Paris Miraklet

parisnighttraffic.jpg  


I troede trafikken i Rom var vild. Men jeg synes, Paris er skørere. Vi ankom midt i den franske hovedstad med to fulde biler til en middag med et medlem af den amerikanske ambassade. Parkeringspladser om natten var lige så sjældne som sne i oktober, så jeg og den anden chauffør kastede vores menneskelige last af og begyndte at køre rundt om blokken i håb om, at der kunne åbnes plads. Det var da det skete. Jeg mistede stedet for den anden bil, tog en forkert drejning, og pludselig gik jeg tabt. Som en astronaut, der ikke var fastgjort i rummet, begyndte jeg at blive suget væk i kredsløbet til konstant, uendelig, kaotisk strøm af parisisk trafik.

Motorcykler zoomet forbi på begge sider af min bil inden for få centimeter fra mine døre. Jeg spekulerede på, om de havde et dødsønske, eller om dette var normalt. Der syntes ikke noget normalt ved det. Trafikken følte dehumanisering, de stærkeste overlevelse, hver mand for sig selv. Biler afskærer mig frit. I rundkørslene strømmede bilister ud i sidegader som en strøm af rotter, der styrtede ud af et kloakrør. Jeg har kørt en 40 fods turbus ned ad LA-motorvejen med syv børn og en kone ved 60 mph. Det var en søndagskørsel i sammenligning.

Pludselig krydsede jeg en vejbro ind i et sort hul i byens vildmark, da mobiltelefonen ringede. Det var min vært fra ambassaden. "Jeg tager bussen," undskyldte han. ”Jeg kører ikke disse gader, så jeg ved ikke, hvordan jeg skal lede dig. Uh ... kan du give navnet på den gade, du er på ?? ” Forsøger at blive i min bane, mens jeg ser kaoset udfolde sig omkring mig (i det mindste kaos for mig), kunne jeg heller ikke få øje på gaderne! "Hvor er de blomstrende tegn ??" Spurgte jeg desperat. “Du skal se…. de er svære at se ... Jeg ... ”Han sagde noget andet, stemmen i stemmen sagde det hele. Du er alene nu. Vi vidste det begge. Det ville tage et mirakel at finde vej tilbage, da den anden bil gjorde alt for at komme derhen.

Jeg drejede af ad en sidevej, efter en taxa, der prøvede at skære foran anden trafik. Jeg var i stand til at parkere et øjeblik, trække vejret og tænke. Det var da jeg hørte i mit hjerte:

Mark, du skal lytte til Min stemme. Du er nødt til at lære at høre mig i det kaos, der kommer ...

Jeg forstod. Okay, Herre. Jeg satte mig op og følte en klarhed komme ind i min sjæl som at finde en radiostations sweetspot på en gammel drejeknapmodtager. Min retningsfølelse var nu helt tabt under den overskyede nat. Så jeg begyndte lige at køre. Den indre "stemme", jeg blev indstillet på, fortsatte.

Følg den bil!

Jeg gjorde.

Drej til venstre.

Jeg gik et par blokke.

Drej her.

Dette fortsatte i et par minutter, en tilsyneladende tilfældig strøm af instruktioner, indtil jeg til sidst vendte mig ned ad en gade så smal, at jeg måtte gå langsomt for at undgå at skrabe bilerne, der var parkeret på begge sider. Så kiggede jeg op. Og der foran mig syntes et velkendt kryds. Jeg kiggede til højre for mig, og der til min bedøvede vantro var hoveddøren til min parisiske vens lejlighed.

"Hej. Det er Mark, ”sagde jeg over mobiltelefonen. “Jeg tror, ​​jeg er foran din lejlighed!”Et minut senere var min ven på fortovet. Vi parkerede bilen og gik tilbage til hans lejlighed, hvor en bekymret gruppe venner brød i jubel efter at have troet, at jeg var uigenkaldeligt tabt i rummet. Vi kaldte det hurtigt ”Paris-miraklet”.

 

En lektion i tillid

Det var en magtfuld lektion for mig eller måske demonstration er et bedre ord. Jeg er ikke i tvivl om, at Gud ledte mig der. Et øjeblik trak himlen sløret tilbage og greb ind, lige da jeg havde brug for det. Når jeg reflekterede over dette, forstod jeg senere, at dette “mirakel” var lige så meget for dig som det var for mig. Et budskab i mørket om, at Gud vil passe os i det kaos, der kommer til vores oprørske verden. Men jeg er også klar over, at hvis jeg skulle køre ind i Paris i morgen og prøve og lade Herren alene guide mig igen, ville jeg sandsynligvis gå helt vild. Gud er ikke en kosmisk automat, som vi kan manipulere, når vi vælger. Hans guddommelige forsyn kommer ... når den skal komme. Altid. Men vi skal også være klar til at samarbejde med det. Vi skal have vores kort, GPS eller kompas; vores planer, vores sunde fornuft og mål. Men så skal vi være føjelige nok til at "gå med strømmen", når vores pænt ordnede planer og enheder fejler.

Det vil sige, hvis jeg ville være gået tabt hele natten, ville Gud stadig have været med mig, men hans guddommelige vilje ville have handlet på en anden måde til et andet formål. At jeg også havde været nødt til at stole på Gud i et øjeblik med fuldstændig tilsyneladende opgivelse, og det ville også have været okay.

Også det ville have været et mirakel og måske den mere imponerende.

 

Udgivet første gang den 3. november 2009.

 

 
Velsign dig og tak for din støtte!

Klik på for at abonnere link..

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, TEGN og mærkede , , , , , , , , .