Faderen venter ...

 

okay, Jeg vil bare sige det.

Du har ingen idé om, hvor svært det er at skrive alt, hvad der er at sige på så lidt plads! Jeg prøver mit bedste for ikke at overvælde dig, mens jeg samtidig prøver at være tro mod ordene brænding på mit hjerte. For flertallet forstår du, hvor vigtige disse tider er. Du åbner ikke disse skrifter og sukker: ”Hvor meget skal jeg læse nu?" (Alligevel prøver jeg virkelig mit bedste for at holde alt kortfattet.) Min åndelige leder sagde for nylig: ”Dine læsere stoler på dig, Mark. Men du har brug for at stole på dem. ” Det var et afgørende øjeblik for mig, fordi jeg længe har følt denne utrolige spænding imellem have at skrive til dig, men ikke ønsker at overvælde. Med andre ord, jeg håber du kan følge med! (Nu hvor du sandsynligvis er isoleret, har du mere tid end nogensinde, ikke?)

 

FØRSTE, NOGLE BEKRÆFTELSER ...

Før offentliggørelse af del II af Vor Frue: Forbered dig, Jeg vil lade dig læse, hvad der kommer i min indbakke (jeg kan næppe holde op nu). Overalt i verden hører kristne det samme budskab, som jeg gav Del I:  

En præst efterlod mig en sms, der sagde, at han i januar hørte tydeligt i sit hjerte, "Det begynder nu, det begynder." En anden person hørte en stemme sige, “DET ER TID." En mand i Louisiana med mystiske gaver sagde, at Vor Frue fortalte ham i sidste uge, "Denne æra nærmer sig sin slutning."  En anden kvinde havde en drøm i går aftes, hvor de befandt sig på en enfeltsvej: ”En høj klippe til højre og et rent drop-off til venstre. Inden for få minutter, "fortæller hun," indså vi, at vi er nødt til at fortsætte - DER ER INGEN VENDT TILBAGE. " Dette er alle måder, som Jesus igen kalder sin brud på "Kom ud af Babylon!"

Så hørte jeg en anden stemme fra himlen sige: ”Gå væk fra hende, mit folk, for ikke at tage del i hendes synder og få del i hendes plager, for hendes synder er stablet op til himlen ...” (Åbenbaringen 18: 4 -5)

Men ikke "komme ud" for at "gå ind i" vores kød, i selvbevarende tilstand: frygt, tvang, kontrol. Nej, en sådan disposition er som at have en fod stadig i Babylon - hvilket ikke gik godt for Lots kone, da de forlod Sodoma og Gomorra:

Men Lots kone så tilbage, og hun (en vantro sjæl) blev forvandlet til en søjle af salt. (19 Mos 26:10; jf. Wis 7: XNUMX)

En anden præst delte en prædiken, som han skrev til den tredje søndag i fasten ... men han havde aldrig chancen for at forkynde den med masseaflysning. Fire for måneder siden modtog han og hans bønneteam et ord til "Forberede." Hans skrevne prædiken fortsætter:

Vi betragtede det som et behov for åndeligt forbered dig, for at forberede vores hjerter. Og vær åben over for de måder, som Herren ønsker at forberede hvert af vores ministerier for det folk, han lovede, ville komme ... Vi tænkte ikke engang på det igen - i det mindste ikke før Herren mindede os igen denne uge i bøn. Derefter, for omkring tre uger siden havde jeg billedet af dominoer, der faldt i en linje. Og jeg hørte i mit hjerte fra Herren: "Ting vil ske hurtigt nu ... en ting følger hurtigt efter en anden."

Det skal lyde velkendt for læserne her. Han fortsætter:

Men den vigtige del var det 'tempo', hvormed de faldt ... hastigheden for deres fald er konstant. Det er sat af tyngdekraften. Det er sat af Herren, der skabte denne verden. Og jeg forstod tydeligt, at hvad vi måske opfatter som hurtige fremskyndelser af begivenheder, der kan synes at være ude af kontrol, egentlig bare er Herrens plan for, at vores frelse skal omhyggeligt omsættes til handling. Han redder os et skridt ad gangen. Så fokus på ham, og ikke den hurtige acceleration af begivenheder, og vi vil være helt fine.

Smukt sagt. Men lad os pause et øjeblik. Hvad handler alle disse dominoer egentlig om?

 

DEN KOMMENDE PRODIGALTID

Jeg har skrevet flere gange gennem årene om det kommende Den fortabte time, en Kommende Lord of the Flies Moment når hele verden tilsyneladende drejer sig ude af kontrol, pludselig stopper i et øjeblik.

