Pachamama, New Age, Francis ...

 

EFTER bruger flere dage på at reflektere og tigge Gud om guddommelig visdom, jeg sidder og skriver om Pave Frans og Den store nulstilling. I mellemtiden har jeg sendt dig to skrifter, som jeg offentliggjorde i 2019, og som fungerer som en prolog: Paverne og den nye verdensorden.

Dette udløste et antal breve fra folk, der spurgte: Hvad med Pachamama? Hvad med New Age? Hvad med den vej, Francis følger os? Som lovet vil jeg svare på det i lyset af aktuelle begivenheder i den artikel, jeg for øjeblikket skriver. Men jeg har allerede behandlet indgående flere af disse emner. En del af udfordringen ved dette ministerium, der ganske vist er frustrerende, er, at nogle mennesker antager (og beskyldninger), fordi de ikke har brugt min søgemaskine (der giver dem hurtigt disse svar). Men til din hurtige reference:

  • På Pachamama-begivenhederne dækkede jeg historien her: På disse afguder.
  • Om hvorfor det var en stor skandale og, tror jeg, en provokation af guddommelig retfærdighed: Sætte grenen for Guds næse.
  • Dette stak en ild i mit hjerte over nødvendigheden af ​​at sprede og forsvare Jesu ære og navn, Kirkens primære ”mission”: Forsvarer Jesus Kristus.
  • Derefter spores jeg New Age fra Adams tid til nutiden, og hvordan en "ny hedenskhed" stiger i verden, fremmes gennem FN, hvordan Pachamama kun er et symptom, hvordan antikirken stiger, og hvordan alt dette sætter scenen for en antikrist: Den nye hedenskhed.

Folk spurgte også, hvorfor paven ikke har prædiket om dette eller det emne, når han faktisk har gjort det. Det er et spørgsmål om retfærdighed at påpege det. Jeg har samlet en lille oversigt over, hvad Francis har sagt om alt fra messen til abort, homoseksualitet, Maria, Skriften, kvinders ordination, helvede osv. Jeg opdaterer den også fra tid til anden, selvom den på ingen måde er udtømmende. Se: Pave Frans om ...

Ovenstående er kun en brøkdel af det, jeg har skrevet om kontroverserne i dette pontifikat for at hjælpe læserne med at navigere gennem et hav af misinformation, nærsynet journalistik og sande fejltrin og forvirring, der er kommet frem fra Vatikanet. I løbet af hele denne tid har budskabet fra Vor Frue rundt om i verden været stabil og konsekvent: bede for paven og kirken og forblive fast i det sande domstol.

Endelig insisterer nogle på, at Frans slet ikke er pave - det er Benedictus, siger de. En særlig skrivning til dem: Barquing op det forkerte træ

Der er ingen tvivl om, at pave Frans har bekymret et stort antal trofaste katolikker. Med kærlighed og respekt kan vi adressere disse ting, så vi forbliver fast forankret i Kristus og den enhed, som han udgydte sit blod for (Joh 17:22). Men det kræver arbejde; det kræver storhed og velgørenhed. Desværre er der mangelvare i disse dage med intens opdeling.

Jeg beder for jer alle hver dag. Husk mig, så jeg trofast kan løbe min vej til slutningen.

 

Din økonomiske støtte og bønner er hvorfor
du læser dette i dag.
 Velsigne dig og tak. 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, TRO OG MORALER.