Den sidste time

Italiensk jordskælv, 20. maj 2012, Associated Press

 

LIKE det er sket i fortiden, jeg følte mig kaldet af Vorherre til at gå og bede før det hellige sakrament. Det var intenst, dybt, sørgeligt ... Jeg følte, at Herren havde et ord denne gang, ikke for mig, men for dig ... for Kirken. Efter at have givet det til min åndelige leder, deler jeg det nu med dig ...

Børn af mit hjerte, det er den sidste time. Når de sidste tårer af Min barmhjertighed falder på jorden, begynder de nye tårer fra Min Retfærdighed at falde. De er begge tårer, der stammer fra mit hellige hjerte, et hjerte af kærlighed. De første tårer [af barmhjertighed] kalder dig tilbage til mig selv for at rense dig i min kærlighed; de andet tårer [af retfærdighed] falder for at rense jorden og genoprette den i min kærlighed.

Og nu er den smertefulde time kommet. Mine sønner og døtre, bøj ​​ikke dine hoveder i frygt, men mod og glæde, stå op og erklær, at du er børn af den Højeste. Tag dit kors op og følg mig ind i det evige livs herlighed ... for din opstandelse kommer.

Retfærdighedens tårer begynder nu at falde, og hver og en vil få jorden til at ryste og højborge ryste. Jesus Kristus, den sande og trofaste, kommer ridende på retfærdighedens hvide hest. Kan du ikke høre dens hove, der allerede ryster jorden? Elskede - vær ikke bange, men løft dine øjne mod himlen og pas på ham, der kommer for at styrke dig, for din lidenskabs time er kommet. Og jeg vil være med dig; du vil kende og føle min tilstedeværelse. Jeg vil være med dig. Jeg vil være med dig.

Mine børn, forbered dig på, at Antikrists time er kommet, og hans øjeblik vil sprænge over verden som en tyv om natten. Husk, børn, at Satan er en løgner og en morder fra begyndelsen. Således vil fortabelsens søn, Satans sande søn, kopiere sin uhellige far. Han vil først lyve og derefter blive den morder, han virkelig er. For din del vil jeg beskytte dig i tilflugt af mit hellige hjerte. Det vil sige sikkert fra hans løgne. Du vil kende sandheden, og dermed vil du kende vejen at gå. Og han vil forfølge dig. Men jeg vil oprejse dig på den sidste dag, mens fortabelsens søn vil blive kastet i dybden af ​​ildsøen.

Og ved dette: tiden er så meget kort, at selv nogle af jer, der ser og beder, vil blive overrasket. Således kalder jeg dig igen for at slutte dig til dit hjerte og dine hænder med min mor. Det vil sige at lytte til hendes ord og ledelse og for det andet at bede den Allerhelligste Rosenkrans, som jeg har givet dig gennem hende som et signal nåde og våben i disse dage. Du kan ikke engang begynde at forstå den kraft, nåde og beskyttelse, jeg giver dig gennem denne mest hellige bøn, netop fordi den fremstår som en levende flamme, der sprænger ud af hendes pletfri hjerte og springer ind i mit hellige hjertes flammer.

Til sidst, mine børn, skal du komme ud af Bablyon. Du skal være færdig med alle hendes måder. Du skal kaste hendes kæder af og knække hendes snarer. På denne måde vil jeg være i stand til gennem dig alt, hvad jeg har planlagt, fra tidens begyndelse. —May 18. 2012

 

SLUTT PÅ EN ALDER

Det er et hjerte af kærlighed, der nu fremkalder tugt; det er et hjerte af kærlighed, der disciplinerer det uregerlige barn; det er et hjerte af kærlighed, der deler korsets ægteskabsseng, og deler således opstandelsens herlighed.

Tiden er her, mine brødre og søstre. 2000 års kristendom kulminerer i det, som Johannes Paul II kaldte "den sidste konfrontation mellem kirken og antikirken, evangeliet og anti-evangeliet" ... kvinden mod dragen, kirken mod udyret, Kristus mod Antikrist. [1]jfr At leve Åbenbaringens Bog, Hvorfor råber ikke paverne? Ifølge kirkens fædre er det ikke verdens ende, men slutningen på den tid, hvor Satan vil blive besejret, og kirken vil rejse sig igen til en ny tidsalder for fred i alle nationer. [2]jfr Hvordan tiden var Lost Det er ikke det Endelig komme af Jesus i slutningen af ​​tiden, [3]jfr Det andet komme men en kommende manifestation af hans kraft og ånd som et tegn, advarsel og nåde [4]jfr Kære hellige far ... Han kommer! at den "sidste dag" er kommet ... [5]jfr Pinsedag og belysning; To dage til; De sidste domme den sidste alder af verden. [6]jfr Paven og grytidet; Hvad hvis?, Se også Millenarianism: Hvad det er og ikke er

 

NÅR WATCHMEN GRYDER

Jeg hører det fra flere vagter over hele verden: Der er også en dyb sorg i deres sjæle, en vedvarende sorg under facade af det daglige liv. [7]jfr Advarsler i vinden Det er fordi tidspunktet for denne særlige ser nærmer sig slutningen; advarselsperioden udløber snart; [8]jfr Dørene til Faustina de sidste trompetblæsere, der vækker en sovende kirke og en komatøs verden, lyder nu. Der kommer noget meget snart over verden.