Før jeg kommer som den retfærdige dommer, kommer jeg først som barmhjertighedskongen. Inden retfærdighedens dag ankommer, vil der blive givet folk et tegn i himlen af ​​denne slags: Alt lys i himlen slukkes, og der vil være stort mørke over hele jorden. Derefter vil korsets tegn ses på himlen, og fra åbningerne, hvor Frelserens hænder og fødder blev spikret, vil der komme store lys frem, der lyser jorden i en periode. Dette finder sted kort før den sidste dag.  —Jesus til St. Faustina, dagbog af guddommelig barmhjertighed, n. 83; (Bemærk: "den sidste dag", det vil sige ikke den bogstavelige sidste dag på jorden, men "Herrens dag". Se Faustina og Herrens dag)

Canadisk mystiker, Fr. Michel Rodrigue (som har givet os tilladelse til at offentliggøre sine ord) har set denne kommende "belysning af samvittigheden" eller "advarsel":

Fra sårene i Jesu hænder, fødder og side vil lyse stråler af kærlighed og barmhjertighed falde på hele Jorden, og alt vil stoppe. Hvis du er i et fly, stopper det. Hvis du kører i en bil, skal du ikke bekymre dig - bilen stopper ... Alt vil blive løst i tide, og Helligåndens flamme vil oplyse enhver samvittighed på Jorden. De skinnende stråler fra Jesu sår vil gennembore ethvert hjerte, som ildtunger, og vi vil se os selv som i et spejl foran os. Vi vil se vores sjæle, hvor dyrebare de er for Faderen, og det onde i hver person vil blive åbenbaret for os. Det vil være et af de største tegn, der er givet verden siden Jesu Kristi opstandelse ... Belysningen vil vare omkring femten minutter, og i denne barmhjertige foruddom vil alle se med det samme, hvor de ville gå, hvis de skulle dø lige da : himmel, skærsilden eller helvede. Men mere end at se, vil de føle smerte over deres synd. De, der går i skærsilden, vil se og føle smerterne ved deres synd og renselse. De vil genkende deres fejl og vide, hvad de skal rette i sig selv. For dem, der er meget tæt på Jesus, vil de se, hvad de skal ændre for at leve i fuldstændig forening med ham.Advarslen, trængslen og kirken, der går ind i graven, nedtællingstothekingdom.com

Hvordan vil det føles? Sådan oplevede St. Faustina det:

En gang blev jeg indkaldt til Guds dom [sæde]. Jeg stod alene foran Herren. Jesus dukkede op som vi kender ham under hans lidenskab. Efter et øjeblik forsvandt hans sår bortset fra fem, dem i hans hænder, hans fødder og hans side. Pludselig så jeg min sjæls fuldstændige tilstand, som Gud ser det. Jeg kunne tydeligt se alt, hvad der er utilfreds med Gud. Jeg vidste ikke, at selv de mindste overtrædelser skal redegøres for. Hvilket øjeblik! Hvem kan beskrive det? At stå foran den tredobbelte-hellige Gud! Jesus spurgte mig, "Hvem er du?" - St. Faustina; Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, dagbog, ikke. 36

Ja, dette er det spørgsmål, som Gud snart vil stille alle mennesker på jorden: "Hvem er du?" Det er det samme spørgsmål, som den fortabte søn stod over for efter han havde gjort oprør og forlod hjemmet; efter han tilbragte sin fars arv; efter han gik helt i stykker; efter hungersnød ramte landet ... men ikke indtil han var op til knæene i svinehældning. Først da blev drengen rystet nok til at få en samvittighedsbelysning til at indse, at han var en dens og skulle aldrig have forladt sin far.

Jeg skal rejse mig og gå til min far, og jeg vil sige til ham: ”Fader, jeg har syndet mod himlen og imod dig. Jeg fortjener ikke længere at blive kaldt din søn; behandle mig som du ville behandle en af ​​dine hyrede medarbejdere. (Lukas 15: 18-19)

Resten af ​​historien er smuk. Faderen, da han så, at hans barn havde mistet sin uskyld, tilbragte sin formue og ødelagde hans værdighed ... løber til ham, kysser og omfavner ham. Denne lignelse, denne historie om Jesus, er også en profeti for vores tid. Det er "skabelonen" til det, der nu udfolder sig. Efter at have taget vores arv, er det vores intellekt, hukommelse og vilje, denne generation har sprængt det i kort rækkefølge. Vi har fyldt vores mave, mættet vores lidenskaber, bøjet for afguder, spillet med vores DNA, dækket vores hænder i blod og kastet tilbageholdenhed mod vinden. Og nu er vi ved at gå i stykker. Bogstaveligt talt. Økonomien, mine kære venner, er i en ventilator, gispende, ved at udløbe. Det sammenbrud, der kommer, vil medføre hyperinflation; Omkostningerne ved et brød går gennem taget. Det vil føre nationer til svinestien, hvor folk vil kæmpe for skrotene. Ah! Hvorfor er det menneskelige hjerte så stædig? Hvorfor skal vi komme til dette punkt? Som Vor Frue sagde i en besked til den italienske seer Simona:

Mine børn, alt, hvad der finder sted, er ikke en straf fra Gud, men skyldes menneskelig ondskab. —26. Marts 2020, nedtællingstothekingdom.com

