Den hårde sandhed - Epilog

 

 

AS Jeg skrev de hårde sandheder de sidste to uger, ligesom mange af jer, græd jeg åbent - ramt med en dyb rædsel over ikke kun hvad der sker i vores verden, men også realiseringen af ​​min egen tavshed. Hvis "perfekt kærlighed udviser al frygt" som apostelen Johannes skriver, så måske perfekt frygt udelukker al kærlighed.

Uhellig tavshed er lyden af ​​frygt.

 

SÆTNINGEN

Jeg indrømmer det, da jeg skrev Den hårde sandhed breve, jeg havde en meget underlig fornemmelse senere af, at jeg uforvarende var skriver anklagerne mod denne generation—Noe, de kumulative anklager for et samfund, der i flere århundreder nu er faldet i søvn. Vores dag er kun frugten af ​​et meget gammelt træ.

Og øksen ligger ved hendes rod.

 Jesus sagde selv:

Den, der får en af ​​disse små, der tror på mig, til at synde, det ville være bedre for ham, hvis en stor møllesten blev hængt rundt om hans hals, og han blev kastet i havet. (Markus 9:42)

Abort er den fysiske ødelæggelse af de "små" og er en hidtil uset holocaust. Men den langt større ødelæggelse finder nu sted i de "små" sjæle uden for livmoderen. De aborterede afgår sandsynligvis direkte til himlen; men disse andre "små" ledes til den brede og lette vej, der fører til ødelæggelse - primært åndelig ødelæggelse med evige konsekvenser. Dette sker gennem en materialistisk og seksualiseret kultur, og er kulminerer i den tvungne accept af alternative livsstiler, især den af opløsning af billedet af en mand og en kvinde, hvilket er selve Guds billede. Ja, selve Guds billede er blevet omvendt - et direkte slag mod den hellige treenighed, det guddommelige symbol på familie.

Og endnu en gang hører jeg ordene i mit hjerte:

sidste kætteri.

Det, der er forkert, er nu rigtigt, og det, der er rigtigt, ses nu som intolerant.

De vil sætte dig ud af synagogerne; faktisk kommer den time, hvor den, der dræber dig, vil tro, at han tilbyder tjeneste for Gud. (Johannes 16: 2) 

 

EKKOER

I de sidste to uger er jeg kommet til at se, at denne følelse af en sætning læses for den himmelske domstol er ikke kun min egen. Fra postposen:

I den forløbne uge fornemmede jeg, at noget var færdigt - det var en følelse, der lignede den i dødsøjeblikket ved korsfæstelsen, men svarer til den måde, hvorpå Kristus fungerer i verden. 

Og en anden læser: 

Du har læst anklagerne mod Vesten i dine sidste [fem hårde sandhed] -indlæg på bloggen. Hvad tror du vil være dommen over en kærlig, barmhjertig og retfærdig dommer over sådanne anklager?

Og en anden:

I aftes tænkte jeg, at det var som om vi var i haven og trætte, og Jesus siger "hvile" ... Ja, det ser ud til at være denne endelighed i en afsagt dom, og bøn forhindrer det ikke. Jeg tror, ​​at Helligånden bekræfter dette over for de hellige. 

Og måske sætter den følgende forfatter det i sammenhæng (for jeg ved, at dette er sæsonen for glæde og fred, og hvem blandt os vil reflektere over den mørke virkelighed i vores tid? Og alligevel gentager jeg igen: sandheden frigør os):

Virkelig, jeg er ikke en undergang og dyster person, jeg nyder livet ... Da jeg var ovenpå [klar til at gå til filmen], kom dette til mig: "Katastrofe efter katastrofe, katastrofe efter katastrofe."

Jeg havde bare brug for at dele det ... måske er roen før stormen slutter og picnic snart snart overstået.

 

TRE ting forbliver ... Håber er en af ​​dem 

Kære venner, når julen nærmer sig, kan og skal vi forny vores håb om Kristus. Barmhjertighed er ikke løbet tør! Der er tid i dette øjeblik for hver af os at omvende os fra vores apati, at give afkald på vores kærlighedsaffære med synd og simpelthen knæle for Jesus, stadig i sin mors skød og sige:

Jesus, jeg har spildt tid. Jeg har spildt muligheder. Jeg har ikke angre, som jeg ved, jeg burde have gjort. Jeg har ikke reageret på din kærlighed til mig. Ser du, selv nu kommer jeg uden røgelse og myrra uden noget at give dig. Mine hænder er tomme ... Jeg har ikke noget at vise. Intet, undtagen et hjerte, der er villigt til at modtage dig (Åb 3: 17-21). Det er fattigt, ildelugtende og uden komfort, ligesom en stald, men jeg ved, at du ikke vil afvise det. For et ydmygt og bedrøvet hjerte vil du ikke forkaste (Sl 51: 19). Ja, Jesus, jeg byder dig velkommen. Må varmen fra mit ønske trøste dig, min konge, min herre og min Gud.

Jeg vil med hele mit hjerte sige til dem, der læser dette i dag, følg advarslen om, at himlen sender os: TIDEN ER KORT. Og på samme tid gentager jeg: Vær ikke bange! For hvis du har bedt den bøn ved siden af ​​mig med oprigtighed, så fødes barmhjertighed i dit hjerte, og Guds lam, der fjerner verdens synder, vil dække dig i de kommende dage. 

Velsignet Jesusbarn: Jeg elsker dig! Jeg takker dig for din barmhjertighed! Du er godhed selv. Vær barmhjertig over denne verden, kære lam, barmhjertighed mod enhver sjæl, især dem, der er mest fanget af fjenden, de mest forhærdede mod dit rige. Ja, skift deres hjerte, så de kan forvirre fredens fjende, og at barmhjertighed og korset vil sejre en gang for alle.
 

Vi har tendens til at tænke på apokalypsen som Guds dom over menneskeheden, en handling af ren retfærdighed. Men vi skal huske, at apokalypsen er barmhjertighed, for Gud tillader ikke det onde at fortære det gode på ubestemt tid og vil bringe det til en ende.  —Arkebiskop Fulton Sheen, (omskrevet; reference ukendt)

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, DEN HÅRDE SANDHED.