Hvor himlen rører jorden

DEL III

morgenbøn1

 

IT klokken 6, da de første klokker til morgenbøn ringede ud over dalen. Efter at have gledet ind i mit arbejdstøj og fået lidt morgenmad, gik jeg op til hovedkapellet for første gang. Der mødte et lille hav af hvide slør, der dækkede blå beklædningsgenstande, mig med deres æteriske morgensang. Drej til venstre for mig, der var han ... jesus, til stede i det velsignede nadver i en stor vært monteret i en enorm monstrance. Og som om hun sad ved hans fødder (som hun helt sikkert var mange gange, da hun fulgte ham i sin mission i livet), var et billede af Vor Frue af Guadalupe hugget ind i stilken.

monstrans

Da jeg vendte blikket igen mod nonnerne og adskillige unge nybegyndere, var det straks klart, at jeg stod i nærværelse af Kristi brude, som sang ham deres kærlighedssang. Det er svært for mig at sætte ord på det, men fra det øjeblik vidste jeg straks, hvorfor himlen rørte jorden på dette sted. Fordi et af de store Marian-tegn på hendes tilstedeværelse er, at hun fører sine børn ind i en dybere, autentisk kærlighed til Jesus i eukaristien. Hun giver dem, der elsker hende, og som elsker ham, kærlighedens flamme, der brænder i hendes pletfri hjerte, en flamme, der brænder for hendes Gud og derefter for alle dem, som han elsker.

Lyt til en lille optagelse, jeg fangede af morgenbøn ...

Efter et par øjeblikke af stille stilhed, blød i den dybe scene af Kristi nærværelse, der svæver over dalen som om de ligger over hele verden, Jeg gik videre til arbejdsstedet. Og der stødte jeg på det andet store tegn på Marias aktive tilstedeværelse: frugten af velgørenhed. Omkring 80 fod lang og fyrre meter bred stod der suppekøkkenet, som mine canadiere var begyndt at bygge. Det var en underlig følelse, men jeg havde lyst til at kysse dens tømmer! Dette var ingen almindelig bygning. Dette skulle være en middag for Kristus.

For jeg var sulten, og du gav mig mad ... en fremmed, og du bød mig velkommen ... Amen, jeg suppekøkken2sig til dig, hvad du end gjorde for en af ​​mine mindste brødre, det gjorde du for mig. (Matt 25:35, 40)

Jeg blev overvældet af glæde og den ære, at jeg var i stand til at deltage i noget så konkret for Jesus i mindst af mine brødre. Det var ikke som at lægge penge i en indsamlingskurv til en besøgende missionær i sognet eller sponsorere et barn i et andet fjernt fremmed land ... dette var håndgribeligt ... hvert søm, hvert tavle, hver flise ... det ville til sidst dække hovedet af Kristus, skjult i de fattiges ubehagelige forklædning. 

Alligevel fortalte noget mig, at det at bygge dette suppekøkken var sekundært i forhold til Vor mors opfordring til mig om at komme til Mount Tabor, navnet Lillie gav dette bjerg. Der var en dybere besked, hvis ikke fly at jeg fornemmede, at Vor Frue afslørede.

Kl. 11 ringede klokkerne for at signalere midt om morgenen og derefter messe ved middagstid. Dækket af sved og støv i 30 Farenheit-varmen vendte vi tilbage til Novitiate House, der blev det canadiske hovedkvarter. Vi skiftede til lettere tøj og tog vej til hovedkapellet. Snart ringede klokkerne, da det velsignede nadver blev lukket, nonnerne bukkede dybt, som om en konge forlod sin gårdsplads. Og så begyndte messen.

Og jeg begyndte at græde. Nonnenes sang var så ren, så salvet, så smuk, at jeg blev gennemboret til hjertet sammen med flere af mine ledsagere. Faktisk syntes det til tider under messen og de efterfølgende messer for mig, som om et stort kor sang bag mig, og alligevel var alle nonnerne foran mig bortset fra en højttaler, der projicerede de tre hovedkantorer. Jeg vendte hele tiden rundt og så efter, hvem der var bag mig, men der var ingen (jeg ville ikke have været overrasket over at se et englekor på et tidspunkt!). I de næste tolv dage ved hver messe kunne jeg faktisk ikke holde mig fra at græde. Det var som om flodportene af guddommelig barmhjertighed var blevet åbnet, og enhver åndelig velsignelse i himlen blev hældt over mit hjerte. [1]jf. Ef. 1:3 Det var som Vor Frue sagde, at det ville være, før jeg forlod Canada: en tid af forfriskende.

