Den kommende bølge af enhed

 PÅ FESTEN FOR STOLEN I ST. PETER

 

FOR to uger har jeg fornemmet, at Herren gentagne gange opmuntrede mig til at skrive om økumenisme, bevægelsen mod kristen enhed. På et tidspunkt følte jeg, at Ånden fik mig til at gå tilbage og læse “Kronblade”, de fire grundlæggende skrifter, hvorfra alt andet her er udsprunget. En af dem handler om enhed: Katolikker, protestanter og det kommende bryllup.

Da jeg begyndte i går med bøn, kom der et par ord til mig, at efter at have delt dem med min åndelige leder, vil jeg dele med dig. Inden jeg gør det, er jeg nødt til at fortælle dig, at jeg tror, ​​at alt det, jeg er ved at skrive, får en ny betydning, når du ser videoen nedenfor, der blev offentliggjort den Zenit News Agency 's hjemmeside i går formiddag. Jeg så først videoen efter Jeg modtog følgende ord i bøn, så mildt sagt er jeg blevet fuldstændig sprængt af Åndens vind (efter otte år med disse skrifter bliver jeg aldrig vant til det!).

Mange af jer kender mine skrifter her, der beskæftiger sig med Kirkens Faders teologi om den kommende ”Herrens dag”, [1]jfr Faustina og Herrens dag; To dage til; Hvordan æraen var Lost; , Kære hellige far ... Han kommer! en dag, hvis tærskel jeg tror, ​​vi er begyndt at krydse. I bøn i går formiddag følte jeg, at Herren sagde, at vi går ind i en tid nu, hvor Han vender børnenes hjerter mod deres fædre -at protestanter vil begynde at vende deres hjerter mod “Kirkens fædre”, mod deres apostoliske rødder. Dette er naturligvis, hvad profeten Malaki skrev:

Nu sender jeg profeten Elias til jer, inden Herrens dag kommer, den store og forfærdelige dag; han vil vende fædres hjerte til deres sønner og sønnenes hjerte til deres fædre, så jeg ikke kommer og rammer landet med fuldstændig ødelæggelse. (Mal 3: 23-24)

Men du vil bemærke, at fædre vil også vend deres hjerte mod deres børn, det vil sige Kirken vil nå ud til sine mistede børn og adskilte brødre.

Så følte jeg, at Herren fortsatte med at sige:

Fra øst, vil sprede sig som en bølge, Min økumeniske bevægelse af enhed ... Jeg vil åbne døre, som ingen vil lukke; Jeg vil frembringe i hjertet på alle dem, jeg kalder et samlet vidnesbyrd om kærlighed ... under en hyrde, et folk - det sidste vidne for alle nationer.

For dem af jer, der følger mine daglige massereflektioner, gårsdagens meditation slutter, “…timen med Kirkens største vidnesbyrd er over os.”Jeg tror ikke, jeg forstod fuldt ud, hvad disse ord betød selv før efter gårsdagens morgenbøn.

Overvej Jesu ord i Johannesevangeliet:

Jeg beder ikke kun for [apostlene], men også for dem, der vil tro på mig gennem deres ord, så de alle kan være ét, ligesom du, Fader, er i mig og jeg i dig, så de også kan være i os, for at verden kan tro, at du sendte mig. (John 17: 21)

Jesu bøn hænger på troen på hans komme som verdens frelser Kristen enhed. St. Paul udtrykker ligeledes, at Guds mystiske masterplan, der udfolder sig, er at ...

... udstyre de hellige til tjenestearbejdet, til at opbygge Kristi legeme, indtil vi alle opnår enheden om tro og kundskab om Guds søn, til at modne manddom, i den udstrækning Kristi fulde statur er. (Ef 4: 12-13)

Fra denne guddommelige plan stammer kirkefædrenes eskatologi, der inkluderer Kirkens lidenskab og den kommende ”Era med fred”Der fører til den fulde enhed af Kristi legeme. Jeg ønsker at tale videre om dette i mine næste skrifter, hvordan disse passager, End Times, Mariology, the Karismatisk fornyelseog økumenisme hænger sammen med dette.

I dag har vi mere end nogensinde brug for mennesker, der lever hellige liv, vagter, der proklamerer for verden en ny daggry af håb, broderskab og fred. —VELSIGT JOHN PAUL II, Besked til Guanelli Youth Movement, Vatikanet, 20. april 2002

Der kommer en bølge, og jordskælvet, der løsnede det, var Jesu bøn om, at vi ”alle må være ét”. For han sagde: "Dette er, hvordan alle ved, at I er mine disciple, hvis I har kærlighed til hinanden." [2]jf. Jn. 13:35

Og dette evangelium om riget vil blive forkyndt over hele verden som en vidne til alle nationer, og så kommer enden. (Matt 24:14)

Jesus fortalte os: “Salige er fredsstifterne” (Mt 5: 9). Når vi påtager os denne opgave [økumenisme], også indbyrdes, opfylder vi den gamle profeti: "De skal slå deres sværd til plovskær" (Is 2: 4). —POPE FRANCIS, Evangelii Gaudium, ikke. 244

Og lad os bede til Herren om, at han forener os alle ... Og dette er et mirakel; enhedens mirakel er begyndt. —POPE FRANCIS, i video til Kenneth Copeland Ministries, 21. februar 2014; Zenit.org

 

 

 

Den følgende video indeholder en personlig besked til Kenneth Copeland Ministries fra pave Frans gennem sin mangeårige ven, den anglikanske bispebiskop, Tony Palmer. Det er lyden af ​​Guds bølge, der styrter over hans børns sjæle ... Jeg opfordrer dig til at se hele videoen, som har bevæget mange mennesker - både katolikker og protestanter - til tårer.
Den fulde version på 45 minutter kan ses link. eller i videoen nedenfor. (Bemærk: Husk, de to indledende talere er evangeliske / protestantiske og deler historiske synspunkter om kirken, som ikke er helt nøjagtige, som man kunne forvente. Men det er ikke meningen her ... lyt med dit hjerte.)

 

RELATERET LÆSNING:

 

For at modtage Marks daglige messemeditationer, Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

NuWord Banner

 

Åndelig mad til tanke er et apostolat på fuld tid.
Vi har brug for din støtte for at fortsætte! Velsigne dig!

Deltag i Mark på Facebook og Twitter!
Facebook-logoTwitter-logo

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID og mærkede , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Kommentarer er lukket.