Fattigdommen i dette nuværende øjeblik

 

Hvis du er abonnent på The Now Word, skal du sørge for, at e-mails til dig er "hvidlistet" af din internetudbyder ved at tillade e-mail fra "markmallett.com". Tjek også din junk- eller spam-mappe, hvis e-mails ender der, og sørg for at markere dem som "ikke" junk eller spam. 

 

DER sker der noget, som vi skal være opmærksomme på, noget Herren gør, eller man kan sige, tillader. Og det er aftagningen af ​​Hans Brud, Moder Kirke, af hendes verdslige og plettede klæder, indtil hun står nøgen foran ham.

Profeten Hoseas skriver...

Anklage din mor, anklage! thi hun er ikke min Hustru, og jeg er ikke hendes Mand. Lad hende fjerne sin prostitution fra sit ansigt, sit utroskab mellem sine bryster, ellers vil jeg klæde hende nøgen og efterlade hende som på sin fødselsdag... For hun sagde: "Jeg vil gå efter mine elskere, som giver mig mit brød og mit vand, min uld og min hør, min olie og min drik." Derfor vil jeg hække i hendes vej med torne og rejse en mur imod hende, så hun ikke kan finde sine stier... Nu vil jeg blotte hendes skam for hendes elskere, og ingen kan redde hende ud af min hånd... Derfor vil jeg lokke hende nu; Jeg vil føre hende ud i ørkenen og tale overbevisende til hende. Så vil jeg give hende de vingårde, hun havde, og Akors dal som håbets dør. (Hos 2:4-17)

Herren trækker i sin uudsigelige kærlighed til hende sin brud ud i ørkenen for at blive afsløret for enhver kærlighed, der ikke er rodfæstet i ham. Derfor er det de værste og bedste tider, som vi blev født til. Der er et ordsprog, der siger "De, der vælger at blive gift med verdens ånd i denne tidsalder, vil blive skilt i den næste." Derfor sigter Herren menneskeheden som hvede fra ukrudtet for at trække et folk til sig, for at være rent, helligt og pletfrit. Som Hosea skrev: "De vil blive kaldt: 'Den levende Guds børn'." Husk Profetien i Rom hvor Jesus siger: 

Jeg vil føre dig ind i ørkenen... Jeg vil fratage dig alt hvad du er afhængig af nu, så du er kun afhængig af mig... Og når du ikke har andet end Mig, du vil have alt ...givet på Rom, Peterspladsen, pinsedag i maj 1975 (fra Ralph Martin)

Mens jeg skrev dette, kom der en invitation i min e-mail om at komme til Ohio for at tale ved en konference. Men jeg svarede, at vores regering forbyder dem som mig, der har afvist den eksperimentelle genterapi (selvom jeg har haft COVID og er immun) at rejse med bus, tog eller fly. Faktisk må jeg heller ikke besøge fitnesscentre, restauranter, spiritusbutikker, teatre osv. Jeg er også blevet forbudt eller blokeret på adskillige sociale medieplatforme for blot at diskutere videnskab og data. Langt mere tragisk har jeg modtaget adskillige breve fra læger, sygeplejersker, piloter, soldater og andre fagfolk, som er blevet fyret eller afskediget af samme årsager - mennesker med familier, realkreditlån, forpligtelser og drømme... alle dem, der er knust nu af spøgelset af et nyt globalt tyranni, der skrider frem i "sundhedens" navn. Har aldrig fattigdommen ved at være til forladte været følt så stærkt rundt om i verden, da vores biskopper har været næsten fuldstændig tavse, hvis ikke medskyldige - og overladt deres flok til ulvene.[1]jfr Kære hyrder ... Hvor er du?, Åbent brev til de katolske biskopper 

Du bragte ikke de vildfarne tilbage eller søgte de fortabte, men styrede dem hårdt og brutalt. Så de blev spredt på grund af mangel på en hyrde og blev til føde for alle de vilde dyr. (Ezekiel 34:2-5) 