... lad os ikke sige, at det er Gud, der straffer os på denne måde; tværtimod er det mennesker selv, der forbereder deres egen straf. I sin venlighed advarer Gud os og kalder os på den rigtige vej, mens han respekterer den frihed, han har givet os; derfor er folk ansvarlige. –Sr. Lucia, en af ​​Fatima-visionærerne, i et brev til den hellige far, den 12. maj 1982; vatikanet.va 

 

Den KÆRLIGE FAR

Formålet med alt dette er ikke at fokusere på “dominoerne”, men hvordan Gud Faderen vil bruge dem: at minde os om en sidste gang hvem vi er. Vi er hans skabelse, vi alle sammen - fra den brutale diktator til den helligste helgen. Vi er alle skabt i hans billede, og dermed døde Jesus for alle. For dem, der beder Gud om at lade hans retfærdighed falde på denne "onde og perverse generation", har de brug for at vide, at dette er ikke Faderens hjerte overhovedet. Åh ja, renselsen af ​​det angrende fra jordens overflade kommer - englene skælver inden den dag, og vi er nu i sin årvågen. Men først skal barmhjertighedsdagen løbe. Som Jesus sagde til St. Faustina:

Jeg har evigheden for at straffe [disse], og derfor forlænger jeg barmhjertighedens tid for [syndere]. Men ve dem, hvis de ikke genkender denne tid af mit besøg. Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, ikke. 1160

Nej, vor himmelske Fader ser og længes efter og længes efter at se sine fortabte børn kæmpe omvendelsens bakke for at han kan løbe til dem ...

Mens den fortabte stadig var langt væk, var hans far fik øje på hamog blev fyldt med medfølelse. Han løb til sin søn, omfavnede ham og kyssede ham. (Lukas 15:20)

Så vil du vide, hvad alle disse ord til mennesker over hele verden betyder, der siger, "Er det tid til at forberede sig?" Det er at forberede sig, ja, på fødselssmerter og Kirkens kommende lidenskab; men især til den kommende det fortabte øjeblik når seglen vil svinge, og englene vil høst hvedens jord inden klipning af ukrudt. Det korte vindue, vi har foran os lige nu, er at bede om omvendelse af disse ukrudt - ikke at handle som den ældre bror i den lignelse, der er bitter over for sin fortabte bror og foretrækker retfærdighed. Nej, lad os faste og bede om, at de fortabte bliver fundet, og de blinde kan se igen!

Jeg ved ikke, hvorfor jeg er bevæget til at sige dette, men jeg har sådan en kærlighed lige nu til Hollywood-skuespillere og musikunderholdere. Jeg vil have dem til at vide, hvis nogen læser dette, at du er elsket. At Gud Faderen ønsker at indpakke dig i sine enorme ømme arme. Snart vil maskerne og facaderne falde, og Gud vil ikke spørge, hvem du var, men hvem du var er.

Dette er Faderens hjerte: en brændende kærlighed til ikke at se en eneste sjæl fortabes. Jeg lukker med dette ord givet til Fr. Michel fra vor himmelske Fader den 6. april 2018:

Jeg ønsker ikke død og fordømmelse for nogen af ​​jer. Så meget lidelse, så meget vold, så mange synder forekommer nu på Jorden, som jeg skabte. Jeg hører nu råben fra alle babyer og børn, der bliver myrdet af mine børns synd, der lever under Satans herredømme. Du dræber ikke. ("Disse ord var så stærke," sagde p. Michel.) Bed og vær selvsikker, jeg vil ikke, at du skal være som dem, der ikke har nogen tro, og som vil ryste under manifestationen af ​​Menneskesønnen. Tværtimod, bede og glæde og modtage den fred, der er givet af Min Søn, Jesus. Jeg ved om dig, dine børn, din familie. Jeg hører også dit hjertes krav. Bed for denne dag med min barmhjertige ømhed, som vil blive udøst gennem manifestationen af ​​Min Søn, Jesus. Hvilken sorg, når jeg skal respektere den frie vilje og komme til det punkt at give en advarsel, der også er en del af min nåde. Vær klar og årvågen i Min nåde. Jeg velsigne dig, mine børn. nedtællingstothekingdom.com

Da hospitaler i Canada begynder at annullere og udsætte operationer for at kæmpe med spredningen af ​​COVID-19, har provinser og territorier betragtet aborter som en vigtig tjeneste ... de har bekræftet over for CTVNews.ca at regelmæssig abortadgang fortsætter. —26. Marts 2020; ctvnews.ca

”Hjemmeaborter godkendt under udbruddet” ... i England.  —31. Marts 2020; bbc.com

“Et andet farmaceutisk selskab - Johnson & Johnson bruger afbrudte føtalceller til at udvikle Covid-19-vaccine” —31. Marts 2020; cogforlife.org

“Verdenssundhedsorganisationen: Abort 'væsentlig' under koronaviruspandemi”lifesitenews.com1. april 2020

 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID.