Mod stormen

 

OM NAVN AF DEN VELSIGTE Jomfru Maria

 

IT er det tid til at fortælle dig, hvad der skete med mig i sommer, da en pludselig storm angreb vores gård. Jeg føler mig sikker på, at Gud tillod denne "mikro-storm" til dels at forberede os på, hvad der kommer over hele verden. Alt, hvad jeg oplevede i sommer, er symbolsk for det, jeg har brugt næsten 13 år på at skrive om for at forberede dig på disse tider. 

Og måske er det det første punkt: du blev født i disse tider. Undgå derfor ikke fortiden. Forsøg heller ikke at flygte ind i en falsk virkelighed. Fordyp dig snarere i det øjeblik, hvor du lever for Gud og hinanden med hvert åndedrag, som om det var dit sidste. Mens jeg er ved at tale om, hvad der skal komme, ved jeg i sidste ende ikke, om jeg vil leve ud over i aften. Så i dag vil jeg være et fartøj med kærlighed, glæde og fred for dem omkring mig. Intet stopper mig ... men frygt. Men det vil jeg tale om en anden gang ... 

 

STORMENS DAG

Uden at gentage, hvad jeg allerede har forklaret mere detaljeret i skrifter som f.eks Genoverveje slutttiderne Er den østlige port åbningeller i min bog Den sidste konfrontationvi nærmer os ”Herrens dag”. Vores Lord og St. Paul talte om, hvordan det vil komme "Som en tyv om natten." 

Den dag, hvor stormvind fejede over vores gård, var en lignelse om, hvad der sker lige nu. Der var tegn tidligere på dagen, hvor stormen kom, især med andre ting der skete omkring mig (se The Morning After). Tidligere på dagen var der en stærk, varm vind, da mørket samlede sig i horisonten. Senere kunne vi se skyer strømme i det fjerne, langsomt nærme sig. Og alligevel stod vi der og talte, lo og diskuterede forskellige ting. Og så slog det uden varsel: a orkan tvinge vind, der inden for få sekunder rev ned store træer, hegnslinjer og telefonstænger. Holde øje:

Jeg råbte til min familie: "Kom ind i huset!" ... men det var for sent. Inden for få øjeblikke var vi midt i stormen med ingen steder at skjule ... undtagen i Guds beskyttelse. Og beskyt os, det gjorde han. Selv nu undrer jeg mig over, at ingen af ​​de ni af os, der var hjemme den dag, husker at have hørt et enkelt træ snappe - skønt over hundrede gjorde det. Faktisk kan jeg ikke engang huske, at jeg følte vinden eller støvet i mine øjne. Min søn, der var på farten, stod under den eneste kraftpæl, der gjorde ikke snap som andre gjorde i en kvart mil. Det var som om vi alle var skjult Arken som stormen gik over os. 

Pointen er dette: der vil ikke være tid til at komme ind i arken, når denne store storm, der nu er her og kommer, passerer verden over (og ikke tænke på "tid" i menneskelige termer). Du skal være i arken forhånd. I dag kan vi alle se stormskyerne af forfølgelse, økonomisk sammenbrud, krig og store splittelser komme….[1]jfr De syv sæler af revolutionen men er kirken i en tilstand af benægtelse, selvtilfredshed eller hårdhed i hjertet? Er vi optaget af meningsløse ting, forført af lidenskaber, glæde eller materialet?

... de spiste og drak, giftede sig og giftede sig, indtil den dag Noah kom ind i arken. De vidste det ikke, før floden kom og førte dem alle væk. Så vil det være [også] ved Menneskesønnens komme. (Matt 24: 38-39)

Ja, Jesus kommer! Men ikke i kødet for at afslutte menneskets historie (se linkene nedenfor i Relateret læsning). Snarere kommer han som en dommer for både at rense verden og retfærdiggøre sit ord og derved indlede den sidste tidsalder med frelseshistorien.  

Sekretær for min barmhjertighed, skriv, fortæl sjæle om min store barmhjertighed, for den forfærdelige dag, min retfærdigheds dag, er nær. —Jesus til St. Faustina, Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, n. 965

(I slutningen af ​​denne skrivning forklarer jeg kort hvad "Ark" er.)

 

LIGE BOKSCARS

Dette var så at sige kun begyndelsen på stormen for min familie. I dagene, derefter ugerne frem, den ene dag efter den anden præsenterede en ny krise og en ny udfordring. Alt fra vores køretøjer til computere til landbrugsmaskiner begyndte at gå i stykker. Kun bagud kunne jeg se, at begivenhederne var konstrueret at være en perfekt storm for mig. Fordi det, som Faderen begyndte at gøre, var at afsløre afguder, dysfunktion og brudethed i mit liv gennem disse begivenheder. Jeg troede, jeg var stærkere ... men det var en maske. Jeg troede, jeg var mere hellig ... men det var et falsk billede. Jeg troede, jeg var løsrevet ... men så på, hvordan Gud smadrede mine afguder en efter en. Det virkede som om jeg var blevet kastet i en brønd uden stige, og hver gang jeg kom op for et åndedrag, blev jeg skubbet ned igen. Jeg begyndte virkelig at drukne i min egen realiteter, for ikke kun begyndte jeg at se mig selv, som jeg virkelig var, men dette blev ledsaget af en følelse af fuldstændig hjælpeløshed til at ændre mig selv.

Denne mindede mig om de advarsler, Gud har givet til Jennifer, en amerikansk kone og mor, hvis beskeder en Vatikanmand opfordrede til at blive spredt til verden:[2]jfrKommer Jesus virkelig? Jesus talte om begivenhederne, der kom den ene efter den anden, ligesom et togs kassevogne ...

Mit folk, denne tid af forvirring vil kun formere sig. Når tegnene begynder at fremstå som kassevogne, skal du vide, at forvirringen kun vil formere sig med den. Bede! Bed kære børn. Bøn er det, der holder dig stærk og giver dig nåde til at forsvare sandheden og holde ud i disse tider med prøvelser og lidelser. —Jesus til Jennifer, 3. november 2005

Disse begivenheder kommer som kassevogne på sporene og vil krølle over hele denne verden. Havene er ikke længere rolige, og bjergene vækkes, og splittelsen vil formere sig. —4. April 2005

Mine børn, samvittigheden er ikke længere opmærksom på sjælens skæbne for alt for mange sjæle sover. Din krops øjne kan være åbne, men din sjæl ser ikke længere lyset, for det er for dækket af syndens mørke. Ændringer kommer, og som jeg har fortalt dig før, kommer de som kassevogne efter hinanden. —27. September 2011

Faktisk var mine øjne åbne, men jeg kunne ikke se ... ændringer måtte komme.

Den analogi, som Herren har givet mig om, hvad der kommer, er en orkan. Jo tættere vi kommer på ”Stormens øje”, desto hårdere bliver ”vind, bølger og affald”. Ligesom det var umuligt for mig at holde trit med alt, hvad der sker med os, så når vi nærmer øjet til denne store storm, vil det være menneskeligt umuligt at passere igennem det. Men som vi hører i dagens første messelæsning:

Vi ved, at alt fungerer til gavn for dem, der elsker Gud, som kaldes efter hans hensigt. (Rom 8:28)

Hvad er "Stormens øje"? Ifølge flere mystikere og helgener kommer det et øjeblik, hvor alle på jorden vil se sig selv i sandhedens lys, som om de stod foran Gud i dommen (se: Stormens øje). Vi læser om en sådan begivenhed i Åbenbaringen 6: 12-17, når alle på jorden har det som om den endelige dom er kommet. St. Faustina oplevede sådan en belysning selv:

Pludselig så jeg min sjæls komplette tilstand, som Gud ser den. Jeg kunne tydeligt se alt, hvad der er utilfreds med Gud. Jeg vidste ikke, at selv de mindste overtrædelser skal redegøres for. Hvad et øjeblik! Hvem kan beskrive det? At stå foran den tre-hellige Gud! - St. Faustina; Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, n. 36 

Denne "samvittighedsbelysning" eller "advarsel" er en endelig nåde, der vil blive givet til menneskeheden til enten at vende tilbage til Gud og passere gennem "barmhjertighedens dør" eller gå gennem "retfærdighedens dør". 

Skriv: inden jeg kommer som en retfærdig dommer, åbner jeg først døren til min barmhjertighed. Den, der nægter at passere gennem min barmhjertigheds dør, skal passere gennem min retfærdigheds dør ... Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, St. Faustina dagbog, n. 1146

Således vil dette kommende "lys" også tjene til at adskille ukrudtet fra hveden. 