Nu ser vi, at mad begynder at forsvinde fra hylderne mange steder[2]foxnews.com, nbcnews.com som andre lande stille og roligt fremfører ideen om at forbyde privat bilejerskab.[3]express.co.uk Det hele er fuldt planlagt som en del af Den store nulstillinghvilket ikke er andet end den bevidste nedrivning af tingenes nuværende tilstand for at "bygge bedre op igen."[4]jfr Bøjle for stød Det er ikke at rejse de fattige til et sted med værdighed, men at kaste alle ud i fattigdom. Det er opfyldelsen af Esajas 'profeti om global kommunisme og kirkefader Lactantius' forudseende ord:

Det vil være den tid, hvor retfærdighed skal udvises, og uskyld skal hades; hvor de onde skal bytte på det gode som fjender; hverken lov eller orden eller militær disciplin skal bevares ... alt skal forveksles og blandes sammen mod ret og mod naturens love. Således skal jorden ødelægges som ved et almindeligt røveri. Når disse ting skal ske, skal de retfærdige og sandhedens tilhængere skille sig fra de onde og flygte ind ensomhed. —Lactantius, kirkefader, De guddommelige institutter, Bog VII, kap. 17

Ind i ørkenen.[5]jfr Vores tiders tilflugt

...kvinden fik den store ørns to vinger, så hun kunne flyve til sin plads i ørkenen, hvor hun langt fra slangen blev taget hånd om i et år, to år og et halvt år. (Åbenbaringen 12:14)

Alt dette er for at sige, at Herren tillader sin kirke at gå ind i hendes egen lidenskab. Ligesom Jesus blev frataget sine klæder og værdighed, så bliver Kirkens herlighed også kastet i støvet sammen med hendes afgudsdyrkelse for at rense og rense hendes sjæl. Fr. Ottavio Michelini var præst, mystiker og medlem af Pave St. Paul VI's pavelige domstol (en af ​​de højeste udmærkelser, som en pave tildelte en levende person). Den 15. juni 1978 sagde St. Dominic Savio til ham:

Og kirken, placeret i verden som en lærer og vejleder for nationerne? Åh, kirken! Jesu Kirke, der udgik fra hans sides sår: hun er også blevet forurenet og inficeret af Satans og hans onde legioners gift - men den vil ikke gå til grunde; i Kirken er den guddommelige Forløser til stede; den kan ikke gå til grunde, men den må lide sin vældige Lidenskab ligesom sit usynlige Hoved. Bagefter vil kirken og hele menneskeheden blive rejst op fra dens ruiner for at begynde en ny retfærdighedens og fredens vej, hvor Guds rige virkelig vil bo i alle hjerter - det indre rige, som oprigtige sjæle har bedt om og bønfaldt om. i så mange aldre [ved Fadervors bøn: "Kom dit rige, ske din vilje på jorden som i himlen"]. — jf. “Fr. Ottavio – En ny æra af fred”

 

DEN NUVÆRENDE FATTIGDOM

Min datter Denise, forfatteren, ringede til mig i dag. Hun havde overvejet menneskets "fremskridt", og hvordan arkitekturen fra tidligere epoker faktisk var langt overlegen end i dag, ikke kun i kvalitet, men også skønhed. Vi begyndte at diskutere, hvordan så meget af denne nuværende generation faktisk er meget fattig sammenlignet med fortiden, og hvordan idéen om, at vi har "fremskridt" er falsk. Overvej, hvordan musik har mistet så meget af skønheden og herligheden fra tidligere epoker, ofte reduceret til det banale og sensuelle. Hvordan den mad, vi spiser, er gået fra næringsrige økologiske hjemmedyrkede haver til masseforarbejdede genetisk modificerede fødevarer fyldt med kemikalier, konserveringsmidler og landbrugskemikalier, som glyphosat.[6]jfr Den store forgiftning Hvordan verdensfredens tilstand i lyset af fremrykkende masseødelæggelsesvåben er mere skrøbelig end nogensinde. Hvordan hele landsbyer og byer stadig er uden ferskvand og basale fødevareforsyninger, mens vesterlændinge køber vand på flaske og bliver uforholdsmæssigt overvægtige. Hvordan kommunikationsevner mellem mennesker er gået tilbage gennem teknologi. Hvordan det generelle helbred falder, når autoimmune sygdomme begynder at skyde i vejret. Hvordan den hjemlige familie hurtigt forværres, og den politiske diskurs går i opløsning. Hvordan frihed og demokrati er i tilbagegang, ikke progression.