Lyt til en lille optagelse af Hosanna ...

 

De tørre knogler

Og så kom den første messelæsning, en læsning, der for seksten år siden rystede mig til kernen, som om det var en profeti for vores tid. Det blev faktisk en vigtig del af Guds vision for min tjeneste.tørben Jeg opsummerer det her:

Herrens hånd kom over mig og førte mig ud i Herrens ånd og satte mig i midten af ​​sletten, som nu var fyldt med knogler. Han fik mig til at gå mellem knoglerne i alle retninger, så jeg så, hvor mange de var på overfladen af ​​sletten. Hvor tørre de var! Han spurgte mig: Menneskesøn, kan disse knogler komme til liv? Jeg svarede: "Herre, du ved det alene." Så sagde han til mig: Profetér over disse knogler og sig til dem: Tørre knogler, hør Herrens ord! Så siger den HERRE HERRE til disse knogler: Se! Jeg vil bringe ånd ind i dig, så du kan komme til liv. Jeg vil lægge sener på dig, lade kød vokse over dig, dække dig med hud og lægge ånd i dig, så du kan komme til liv og vide, at jeg er HERREN ... (fuld læsning: Ez 37: 1-14)

Efter messen, udmattet af de nåde, der overvældede min sjæl, tog jeg min pen og dagbog op og lod dialogen mellem en mor og en søn fortsætte ...

Mor, den første læsning i dag om knoglerne, der kommer til liv ... hvorfor er det så nøglen til min tjeneste?

Min søn, kommer ikke disse knogler til liv som den nye pinsedag, kærlighedsflammen, der falder ned på den fattige menneskehed? Når knoglerne kommer til live, vil de danne en enorm hær for min søn. Du, barn, skal forberede sjæle til denne store udgydelse af Ånden.

Mit barn, jeg har bragt dig til dette sted, som er frugten af ​​Fatima. Her er et centrum for kærlighed, et epicenter for nåde. Fra dette sted vil en del af Guds hær gå ud: anawim, de små.

Jeg så tilbage på læsningerne igen, denne gang Salmen. Jeg tænkte på, hvor meget de "tørre knogler" symboliserede Guds folk i dag…. træt, plaget, nidkærheden drænet ud af dem som blod fra et dræbt lam.

De kom vild i ørkenens ørken; vejen til en beboet by fandt de ikke. Sultne og tørstige spildte deres liv i dem. De råbte til HERREN i deres trængsel; fra deres sund reddet han dem. Og han førte dem på en direkte måde for at nå en beboet by.

Vor Frue havde mere at sige om denne "by", men ikke i dag. I stedet begyndte hun at vise mig, at dagens evangelium ville blive grundlaget for mig, og alle mine læsere, for at forberede os på denne store udgydelse. Hun vil lære os på ny om betydningen af ​​autentisk kærlighed ...

Fortsættes ...

 

  

Tak for dine tiende og bønner.

 

At rejse med Mark i  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

NuWord Banner

 

 

I efteråret slutter Mark sig til sr. Ann Shields
og Anthony Mullen ved ...  

 

Nationalkonference for

Flamm of Love

af Mary's Immaculate Heart

Fredag, september. 30. - OKT. 1.STED, 2016


Philadelphia Hilton Hotel
Rute 1 - 4200 City Line Avenue
Philadelphia, PA 19131

FEATURING:
Sr. Ann Shields - Mad til Journey Radio Host
Mark Mallett - Sanger, sangskriver, forfatter
Tony Mullen - National direktør for kærlighedens flamme
Msgr. chef - Åndelig leder

For mere information, klik her

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 jf. Ef. 1:3
Posted in FORSIDE, HVOR HIMLEN RØRER.

Kommentarer er lukket.