For at overvinde de enorme virkninger af generationer af synd skal jeg sende kraften til at bryde igennem og transformere verden. Men denne kraftbølge vil være ubehagelig, endda smertefuld for nogle. Dette vil få kontrasten mellem mørke og lys til at blive endnu større... Herrens dag nærmer sig. Alle skal være forberedt. Klar jer i krop, sind og sjæl. Rens jer selv.  —Fader af Gud angiveligt til Barbara Rose Centilli, hvis påståede beskeder er under bispedømmerundersøgelse; fra de fire bind At se med sjælens øjne, 15. november 1996; som citeret i Miraklet om belysning af samvittighed af Dr. Thomas W. Petrisko, s. 53

Selvom de kriser, der udfoldede sig omkring mig, gradvis belyste min brokenhed, var det på en enkelt dag, at Herren endelig afslørede roden til min dysfunktion, der gik årtier tilbage til den dag, min søster døde i en bilulykke. Det sandhedens lys pludselig spildte ind i mit hjerte og sind, og jeg så tydeligt, hvad der skulle ændres i mig. Det var svært at se sandheden i øjnene, og hvordan jeg havde påvirket dem omkring mig. På samme tid er der noget utroligt trøstende ved sandhedens dobbeltkantede sværd. Det strækker sig straks og brænder, men lindrer og heler også. Sandheden frigør os, uanset hvor smertefuld den er. Som St. Paul skrev:

På det tidspunkt synes al disciplin ikke at være en årsag til glæde, men til smerte, men senere bringer den retfærdighedens fredelige frugt til dem, der trænes af den. (Hebræerne 12:11)

Pludselig var jeg der i "stormens øje." Vindene stoppede med at slå, solen brød igennem, og bølgerne begyndte at roe sig. Jeg var nu omsluttet af freden i Faderens kærlighed, da tårer løb ned over mit ansigt. Ja, jeg indså pludselig, hvor meget han elskede mig - at han ikke straffede så meget som at rette mig, fordi ...

... hvem Herren elsker, tugter han; han pisker hver søn, han anerkender. (Hebr 12: 6)

Den virkelige krise var ikke de materielle katastrofer der skete omkring mig, men hjertets tilstand. Så også vil Herren tillade menneskeheden at høste det, han har sået - som den fortabte søn - men i håb om, at vi også vender hjem som den afslappede dreng. 

En dag for flere år siden følte jeg mig ledet til at læse det sjette kapitel i Åbenbaringens Bog. Jeg fornemmede, at Herren sagde, at dette er de "kassevogne" eller "vindene", der vil udgøre den første halvdel af stormen, der fører op til øjet. Du kan læse det her: De syv sæler af revolutionenI et ord, 

Gud sender to straffe: Den ene vil være i form af krige, revolutioner og andre onde; det skal stamme fra jorden. Den anden vil blive sendt fra himlen. —Fri Anna Maria Taigi, Katolsk profeti, S. 76 

 

FORBERED DINE HJERTER

… I, brødre, er ikke i mørke, for den dag skal man overhale jer som en tyv. For jer alle er lysets børn og dagens børn. Vi er ikke om natten eller mørket. Lad os derfor ikke sove som resten gør, men lad os være opmærksomme og ædru. (1 Thess 5: 4-6)

Jeg har skrevet disse ting, brødre og søstre, så denne "dag" ikke kan komme over dig som en tyv om natten. Jeg fornemmer, at nogle begivenheder eller begivenheder vil komme så hurtigt over verdenen, at vores liv fra den ene dag til den næste vil ændre sig på et øjeblik. Jeg siger ikke dette for at gøre dig bange (men måske for at ryste dig vågen, hvis du er faldet i søvn). Snarere at forberede jeres hjerter til sejr der kommer gennem himlenes indgreb. Den eneste gang du skal være bange, er hvis du bevidst lever i synd. Som salmisten skriver:

De, der håber på dig, skal ikke blive skuffede, men kun dem, der villigt bryder troen. (Sl 25: 3)

Lav en grundig og ærlig undersøgelse af din samvittighed. Vær stump, dristig og sandfærdig. Gå tilbage til tilståelse. Lad Faderen elske dig i helhed, mens Jesus styrker dig gennem eukaristien. Og bliv så med hele dit hjerte, din sjæl og styrke i en tilstand af nåde. Gud vil hjælpe dig gennem en daglig bøn. 

Sidst i løbet af de tre måneder efter stormen her fortsatte jeg med at råbe til Vor Frue for at hjælpe mig. Jeg følte, at hun havde forladt mig…. En dag for nylig, da jeg stod foran billedet af Vor Frue af Guadalupe, så jeg i mit hjerte, at hun stod ved siden af ​​Faderens trone. Hun bad ham om at komme mig til hjælp, men Faderen bad hende om at vente lidt længere. Og derefter, når det var tid, hun flygtede til mig. Tårer af glæde løb ned over mit ansigt, da jeg indså, at hun havde lovet mig hele tiden. Men ligesom de bedste fædre, måtte Abba først levere sin disciplin. Og ligesom de bedste af mødre (som mødre altid gør), stod hun ved med tårer og ventede, idet hun vidste, at Faderens disciplin var retfærdig og nødvendig.  

