Beslutningstid

 

SIDEN dette blev første gang sendt 7. september 2008, beslutningen er taget i Canada: der vil være ingen beskyttelse for ufødte, ingen afslutning på abort i syne. Og nu står Amerika over for sin største beslutning nogensinde. Jeg har tilføjet videoen nedenfor, som jeg lige har optaget. Det er et supplement til nedenstående skrift i denne beslutningstime. (Bemærk: datoen for valget er 4. november og ikke den 2. som angivet i videoen.)

 

 


  


Afbrudt baby efter 10 uger

 

 PÅ VAKKEN FRA MARS Fødselsdag 

 

NOGET bemærkelsesværdigt er sket i dette Udfoldelsesåret. Overalt i verden har der været en pludselig og spids fremkomst af abortens "spørgsmål". Det er kommet til overfladen af ​​domstole, regeringer og medier. Det har været et centralt punkt i den sociale forandring i flere lande og har normalt åbnet døren til abort. Det er fremkommet som den klare skelelinje mellem venstre og højre, konservativ og liberal, den modernistiske og den traditionelle. Men der er mere ved dette, tror jeg, end det ser ud.

Jeg fornemmede, at Herren sagde, at denne fremkomst af abort i spidsen for politik og debat er en test: verden står for retten, og inden dommeren fastsætter dommen, er der en sidste mulighed for at omvende sig fra denne forfærdelige forbrydelse.

 

TIL FORFRONT

Fra et nordamerikansk perspektiv er der sket to uventede og betydningsfulde begivenheder. Dr. Henry Morgentaler er en førende fortaler for abort i Canada. Han kan prale af at have aborteret over 100 babyer selv. For nylig blev han tildelt den højeste ære i landet, Canadas orden. Hans udnævnelse - og den efterfølgende vrede, som det fremkaldte fra visse sektorer i landet - har bragt abort i spidsen for den canadiske samvittighed. 

Den anden begivenhed er nomineringen af ​​Sarah Palin til vicepræsident for De Forenede Stater. Hun er en stærk fortaler for livet, fra det ufødte til dem med "særlige behov". Hun står i skarp kontrast til sin præsidentkonkurrent, Barack Obama, der er på posten for at forsvare enhver form for abort, herunder delvis fødsel og aborter med levende fødsel som klart er børnemord. Hendes nominering har bragt kampen mellem livskulturen og dødskulturen i spidsen for den amerikanske samvittighed. 

Det er tid til at vælge. At se virkeligheden af, hvad abort er, og stoppe den - eller se virkeligheden i, hvad abort er, og benægte den ... og stå over for konsekvenserne af vores valg.

 

BESLUTNINGSTIMMEN

Dette handler ikke om endnu en runde af debatter om kvinders rettigheder eller retten til at vælge. Dette er en belysning af samvittigheden på det måske mest centrale samfundsmæssige spørgsmål i den moderne verden. Et liv tages i processen med en abort. Et menneskeligt hjerte ophører med at slå. Kropsstykker trækkes ud af moderen, babyen ofte brændt med saltvand eller skåret i flere dele. Dette handler om menneskelig ofring i moderne tid. Dette handler om drabsmord, barnemord og folkedrab. Og nu står Nordamerika helt i ansigtet.

Judas konger har fyldt dette sted med uskyldiges blod. De har bygget højhøjder for Ba'al til at nedbrænde deres sønner i ild som holocausts for Ba'al: sådan noget jeg hverken befalede eller talte om, og det kom aldrig ind i mit sind. (Jer 19: 4-5)

Det er ikke kommet ind i Guds sind, denne daglige rædsel spillede ud i vores skattefinansierede klinikker og profitaborte. Hvem kunne have undfanget en milliardindustri, hvis handel er de mindste og mest hjælpeløse individer? Hvem kunne have troet, at det sikreste sted på jorden - en mors skød - ville blive det mest voldelige? 

Det er ikke tilfældigt, at verden nu taler om "terror" og "terrorister." For det er den dom, som Gud afsagde over Jerusalem og hele Juda for deres offer for de uskyldige til Ba'al:

Thi således siger HERREN: Sandelig, jeg vil overgive dig til forfærdelse, du og alle dine venner. Dine egne øjne skal se dem falde for deres fjenders sværd. Hele Juda vil jeg overgive til kongen af ​​Babylon, som skal føre dem i fangenskab til Babylon eller slå dem ihjel med sværdet. (Jeremias 20: 4)

 

EN PROFETISK ADVARSEL

Det er svært at tale om disse ting. At sige, hvad der er lagt på mit hjerte, er nødvendigt:

Når jeg taler, skal jeg råbe, vold og oprør er mit budskab; HERRENS ord har bragt mig til hån og vanære hele dagen. Jeg siger til mig selv, jeg vil ikke nævne ham, jeg vil ikke tale mere i hans navn. Men så bliver det som ild, der brænder i mit hjerte, fanget i mine knogler; Jeg bliver træt med at holde den inde, jeg kan ikke udholde det. (Jeremias 20: 8-9)

Jeg har allerede talt om den umiskendelige advarsel, jeg modtog på en af ​​mine koncertture gennem USA på vej til Canadas hovedstad (se 3 byer og en advarsel for Canada). Denne advarsel stiger i mit hjerte igen med meget klarere ord. Hvis abortens synd ikke angres, vil Gud løfte sin beskyttelse fra dette kontinent, og en militær invasion vil være nært forestående.

