VIDEO: Profetien i Rom

 

EN KRAFTIG profeti blev givet på Peterspladsen i 1975 - ord, der ser ud til at udfolde sig nu i vores nuværende tid. Sammen med Mark Mallett er manden, der modtog den profeti, Dr. Ralph Martin fra Renewal Ministries. De diskuterer de bekymrende tider, troens krise og muligheden for Antikrist i vore dage – plus svaret på det hele!

 
Profetien:

Fordi jeg elsker dig, vil jeg vise dig, hvad jeg laver i verden i dag. jeg ønsker at forberede dig på det, der skal komme. Mørkedage kommer over verden, trængsels dage... Bygninger, der nu står, vil ikke blive stående. Støtte, der er der for Mit folk nu, vil ikke være der. Jeg ønsker, at du skal være forberedt, Mit folk, til kun at kende Mig og at holde dig til Mig og have Mig på en måde, der er dybere end nogensinde før. Jeg vil føre dig ind i ørkenen... Jeg vil fratage dig alt, hvad du er afhængig af nu, så du kun er afhængig af Mig. En tid med mørke kommer over verden, men en tid med herlighed kommer for Min Kirke, en tid med herlighed kommer for Mit folk. Jeg vil udgyde alle min Ånds gaver over dig. Jeg vil forberede dig til åndelig kamp; Jeg vil forberede dig til en tid med evangelisering, som verden aldrig har set…. Og når du ikke har andet end mig, vil du have alt: jord, marker, hjem og brødre og søstre og kærlighed og glæde og fred mere end nogensinde før. Vær klar, mit folk, jeg vil forberede jer...

Ur

Lyt

Støt Marks fuldtidstjeneste:

med Nihil Obstat

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, VIDEOER & PODCASTS.