Bliv og vær let ...

 

Denne uge vil jeg dele mit vidnesbyrd med læserne, begyndende med min kaldelse til ministeriet ...

 

THE homilier var tørre. Musikken var forfærdelig. Og menigheden var fjern og afbrudt. Hver gang jeg forlod messen fra mit sogn for 25 år siden, følte jeg mig ofte mere isoleret og kold, end da jeg kom ind. Desuden så jeg i mine tidlige tyverne, at min generation var helt væk. Min kone og jeg var et af de få par, der stadig gik til messe. 

 

FORSØGELSEN

Det var da vi blev inviteret til en baptistgudstjeneste af en af ​​vores venner, der havde forladt den katolske kirke. Hun var ret begejstret for sit nye samfund. Så for at blidgøre hendes insisterende invitationer gik vi til messe lørdag og tog ind baptistens søndags formiddagstjeneste.

Da vi ankom, blev vi straks ramt af alle unge par. I modsætning til mit sogn, hvor vi syntes usynlige, nærmede mange af dem sig og bød os varmt velkommen. Vi gik ind i det moderne fristed og tog plads. Et band begyndte at lede menigheden i tilbedelse. Musikken var smuk og poleret. Og den prædiken, præsten holdt, var salvet, relevant og dybt forankret i Guds ord.

Efter gudstjenesten blev vi kontaktet igen af ​​alle disse unge mennesker i vores alder. ”Vi vil invitere dig til vores bibelstudium i morgen aften ... på tirsdag har vi parnat ... på onsdag har vi et familie-basketballkamp i det tilknyttede motionscenter ... På torsdag er vores ros- og tilbedelsesaften ... På fredag ​​er vores …. ” Da jeg lyttede, indså jeg, at dette virkelig var var et kristent samfund, ikke kun i navn. Ikke kun i en time søndag. 

Vi vendte tilbage til vores bil, hvor jeg sad i bedøvet stilhed. ”Vi har brug for dette,” Sagde jeg til min kone. Ser du, det første, den tidlige kirke gjorde, var at danne samfund, næsten instinktivt. Men mit sogn var alt andet end. ”Ja, vi har eukaristien,” sagde jeg til min kone, “men vi er ikke bare åndelige, men også social væsener. Vi har også brug for Kristi legeme i samfundet. Jesus sagde trods alt ikke: 'Sådan ved alle, at I er mine disciple, hvis I har kærlighed til hinanden.'? [1]John 13: 35 Måske skulle vi komme her… og gå til messen en anden dag. ” 

Jeg grinede kun halvt. Vi kørte forvirrede, triste og endda lidt vrede hjem.

 

KALDET

Den aften, da jeg børstede tænderne og blev klar til seng, næsten ikke vågen og sigtede igennem de tidligere begivenheder på dagen, hørte jeg pludselig en tydelig stemme i mit hjerte:

Bliv, og vær lys over for dine brødre ...

Jeg stoppede, stirrede og lyttede. Stemmen gentog sig:

Bliv, og vær lys over for dine brødre ...

Jeg var bedøvet. Når jeg gik nedenunder noget forbavset, fandt jeg min kone. "Skat, jeg tror, ​​at Gud vil have os til at blive i den katolske kirke." Jeg fortalte hende, hvad der skete, og som perfekt harmoni over melodien i mit hjerte, sagde hun ja. 

 

HELINGEN

Men Gud var nødt til at ordne mit hjerte, som på det tidspunkt var ret desillusioneret. Kirken virkede som livsstøtte, ungdommen forlod i flok, sandheden blev simpelthen ikke undervist, og præsterne syntes glemsom.

Et par uger senere besøgte vi mine forældre. Min mor kastede mig ned i en stol og sagde: "Du bliver nødt til at se denne video." Det var vidnesbyrdet fra en tidligere præsbyteriansk minister, der foragtet den katolske kirke. Han satte sig for fuldstændig at afskaffe katolicismen som en "kristen" religion, som han hævdede blot var at opfinde "sandhed" og bedrage millioner. Men som Dr. Scott Hahn dykkede ind i Kirkens lære, fandt han ud af, at han var i stand til at spore dem som konsekvent undervist gennem skrifterne gennem 20 århundreder. Sandheden blev, som det viste sig, faktisk beskyttet af Helligånden, på trods af de åbenlyse mangler og korruption hos nogle individer inden for kirken, herunder paver. 

I slutningen af ​​videoen strømmede tårer ned over mit ansigt. det gik op for mig Jeg var allerede hjemme. Den dag fyldte min kærlighed til den katolske kirke mit hjerte, der overskred alle hendes medlemmers svaghed, synd og fattigdom. Med det satte Herren sult i mit hjerte efter viden. Jeg tilbragte de næste to til tre år på at lære, hvad jeg aldrig havde hørt fra prædikestolen om alt fra skærsilden til Maria, de hellige kommunioner til pavens ufejlbarlighed, fra prævention til eukaristien. 

Det var på det tidspunkt, jeg hørte stemmen tale igen i mit hjerte: ”Musik er en døråbning til evangelisering. ” 

Fortsættes ...

--------------

Sidste uge annoncerede jeg vores appellerer til min læserskare, som nu tæller titusinder over hele verden. Det anke er at støtte dette ministerium, som, som jeg fortsætter med at dele i denne uge, har udviklet sig til hovedsagelig et opsøgende sted, hvor folk er: online. Faktisk er Internettet blevet De nye gader i CalcuttaDu kan donere til denne mission ved at klikke på knappen nedenfor. 

Indtil videre har ca. 185 læsere svaret. Mange tak, ikke kun til dem, der har doneret, men også til dem af jer, der kun kan bede. Vi ved, at det er svære tider for mange mennesker - det gør Lea og jeg ikke ønsker at tilføje modgang til nogen. Snarere er vores appel til dem, der kan støtte denne fuldtidsfunktion økonomisk for at dække vores personale, udgifter osv. Tak, og må Herren vende tilbage din kærlighed, bønner og støtte hundrede gange. 

Det synes passende at dele med dig denne lovsang, som jeg skrev for mange år siden, især da jeg deler min rejse med dig i denne uge ...

 

 

"Din skrivning har reddet mig, fået mig til at følge Herren og påvirket hundreder af andre sjæle." —EL

”Jeg har fulgt dig de sidste par år, og som et resultat tror jeg nu, at du er 'Guds stemme, der græder i ørkenen'! Du er 'Nu Word' gennemtrænger det overvældende mørke og forvirring, der konfronterer os hver dag. Dit 'ord' kaster lys over 'sandhederne' i vores katolske tro og de 'tider vi er i', så vi kan træffe de rigtige valg. Jeg tror, ​​du er 'en profet for vores tid'! Jeg takker dig for din trofasthed over for du er apostolat og din konsekvente udholdenhed af angrebene fra den onde, der desperat forsøger at tage dig ud !! Må vi alle tage vores kors op og dit 'Nu ord' og løbe med dem !! ” —RJ

 

Tak fra både Lea og jeg. 

 

At rejse med Mark i  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 John 13: 35
Posted in FORSIDE, MIT BERETNING, HVORFOR KATOLISK?.