Er fremskridt virkelig en kurve, der stryger konstant højere? Var emballage (eller legetøjsfremstilling eller brosten eller vinfremstilling eller mælk eller ost eller cement, for den sags skyld) ikke ofte bedre for tre hundrede eller syv hundrede eller nitten hundrede år siden? -Anthony Doerr, Fire årstider i Rom, s. 107

Jeg kan høre Jesus udtale over kirken og verden:

Thi du siger: Jeg er rig, jeg har haft fremgang, og jeg behøver intet; uden at vide, at du er elendig, ynkelig, fattig, blind og nøgen. Derfor råder jeg dig til at købe af mig guld lutret ved ild, for at du kan blive rig, og hvide klæder til at klæde dig på og for at forhindre din nøgenheds skam fra at blive set, og salve til at salve dine øjne, så du kan se. Dem, som jeg elsker, irettesætter og tugter jeg; så vær nidkær og omvend dig. (Åb 3:17-19)

Den mest essentielle fattigdom at erkende i dette nuværende øjeblik er vores eget indre liv. For hvis Gud har tilladt mennesket at bringe sig selv til selvdestruktionspunktet, er det kun for at vi skal erkende vores absolutte og uforanderlige behov for ham. Det er fattigdommen ved at indse, at jeg er hjælpeløs mod strømmen af ​​denne nye kommunisme. Det er fattigdommen ved at miste min frihed. Det er fattigdommen ved at mærke min egen svaghed, min manglende evne til at ændre situationerne omkring mig. Det er fattigdommen ved at se mig selv, som jeg virkelig er. Det er fattigdommen ved at acceptere denne eller hin sygdom eller lidelse. Det er fattigdommen ved at blive ældre og se min dødelighed i øjnene, at se mine børn forlade hjemmet til en verden, der i stigende grad er fjendtlig over for troen og friheden. Det er også fattigdommen ved at se i mig selv de fejl og svagheder, der bliver ved med at få mig til at snuble og falde. 

Det er der dog der i det nuværende øjeblik Sandheden at jeg kan begynde at blive sat fri. Det er i dette nuværende øjeblik, at jeg finder Guds skjulte vilje, i alle dens foruroligende forklædninger, som lokker mig, så han kan tale til mit hjerte og helbrede det. Det er her, i fattigdommen i denne ørken af ​​hjælpeløshed, at jeg faktisk kan begynde at lade Gud fader mig, når jeg overgiver mig selv til ham og siger: "Herre Jesus Kristus, Davids søn, forbarm mig over mig."[7]Luke 18: 38 

