Hvor himlen rører jorden

DEL II
michael2St. Michael i forgrunden af ​​klosteret ved Mount Tabor, Tecate, Mexico

 

WE ankom tidligt om aftenen til klostret lige før solnedgang, ordene ”Mount Tabor” præget på siden af ​​bjerget i hvid klippe. Min datter og jeg kunne med det samme mærke, at vi var på hellig jord. Da jeg pakkede mine ting ud i mit lille værelse i det novitiære hus, så jeg op for at se et billede af Vor Frue af Guadalupe på den ene væg og Vor Frues ubesmittede hjerte over mit hoved (det samme billede, der blev brugt på forsiden af ​​"Flammen" of Love ”bog.) Jeg havde en følelse af, at der ikke ville være nogen tilfældigheder på denne rejse ...

Jeg sad på min seng og greb min dagbog og lod dialogen mellem en mor og en søn fortsætte ...

Her er jeg, min frue, helt indviet til dig. Jeg har levet min indvielse dårligt; Jeg har svigtet dig ofte. Men her er jeg igen og giver alt til dig. Tag mig, og alt hvad jeg er, og alt, hvad jeg har - alt - og hjælp mig til at bruge det til Guds ære og opbygningen af ​​Riget. Bed for mig, søde mor.

Og endnu en gang fornemmede jeg den blide tilstedeværelse af kvinden klædt i solen, bøjede sig til sin lille dreng. 

Mit barn, Faderen har givet mig denne mulighed for at tale til dit hjerte ... vær sikker, helt sikker på, hvor meget jeg elsker dig, og hvor glad jeg er over, at du er kommet til mit bedehus. Her vil jeg velsigne dig med alt det gode, Faderen giver mig til din gavn og dine kære åndelige børns. Læs 2 Korinther 9: 6-15.

 

FORVENTE GRASER

Jeg kendte dette skriftsted med det samme. Det var et afgørende ord på en af ​​mine første koncertture til USA. Min kone og vores børn (syv på det tidspunkt) var på vej gennem Californien, kun en halv times tid derfra, hvor jeg nu sad i Mexico. Vores tour bus blev ved med at blive overophedet. Jeg tog den med til den ene butik efter den anden, og inden vi vidste af det, skønnede jeg, at vi havde brugt næsten $ 6000 på reparationer - og vores tur var næppe begyndt. Da vi kom over ørkenen mod Houston, begyndte jeg at knurre og klage (ikke ulig israelitterne). ”Herre, ved du ikke, at jeg er på Din side?? Hvordan kan vi nogensinde komme videre, når vi hele tiden falder bagud? ”

Da vi ankom til Louisiana to dage senere, vidste jeg, at jeg tog fejl, at jeg meget manglede tro, tillid og et barnligt hjerte. Så den eftermiddag, efter at vi havde aflæst vores lydudstyr, gik jeg til bekendelse med Fr. Kyle Dave (en præst, der senere ville flygte orkanen Katrina et par uger senere og blive hos mig i Canada. Det var under hans ophold, at Herren afslørede de grundlæggende og mere “profetiske” skrifter på dette websted). Han bad mig rykke ned i en lille tøjpose med små papirer med skriftene på og meditere over en til min bot. Skriften, jeg trak ud, var 2 Korinther 9: 6 ...

Overvej dette: den, der sår sparsomt, vil også høste sparsomt, og den, der sår rigeligt, vil også høste rigeligt. Hver skal gøre som allerede bestemt uden tristhed eller tvang, for Gud elsker en munter giver. Desuden er Gud i stand til at gøre enhver nåde rigelig for dig, så du i alle ting altid har alt hvad du har brug for, kan få overflod til alt godt arbejde. (v. 6-8)

To nætter senere, efter en koncert i Pensacola, kom en ældre dame hen til mig, lagde et papir i min hånd og sagde: "Jeg solgte mit hus og vil hjælpe dig." Det var en check på $ 6000.

Nu, år senere, da jeg sad der i Tecate, Mexico og undrede mig præcist over, hvorfor Vor Frue åbenbart førte mig derhen, kunne jeg igen mærke hendes forsikring gennem Guds ord, om at alt dette apostolske behov vil blive taget hånd om. Men ikke kun apostolen, men også alle dem, der forbliver trofaste. Jeg læste videre ...

Du bliver på alle måder beriget for al gavmildhed, som gennem os producerer taksigelse til Gud, for administrationen af ​​denne offentlige tjeneste leverer ikke kun de helliges behov, men flyder også i mange taksigelser til Gud ... Tak være til Gud for hans ubeskrivelige gave! (v.11-15)

Der var et nyt lys i denne passage, følelsen af ​​at Gud vil udgyde en overflod af nåde over alle dem, der forbereder sig på dette time gennem bøn, trofasthed og omvendelse. Det var en følelse af, at noget kæmpe kommer i det mindste over kirken over den lille rest, der ”holder øje med og beder”. Masselæsningerne den dag så ud til at springe ud af siden, som de ville gøre i de kommende dage ...

Folkene skal vide, at jeg er Herren, siger den Herre Gud, når jeg i deres øjne prøver mig hellighed gennem dig ... skal du være mit folk, og jeg vil være din Gud. (Ezekiel 36: 23-28)

Følelsen af ​​kun et "få" at være klar til disse nåde blev understreget i evangeliet, da mange "ignorerede invitationen" til kongens banket i stedet for at gå i gang med deres "forretning". [1]Matt 22: 1-14 En følelse af forventning voksede i mit hjerte, da jeg følte hendes blide opmuntring og formaning ...

Forvent mine ord. Forvent mine nåde fra hun, der er "fuld af nåde." Du er elsket, og jeg forbereder dig til den største mission endnu. Vær ikke bange…

Nu deler jeg alle disse ting med dig, disse tilsyneladende personlige ord, ikke fordi de henviser til mig alene, men netop fordi de henviser til dig også. Fra den dag, jeg gik ombord på flyet, følte jeg, at jeg kom til Mexico til lytte og derefter formidle til dig hvad Vor Frue siger til os. Jeg er bare sekretær her, den "lille kurer", hvis du vil.

Den næste dag blev det meget mere klart, hvad hun henviste til ...

Fortsættes ...

 

RELATERET LÆSNING

Del I 

 

Din støtte er nødvendig til denne fuldtids tjeneste.
Velsign dig, og tak.

 

At rejse med Mark i  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

NuWord Banner

 

 

I efteråret slutter Mark sig til sr. Ann Shields
og Anthony Mullen ved ...  

 

Nationalkonference for

Flamm of Love

af Mary's Immaculate Heart

Fredag ​​den 30. september 2016


Philadelphia Hilton Hotel
Rute 1 - 4200 City Line Avenue
Philadelphia, PA 19131

FEATURING:
Sr. Ann Shields - Mad til Journey Radio Host
Mark Mallett - Sanger, sangskriver, forfatter
Tony Mullen - National direktør for kærlighedens flamme
Msgr. chef - Åndelig leder

For mere information, klik her

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Matt 22: 1-14
Posted in FORSIDE, HVOR HIMLEN RØRER.