2014

Vi lever virkelig som i Noahs dage når mange er dem, der er fanget i "køb og salg", der søger verdens bekvemmeligheder i stedet for at forberede sig på den store storm (det er så tæt, kan man praktisk talt lugte kvælstof i dets retfærdighedsdråber). Mærkeligt nok har jeg det som om denne skrivning for nogle vil være den sidste invitation at slutte sig til Vor Frues Lille Rabble - dem der vil føre anklagen mod mørkets kræfter. Således er denne skrivning en appel fra en, der råber i ørkenen:

Forbered Herrens vej, rett hans stier! (Gårsdagens evangelium)

Det er et råb, der i hjertet appellerer til tillid: for endelig at give ens personlige og samlede fiat til Gud og aflevere sjælens tøjler til Vor Frue for at følge hendes ledelse. For til hende og hendes afkom får opgaven at knuse slangens hoved for at give plads til Kristi regeringstid (jf. nutidens Første læsning).

If Jesus kommer, forventede du mindre? Tror du, at vi kun er tilskuere til den største begivenhed siden opstandelsen?

 

VORES DAMES LILLE RABBEL

I verdens øjne er denne "særlige kampstyrke" intet. Vi er udlændinge i et fremmed land. Vi befinder os omgivet af en verden, der er fjendtlig over for Gud og alt, hvad han står for. Vi er nøjagtigt som israelitterne i Gideons dage.

Omgivet af Midians hære henvendte Gideon sig til sine 32,000 soldater, da Vor Frue engang henvendte sig til hele Kirken i Fatima, og derefter gennem årtierne indtil dette sidste kald på nuværende tidspunkt:

”Hvis nogen er bange eller bange, så lad ham rejse! Lad ham rejse fra Gileadbjerget! ” Toogtyve tusinde af soldaterne forlod, men ti tusinde blev tilbage. Herren sagde til Gideon: ”Der er stadig for mange soldater. Før dem ned til vandet, så vil jeg prøve dem for dig der. Hvis jeg siger dig, at en bestemt mand skal gå med dig, må han gå med dig. Men ingen skal gå, hvis jeg siger dig, at han ikke må. Da Gideon førte soldaterne ned til vandet, sagde Herren til ham: Enhver, der springer vandet op som en hund gør med sin tunge, skal du afsætte alene; og enhver, der knæler ned for at drikke, løfter sin hånd mod munden, skal du afsætte alene. De, der sprang vandet med tungerne, var tre hundrede, men alle de andre soldater knælede ned for at drikke vandet. Herren sagde til Gideon: Ved hjælp af tre hundrede som lappede vandet op, vil jeg redde dig og overføre Midian i din magt. ” (Dommer 7: 3-7)

De 300 er dem, der nedlægger deres frygt, lægger politisk korrekthed til side og ydmyger sig med deres ansigter til jorden, har placeret sig ved kanten af ​​levende vand. De lader ingen trøst komme mellem dem og Livets Flod, ikke engang deres egne hænder (dvs. gode ting, der alligevel kan ofres); de er ikke bange for at lider, for at lade sig blive lidt ”beskidte” af hensyn til opkaldet. Det er dem, der har lagt deres naturlige våben -disse vedhæftede filer hvor de har placeret deres sikkerhed og endda tro (penge, intelligens, naturlig begavelse, ejendom, materielle ting osv.). Desuden er det dem, hvis tro er blevet testet i dette nuværende pavedømme men har ikke vendt sig mod paven (som er del af testen, som du vil se om et øjeblik).

For kampen ved hånden er i sidste ende til fordriv mørkets kræfter for at hjælpe med at indlede Guds rige.