Du siger: "Herrens vej er ikke retfærdig!" Hør nu, Israels hus: Er det min måde, der er uretfærdig, eller rettere, er ikke dine veje uretfærdige? (Ezekiel 18:25)

Hvordan kan vi så i døden uden at høste døden? Hvordan kan vi så i vold uden at høste vold? Er vi så tåbelige at tro, at åndelige love er suspenderet for denne generation?

Frugten af ​​abort er atomkrig. —Velsignet mor Teresa fra Calcutta 

Det eneste suspenderede er Guds dom ...

... for han er barmhjertig og barmhjertig, langsom til vrede, rig på venlighed og barmhjertig i straf. (Joel 2:13)

Da jeg forberedte denne skrivning, besluttede en læser pludselig at sende mig en drøm, han havde denne gang sidste efterår. Noget fortæller mig, at hans timing ikke er tilfældigt:

Lad mig fortælle dig om en vision eller drøm, jeg havde den 9-18-07 kl. Jeg husker det som om det var i går. Jeg sov godt da jeg pludselig så 3 eller 4 atomeksplosion på vestkysten eller ud vest. Det var som om jeg var oppe i luften og så på dem på afstand. Det varede kun et minut eller deromkring, da jeg vågnede forskrækket. Tårerne strømmede ned over mine øjne, og jeg fortsatte med at høre en stemme igen og igen: ”Omvendelsesåret”Og alligevel græd jeg ikke, men vandet strømmede ned ad mine kinder. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før eller siden, og jeg ved, at året næsten er op ...  

Er hans drøm bogstavelig? Er det symbolsk? Er det en presserende besked til de tusinder, der læser disse skrifter? Jeg vil sige det igen: Hvis denne generation omvender sig, ville Gud give op. Men solen går ned på denne dødskultur, og snart vil hele landet blive kastet i mørke, hvis vi ikke vender os fra denne ødelæggelsesvej.

Blæs i trompeten i Zion, slå alarm på mit hellige bjerg! Lad alle, der bor i Landet, ryste, for HERRENS Dag kommer; Ja, den er nær, en dag med mørke og dysterhed, en dag med skyer og dysterhed! (Joel 2: 1-2)

 

BEREDNING

Vi, kirken, skal være de første til at omvende os. Da Paul VI råbte gennem sin encyklopædi Humanae Vitae at prævention ville føre til en sænkning af moralske standarder og misbrug af magt fra staten til at gribe ind i menneskelig seksualitet, blev han mest ignoreret. Den canadiske katolske biskoppekonference (CCCB) frigav "Winnipeg-erklæringen", hvori det hedder, at den, der følger ...

... det kurs, der synes rigtigt for ham, gør det med god samvittighed. —Kanadiske biskoppers svar på Humanae Vitae; Plenarforsamling afholdt i St. Boniface, Winnipeg, Canada, 27. september 1968

Det skabte præcedens, ikke kun i dette land, men overalt i verden for præster at rådgive de troende om simpelthen at gøre det “som synes rigtigt” i ens eget sind. Faktisk fulgte jeg også den fejlagtige proces, men ved Guds nåde påpegede Helligånden min alvorlige fejl, og jeg fik mulighed for at omvende mig (se Et intimt vidnesbyrd). 

Det er på tide for CCCB at trække deres erklæring tilbage, korriger dens fejl og lær i harmoni med den hellige Fader de stærke sandheder om menneskeliv og seksualitet i den encyklopædi. 

Konsekvenserne af præventionskulturen er synlige i kulturen med abort og med spørgsmålet om ægteskab. Jeg tror, ​​at vi er nødt til at tage det op igen (Humanae Vitae) og genåbner vores hjerter for visdommen i dette dokument. —Kardinal Marc Ouellet, Primate of Canada, LifeSiteNews.com, Quebec City, 19. juni 2008

Den brede accept af prævention i kirken har ført til en moralsk tsunami, som ironisk nok nu truer Kirkens meget frihed til at eksistere i Vesten (se Forfølgelse!). Der skal tilbydes masser af erstatning i enhver kirke i Nordamerika for både præventionens synd og for abort. Derefter skal lederne - politikerne, embedsmændene og dommerne for højesteret - give afkald på abortpraksis og forvise de love, der har tilladt det. 

Så måske vil Herren give afkald på og omfavne os, som faderen gjorde den fortabte søn. Dette er hans brændende ønske!

Jeg vil ikke straffe det ondt af menneskeheden, men jeg ønsker at helbrede det ved at presse det til Mit barmhjertige hjerte. Jeg bruger straf, når de selv tvinger mig til at gøre det; Min hånd er tilbageholdende med at gribe fat i retfærdighedens sværd. Før Justisdagen sender jeg barmhjertighedsdagen. (Jesus, til St. Faustina, Dagbog: Divine Mercy in My Souln. 1588)

Ja, det budskab, jeg skriver i dag, er håb: at den ødelæggelsesvej, vi er på vej ned, måske kan afværges ved omvendelse, fordi den Gud, der skabte os, er tålmodig, venlig og barmhjertig.

Men åh, timen er så meget sent!

Når en dydig mand vender sig bort fra dyd til at begå uret og dør, er det på grund af den ugudelighed han begik, at han skal dø. Men hvis en ond mand vender sig fra den onde, han har begået, gør hvad der er rigtigt og retfærdigt, skal han bevare sit liv ... (Ezekiel 18: 26-27)

 

 

Lyt til et radiointerview af Mark Mallett i Ottawa, Canada med David MacDonald fra CatholicBridge.com. Markus giver det profetiske budskab, han modtog, samt nogle af hans personlige vidnesbyrd. At lytte, 

Klik link. til Mac-brugere

Klik link. til Windows-brugere 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, DEN HÅRDE SANDHED.

Kommentarer er lukket.