Mit håb er, at I vil forberede jeres hjerter til at se jer, som I virkelig er. Vær ikke bange. Gud renser sin kirke, så vi kan indgå i en dyb forening med ham, der vil genlyd fra kyst til kyst. 

Dette evangelium om riget vil blive forkyndt over hele verden som et vidnesbyrd for alle nationer; og så kommer enden. (Mattæus 24:14)

Det skal vi bliver Evangeliet inkarneres, så verden vil vide, at den guddommelige vilje er vores liv. 

 

INDGIV ARKEN ... OG BLIV

Således tilbyder Gud kirken og verden i dag en ark Hvad er arken? Det er en virkelighed med to dimensioner: moderskab af både Maria og kirken, som er spejlbilleder af hinanden. I de godkendte åbenbaringer til Elizabeth Kindelmann sagde Jesus ofte:

Min mor er Noahs Ark ...Kærlighedens flamme, s. 109; imprimatur Ærkebiskop Charles Chaput

Og igen:

Nåde fra kærlighedsflammen til min mors ubesmittede hjerte vil være til din generation, hvad Noahs Ark var for hans generation. - Vores Lord til Elizabeth Kindelmann; Kærlighedsflammen til Marias ubesmittede hjerte, Den åndelige dagbog, s. 294

Hvad Mary er på et personligt plan, er kirken på virksomhedsniveau:

Kirken er "verden forsonet." Hun er den bark, som "i det fulde sejl af Herrens kors ved Helligåndens ånde navigerer sikkert i denne verden." Ifølge et andet billede, der er kært for kirkens fædre, er hun præfigureret af Noahs ark, som alene redder fra oversvømmelsen.CCC, n. 845

Både Maria og kirken har et formål: at bringe dig ind i sikker tilflugt af Guds frelsende barmhjertighed. Arken eksisterer ikke for at tilfældigt sejle på menneskets have historie bygning af katedraler og leg med tidsmæssig kraft. Snarere gives hun netop for at sejle sjæle ind Den store tilflugt og sikker havn af Kristi barmhjertighed. Jesus Kristus alene er verdens frelser. Der er ingen ægte tilflugt bortset fra ham. Han er vores gode hyrde, og gennem den velsignede moder og kirken hyrder han og guider os "gennem dødsskygge-dalen" til "grønne græsgange." Som mødre er Maria og kirken også tilflugtssteder, fordi vor Herre ville have dem til at være. Er vores jordiske mødre ikke ofte et fristed for familien?

 

BEGIVNINGEN AF KRISENE

Kirkens vidne og enhed er et rod, splittet, da hun er ved skandale. Og det bliver kun værre herfra, indtil al rådne og korruption er udsat for. Og alligevel forbliver Kirkens hjerte - hendes sakramenter og lærdomme - uskadt (selvom de er blevet misbrugt af visse præster). Det ville være en frygtelig fejl for dig at adskille dig fra Moder Kirke, som er og altid har været præget af den forenende tilstedeværelse af Peters kontor. 

Paven, biskop i Rom og Peters efterfølger, “er evig og synlig kilde og fundament for enhed både af biskoperne og af hele de troendes selskab. ” Katolske kirkes katekisme, ikke. 882

Lad os derfor bede for paven i dag, opslugt, da han er i endeløse kontroverser. Bed for alle vores hyrder, ikke kun at de, der er trofaste, vil have styrke og udholdenhed gennem denne kommende storm, men også for de vildfarne hyrder, så de ligesom Peter i gamle dage kan vende deres hjerte tilbage til Kristus. 

Så da, brødre og søstre, med den tro, vi har fået, sandhedens sikkerhed og hjælp fra vores mødre ... frem mod stormen. 

Alle opfordres til at slutte sig til min specielle kampstyrke. Mit kongeriges komme skal være dit eneste formål i livet ... Vær ikke fejge. Lad vær med at vente. Konfronter stormen for at redde sjæle. —Jesus til Elizabeth Kindelmann, Kærlighedens flamme, s. 34, udgivet af Children of the Father Foundation; imprimatur ærkebiskop Charles Chaput

 

RELATERET LÆSNING

Kommer Jesus virkelig?

Kære hellige far ... Han kommer!

Det midterste komme

Dørene til Faustina

Faustina og Herrens dag

Den store ark

Efter belysningen

 

 

Nu-ordet er en fuldtids tjeneste
fortsætter med din støtte.
Velsign dig, og tak. 

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, NÅDETID.