For selvom vi er i kødet, kæmper vi ikke efter kødet, for vores kamps våben er ikke af kød, men er enormt magtfulde og i stand til at ødelægge fæstninger. (2 Korinther 7: 3-4)

Med andre ord kaldes rabatten til at handle fuldstændig i modstrid med deres rationelle tilbøjeligheder - at gå i tro, ikke ved syn - ved at følge nøjagtigt i Vor Frues fodspor, mens hun hvisker sine instruktioner:

Gideon delte de tre hundrede mænd i tre kompagnier og forsynede dem alle med horn og med tomme krukker og fakler inde i krukkerne. ”Hold øje med mig og følg min ledelse,” sagde han til dem. "Jeg skal gå til kanten af ​​lejren, og ligesom jeg gør, skal du også gøre." (Dommer 7: 16-17)

Disse tre små grupper (sammensat af en rest af præster, religiøse og lægfolk) vil lede en anklage, der begynder at blinde Satan. Inden i deres hjerter vil de bære kærlighedsflammen, som er Gave til at leve i den guddommelige vilje (som jeg vil forklare og hjælpe dig med at modtage i de kommende dage) ...

... min kærlighedsflamme ... er Jesus selv. - Vores dame til Elizabeth Kindelmann, 31. august 1962

Formålet med de tider, vi nu lever i, er at gøre det muligt for bestemte sjæle at modtage denne gave som individer som forberedelse til den tid, hvor hele verden vil modtage den. —Daniel O'Connor, Hellighedens krone: Om Jesu åbenbaringer til Luisa Piccarreta, s. 113 (Kindle Edition)

Hornet er Åndens sværd, som er Guds ord og kraft; krukken symboliserer det stille, skjulte liv i ydmyghed, vi skal føre i efterligning af Vor Frue, indtil det øjeblik kommer, hvor "kvinden klædt med solen" får hende til at flytte ind den mørkeste del af stormen:

Så Gideon og de hundrede mænd, der var sammen med ham, kom til lejrkanten i begyndelsen af ​​midtervagt lige efter udstationering af vagterne. De sprængte hornene og brækkede krukkerne, de holdt i. Da de tre kompagnier havde sprængt deres horn og knækket deres krukker, tog de faklerne i deres venstre hænder og i deres højre hornene, de havde blæst, og råbte: "Et sværd for Herren og for Gideon!" (“For vor Herre og vor Frue!” Dommer 7: 19-20)

Med det blev Midians hære forvirret og begyndte at angribe hinanden!

Det vil være det store mirakel af lys, der blænder Satan ... Den voldsomme strøm af velsignelser, der er ved at rykke verden, skal begynde med det lille antal af de mest ydmyge sjæle. Vor Frue til Elizabeth, www.theflameoflove.org

Her vender vi os til drømmen om St. John Bosco, der ser ud til at beskrive scenen:

På dette tidspunkt finder en stor kramper sted. Alle skibe, der indtil da havde kæmpet mod pavens skib, er spredt; de flygter væk, kolliderer og går i stykker mod hinanden. Nogle synker og prøver at synke andre. Flere små skibe, der havde kæmpet galant for, at pavens race skulle være de første til at binde sig til disse to søjler [af eukaristien og Mary]. Mange andre skibe, der er trukket tilbage af frygt for slaget, holder sig forsigtigt langt væk; vragene fra de ødelagte skibe er spredt i havets boblebade, de til gengæld sejler godt for alvor til de to søjler, og når de når dem, gør de sig hurtigt til kroge, der hænger ned fra dem, og de forbliver i sikkerhed sammen med hovedskibet, hvorpå paven er. Over havet hersker deres stor ro. St. John Bosco, jfr miraclerosarymission.org 

Ja, de, der har angrebet paven - både dem inden for og uden for Kirken - er ydmyge, og deres stolthed er fuldstændig forlis. Our Lady's Little Rabble holder sig fast til søjlerne i Our Lord and Our Lady. De andre, som ikke desto mindre ikke afviste troen, men sad på hegnet af frygt og frygt, slutter sig til Rabble, selvom de bærer en dyb sorg og modsigelse for ikke at have tillid helt til Herren. Pludselig er der en ”stor ro” - et øjeblik for udsættelse i Eye of the Storm hvor sjæle vil blive markeret med korsets tegn på deres pande:

Du må ikke skade jorden eller havet eller træerne, før vi har forseglet vores Guds tjenere på deres pande. (Åb 7: 3)

Det er timen for de fortabte søners tilbagevenden; det er Nådens time før Retfærdighedstime.