Vi har brug for oplyste hjerteøjne til at gennembore forklædningerne, for at sige "ja, du er min far" i nu. Der er kun ét punkt, så at sige, hvor Gud er for os, og det er nu. Hvor let ville vi flygte fra nuet - ind i det, vi tror burde være, til det, der måtte være, til det, der har været, til det, der kommer. Hvor meget energi og opmærksomhed spilder vi på at bekymre os over fortiden, være ængstelige og tvivlende og fulde af frygt for fremtiden. Han er med mig nu stille, diskret beder mig om at modtage ham, at genkende ham. Nu i dette ene lille afgrænsede øjeblik kan jeg sige "ja, far." Sådan et stakkels lille “ja”; ingen storslåede sikkerhed for, at jeg aldrig vil gøre dette igen, aldrig begå den fejl igen - ingen frygt og fortvivlelse over, at jeg ikke kan være trofast. Kun et lille "ja" nu Det vil sige at leve i min fattigdom og kun stole på, at han ser mig igennem, for at gøre mig i stand til at sige "ja" - at gøre det, jeg ikke kan - være trofast til døden. — Sr. Ruth Burrows, OCD, en karmelitisk nonne, udgivet i Magnificat, januar 2022, 10. januar

Det ironiske er, at det ikke er, når min vilje sejrer, men hans, at jeg finder den fred, jeg længes efter.[8]jfr Den sande sabbatshvile  Jesus sagde til Guds tjener Luisa Piccarreta:

Min datter, jeg føler behovet for, at skabningen hviler i Mig, og jeg i hende. Men ved du, hvornår skabningen hviler i Mig, og jeg i hende? Når hendes intelligens tænker på Mig og forstår Mig, hviler hun i sin Skabers intelligens, og Skaberens intelligens finder hvile i det skabte sind. Når den menneskelige vilje forenes med den guddommelige vilje, omfavner og hviler de to viljer sammen. Hvis den menneskelige kærlighed hæver sig over alle skabte ting og kun elsker sin Gud - hvilken smuk hvile finder Gud og skabningen gensidigt! En, der giver hvile, finder den. Jeg bliver hendes seng og holder hende i den sødeste søvn, knuget i mine arme. Kom derfor og hvil i min barm.Volumen 1418. marts 1922

Hvis vi kun kunne acceptere, at alle ting er tilladt af Guds hånd, selv de alvorligste onder, så kunne vi hvile med at vide, at hans tilladelig vilje har en bedre vej end den jeg forudser. Denne overgivelse til Gud er den virkelige kilde til fred, fordi intet kan røre min sjæl, når jeg hviler i ham.

Du henvender dig ikke til Mig, i stedet vil du have mig til at tilpasse dine ideer. I er ikke syge mennesker, der beder lægen om at helbrede dig, men derimod syge mennesker, der fortæller lægen, hvordan. Så ager ikke på denne måde, men bed, som jeg lærte dig i Fadervor: "Helliget blive dit navn," det vil sige, bliv herliggjort i min nød. "Kom dit rige," det vil sige, lad alt, hvad der er i os og i verden, være i overensstemmelse med dit rige. "Ske din vilje på Jorden, som den er i Himlen," det vil sige, i vores behov, beslutte, som du finder passende for vores timelige og evige liv. Hvis du i sandhed siger til Mig: "Ske din vilje", hvilket er det samme som at sige: "Du tager dig af det", vil jeg gribe ind med al Min almagt, og jeg vil løse de sværeste situationer. — Jesus til Guds tjener Fr. Dolindo Ruotolo (d. 1970); fra Forladtelsens Novena

Det er at gå ind i fattigdommen i dette øjeblik, hvor Gud er, og bare lade ham elske og drage omsorg for dig på den måde, som den Store Læge finder passende - forslået, fattig, nøgen - men elsket. 

Se om dig, mandens søn. Når du ser det hele lukket, når du ser alt fjernet, som er taget for givet, og når du er parat til at leve uden disse ting, så vil du vide, hvad jeg gør klar. — profeti givet til Fr. Michael Scanlan i 1976, nedtællingstothekingdom.com

For Lammets bryllupsdag er kommet, hans brud har gjort sig klar. Hun fik lov til at bære et lyst, rent linnedbeklædning. (Åb 19: 7-8)

 

Beslægtet læsning

Det nuværende øjebliks sakrament

Momentets pligt

 

 

Støt Marks fuldtidstjeneste:

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, ÅNDELIGHED og mærkede , , , , , , , .