Vindstormen

A en anden slags storm blæste ind over vores ministerium og familie i sidste måned. Vi modtog pludselig et brev fra et vindenergiselskab, der har planer om at installere massive industrielle vindmøller i vores landlige boligområde. Nyheden var forbløffende, fordi jeg allerede havde studeret de negative virkninger af "vindmølleparker" på menneskers og dyrs sundhed. Og forskningen er skræmmende. Grundlæggende er mange mennesker blevet tvunget til at forlade deres hjem og miste alt på grund af sundhedsskadelige virkninger og ejendomsværdiernes absolutte nedgang.

Som sådan har jeg været nødt til at samle mit samfund for at kæmpe mod denne utroligt invasive teknologi, som er alt andet end "grøn" og "ren." Udgifterne til disse tårne, som vil nå en femtedel af en kilometer op i himlen, ødelæggelse af landet, vindkraftens upålidelighed, de langsigtede virkninger på menneskelig , dyresundhed… det er virkelig en veritabel krig mod skabelsen, der er kommet til vores dørtrin i navnet "at redde planeten." Det er ikke. Det handler om at ødelægge den nuværende infrastruktur af traditionelle og pålidelige energikilder, og styrke hele kloden ind i en tilstand af energi- og ressourcefattigdom. Ideologien bag "klimaændringer" blev født i helvede. Det er intet mindre end kommunisme i en "grøn hat".[1]jfr Anden Akt

Og så for omkring 6 uger siden lancerede jeg en ny hjemmeside kaldet Vind bekymringer. Jeg har allerede stablet hundredvis af timers research i det. Jeg har arrangeret to offentlige møder, og lokalsamfundet har givet enorm støtte, da vi går sammen for at sætte en stopper for dette. Det er en stor kamp - David mod Goliat.

Meningen med alt dette er at forklare, hvorfor jeg har været noget fraværende. Jeg tror ikke, jeg behøver at overbevise dig om, hvilken omvæltning det ville være for dette ministerium og min familie at blive tvunget fra vores hjem. Men det sker over hele verden, som denne fremragende dokumentar forklarer. Faktisk, efter vores møde i går aftes, henvendte en kvinde oprindeligt fra Ontario sig til mig. Hun forklarede, hvordan alt, hvad jeg sagde i min præsentation, var sandt - de negative sundhedsvirkninger, faldet i ejendomsværdier, skaderne på dyr osv.. Hun sagde, at hun havde 10 hopper, som hun avler. Men efter at vindmølleparken kom ind i nærheden af ​​hendes hjem, da hun boede i den provins, blev de alle sterile. "Det er helt rigtigt, det du siger," forsikrede hun mig og mængden.

Når det er sagt, arbejder jeg stadig på de seneste "nu-ord", der er kommet til mig i bøn, og beder om, hvordan man bringer mine læsere ind i din egen personlige helbredelse gennem lidt af et "retreat" gennem denne blog. Så jeg har slet ikke glemt dig! Du er i mit hjerte hver eneste dag, og jeg har klaget til Herren over, at jeg er overvældet lige nu. Hans svar var, at denne "vindkamp" har et andet formål, et jeg ikke kan se endnu... så okay... Jesus, jeg stoler på dig.

Så du forbliver en vigtig prioritet efter min familie. Faktisk beder jeg om, at dette nye hjemmeside vil også uddanne dig, fordi, efter hvad jeg kan se, forsøger de at forvandle vores landskaber overalt til massive vindmølleskrotpladser. Du kan finde dit eget samfund under angreb, før du ved af det, og denne forskning kan måske også hjælpe dig.

Hav en velsignet weekend. Jeg skriver til dig snart. Du er elsket!

Beslægtet læsning

Varm luft bag vinden

 

Støt Marks fuldtidstjeneste:

 

med Nihil Obstat

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 jfr Anden Akt
Posted in FORSIDE.