”Du må vide, at jeg altid elsker mine børn, mine elskede skabninger, jeg ville vende mig selv udad for ikke at se dem slået; så meget, at jeg i de dystre tider, der kommer, har lagt dem alle i hænderne på min himmelske mor - til hende har jeg betroet dem, så hun kan opbevare dem for mig under sin sikre kappe. Jeg vil give hende alle dem, som hun vil have; selv døden vil ikke have nogen magt over dem, der vil være i min mors varetægt. ” Mens han sagde dette, viste min kære Jesus mig [hvordan]… Hun markerede sine kære børn og dem, der ikke blev rørt af svøben. Uanset hvor min himmelske mor rørte ved, havde svøberne ingen magt til at røre ved disse skabninger. Den søde Jesus gav sin mor retten til at bringe dem i sikkerhed, hvem hun havde lyst. —Jesus til Luisa Piccarreta, 6. juni 1935; Hellighedens krone: Om Jesu åbenbaringer til Luisa Piccarreta af Daniel O'Connor, s. 269 ​​(Kindle Edition)

 

VALGT

Dette er alt sammen for at sige, at Vor Frues Lille Rabble ikke nødvendigvis er speciel ... lige valgt.

Og hun inviterer dig.

Hvad skal du gøre? Den første ting er simpelthen lige nu at sige "ja" -Fiat. At bede sådan noget: 

Herre, jeg præsenterer mig for dig lige nu, som jeg er. Og min "som jeg er" ligner mere Matthew, da han sad ved sit bord og opkrævede skat; eller som Zacheæus, der gemmer sig i et træ; eller som den utro liggende anklage i snavs; eller som den gode tyv, der hænger ved en tråd; eller som Peter erklærede, “Gå væk fra mig, for jeg er en syndig mand, Herre. ” [2]Luke 5: 8 Til hver af disse accepterede du deres "Tag mig som jeg er." Og så med en bestemt handling af min vilje tilbyder jeg dig nu alt, hvad jeg er, som jeg er. På denne måde tager jeg også Mary som min mor, hun som du har placeret efter dig, i spidsen for din himmelske hær. Med det, Herre, beder jeg: "Hvad skal vi gøre for at udføre Guds gerninger?" [3]John 6: 28

Jeg vil forklare nogle specifikke "første trin" i disse næste par skrifter og dele noget kraftigt, der skete med mig sidste måned. I mellemtiden efterlader jeg dig dette ord fra Vor Frue, som jeg modtog for otte år siden i nærværelse af min åndelige leder. Det er en Nu Word i denne time ...

Små børn, tro ikke, at fordi du, resten, er lille, betyder det, at du er speciel. I stedet er du valgt. Du er valgt til at bringe de gode nyheder til verden på den fastsatte tid. Dette er den triumf, som mit hjerte venter med stor forventning på. Alt er indstillet nu. Alt er i bevægelse. Min søns hånd er klar til at bevæge sig på den mest suveræne måde. Vær opmærksom på min stemme. Jeg forbereder jer, mine små, til denne store nådestime. Jesus kommer, kommer som lys, for at vække sjæle gennemsyret af mørke. Thi mørket er stort, men lyset er langt større. Når Jesus kommer, vil meget komme frem i lyset, og mørket vil blive spredt. Det er da, at du som de gamle apostle vil blive sendt til at samle sjæle i mine moderlige klæder. Vente. Alt er klar. Vag og bed. Mist aldrig håbet, for Gud elsker alle.

 

 

Nu-ordet er en fuldtids tjeneste
fortsætter med din støtte.
Velsign dig, og tak. 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Matt 7: 14
2 Luke 5: 8
3 John 6: 28
Posted in FORSIDE, GUDDOMMELIG VILJE.