Jeg vil gentage dette med al kraft af min mission og dåbsdeltagelse i Kristi profetiske embede:

Noget snart kommer over hele verden.

Således kom HERRENs ord til mig: Menneskesøn, hvad er dette ordsprog, du har i Israels land: "Dagene trækker, og intet syn kommer til noget". Sig derfor til dem: Så siger den Herre HERREN: Jeg vil afslutte dette ordsprog; de vil aldrig citere det igen i Israel. Sig snarere til dem: Dagen er nær og også opfyldelsen af ​​enhver vision. Uanset hvad jeg taler er endelig, og det skal ske uden yderligere forsinkelse. I dine dage, oprørske hus, hvad jeg end taler, vil jeg føre til, siger Herren, GUD ... Menneskesøn, lyt til Israels hus og siger: ”Det syn, han ser, er langt væk; han profeterer om den fjerne fremtid! ” Sig derfor til dem: Så siger den HERRE HERRE: Ingen af ​​mine ord skal forsinkes længere; alt hvad jeg taler, er endeligt, og det skal ske, siger den Herre HERREN. (Ezekiel 12: 21-28)

Jesus har vist mig igen og igen de sidste syv år, at Stor storm kommer- som en orkan. [9]jfr Stormen ved hånden Det er den endelige åbning af Åbenbaringens segl. [10]jfr Åbenbaringens syv segl "Først økonomien ... ” Jeg fornemmede vores velsignede mor fortæller mig i 2008; “...derefter den sociale og derefter den politiske orden. ” Det vil sige verdens økonomi, så den sociale, så vil de politiske ordrer i verden kollapse. De er arbejdssmerterne ved en global revolution. [11]jfr Global revolution! Sælerne er begravet inden for den enkle sætning.

Det er en storm, som verden aldrig har set og heller aldrig vil se igen. Det er oprør af sataniske kræfter mod den universelle kirke; [12]jfr Judas-profetien  det er jordens oprør, stønner under tyngden af ​​synd; [13]jfr Landet sørger det er det strålende øjeblik i Kirkens lidenskab, når hun vil følge sin Herre - kroppen, der følger hovedet - gennem sin egen korsfæstelse og opstandelse. [14]jfr Efter belysningen; Den kommende opstandelse Hun vil sejre til sidst. [15]jfr Guds rige kommer

Den sidste time er her. De sidste sekunder af forberedelsen. [16]jfrSom en tyv Tænd jeres hjerter, brødre og søstre, med lysten og kærlighedens flamme. [17]jfr Guds hjerte Kast dig selv, du elendige synder, så du kan være, på fødderne af ham, som er kærlighed. [18]jfr Til dem i dødssynd Forsink ikke længere.

Forsink ikke din anger længere.

Kristus samler en hær. [19]jfr Åbenbaringsbelysning;Profetenes kald En hær der kører bag ham i den herlige kampagne af vidne og sandhed, proklamation og martyrium. [20]jfr Laity's Time; Forfølgelse er nær Dette er ikke trøstens time, men timen med mirakler. [21]jfr For en hver pris Jesus vil dække dig i overnaturlig nåde; Han vil styrke dig med overnaturlige karismer; Han vil guide dig med overnaturlig visdom; og han vil føre dig med overnaturlig kærlighed. VÆR IKKE BANGE! Hellere,


Sig til LDSB, “Min tilflugt og fæstning,

min Gud, som jeg stoler på. ”

Han redder dig fra fuglens snare,

fra den ødelæggende pest,

Han vil beskytte dig med sine tandhjul,

og under hans vinger kan du søge tilflugt;

hans trofasthed er et beskyttende skjold.

Du skal ikke frygte nattens frygt

heller ikke pilen, der flyver om dagen,

Heller ikke pesten, der strejfer i mørke,

heller ikke den pest, der herjer ved middagstid.

Selvom tusind falder ved din side,

ti tusind ved din højre hånd,

nær dig skal den ikke komme.

Du skal blot se på;

de ugudeliges straf skal du se.

Fordi du har LDSB til din tilflugt

og har gjort den Højeste til din fæstning,

Intet onde skal overgå dig,

ingen lidelse kommer i nærheden af ​​dit telt.

Thi han befaler sine engle med hensyn til dig,

at beskytte dig, uanset hvor du går.

Med deres hænder skal de støtte dig,

for ikke at slå din fod mod en sten.

Du kan træde på asp og huggormen,

tramp løven og dragen.

 

Fordi han klæber sig til mig, vil jeg frelse ham;

fordi han kender mit navn, vil jeg sætte ham op. (Salme 91)

 

 

VAGTMÆNDERE GRYDER

Vagterne græder, for hvem har hørt deres råb?
Vagterne græder, for hvem har vendt sig
deres hjerte til himlen?
Vagterne græder, for de ser deres mesters tårer.
Vagterne græder ...

…fordi den sidste time er her.

 

Først offentliggjort 20. maj 2012. 

 

Mark kommer til Ontario og Vermont
i foråret 2019!

Se link. for mere information.

 

Nu-ordet er en fuldtids tjeneste
fortsætter med din støtte.
Velsign dig, og tak. 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, DE STORE PRØVER og mærkede , , , , , , , , , , .