Hvor himlen rører jorden

DEL V

agnesadorationSr. Agnes bad for Jesus på Mount Tabor, Mexico.
Hun modtog sit hvide slør to uger senere.

 

IT var en lørdag eftermiddag messe, og "indvendige lys" og nåde fortsatte med at falde som en mild regn. Det var da jeg fangede hende ud af hjørnet af øjet: Mor Lillie. Hun var kørt ind fra San Diego for at møde disse canadiere, der var kommet for at bygge Tabellen over barmhjertighed- suppekøkkenet.

Efter messen klatrede jeg op ad kapellet til de bageste haver, og mor Lillie bevægede sig mod mig. Jeg vidste, at hendes tilstedeværelse her var en sjælden gave, for hun er en offerets sjæl ude af stand til at være offentligt meget, endsige rejse. Faktisk medførte hendes mange lidelser og sygdomme hendes død på et tidspunkt og et tidspunkt møde med Jesus. Han fortalte hende, at hun kunne vælge at blive, eller vende tilbage til jorden, men at hvis hun vendte tilbage, ville hun lider meget. Og her var hun ...

Jeg holdt denne hellige kvinde i mine arme, da vi begge græd i den konkrete nærværelse af Vor Frue og Helligånden. Det er en underlig ting. Hun takkede os igen og igen for det, vi lavede, og alligevel takkede vi alle sammen hende for den utrolige kærlighed, generøsitet og nåde, som vi alle stødte på på Mount Tabor. ”Himlen rører jorden her, ”sagde jeg til mor. "Men der er noget andet."

”Da jeg ankom her for flere dage siden, mindede Herren mig straks om noget, jeg følte, at han talte i mit hjerte for flere år siden. At hans barmhjertighed er som et elastisk bånd, og at menneskehedens synder fortsætter med at strække det til det punkt bsacrambryde. Men et eller andet sted i verden kommer en lille nonne i et kloster ned på hendes ansigt foran de velsignede sakramenter og siger: "Jesus, barmhjertighed med os og hele verden!" Og Herren svarer: ”Okay, ti år mere. ”

Jeg kiggede ind i hendes øjne og sagde, ”Mor Lillie, dette er det sted, som Jesus talte om!”Derefter nikkede mor Lillie til mig som om hun vidste det præcist nok hvad jeg sagde. Jeg havde aldrig en chance for at tale videre med hende om det, men da jeg ankom hjem i Canada en uge senere, fandt jeg Trinitarians Sisters ' hjemmeside og en salgsfremmende video. Den talte om, hvordan ordren er et svar på Fatimas budskab om at gøre erstatning for menneskers synder fordi "Mange sjæle går til helvede, fordi de ikke har nogen at bede for dem." [1]Vor Frue af Fatima til sr. Lucia Videoen starter med det første kald til mor Lillie, stillet som et spørgsmål:

Hvor finder Vor Frue generøse sjæle til at bede om verdens omvendelse? Er der ingen villige til at bøje hovedet for Gud? Hvem har modet til at sige med deres liv: ”Omvend dig og vend tilbage til Gud!”? trinitariansofmary.org

Men det, jeg læste næste, efterlod min kæbe åben, da det bekræftede, hvad jeg havde sagt til mor Lillie den dag i haven:

Den 19. marts 1992 i Fatima, Portugal, modtager en ung karmelitær lægemissionær en opfordring til at grundlægge et nyt religiøst samfund i kirken dedikeret til at tilbede Jesus i nattiden og tigger ham om at være barmhjertig over verden.

Så mange gange havde St. Faustina visioner, hvor hun så strålerne fra guddommelig barmhjertighed strømme ud fra eukaristien og over hele verden. Hun skrev ved en lejlighed:

Da præsten afslørede det hellige sakrament, og koret begyndte at synge, gennemstrålede strålene fra billedet den hellige vært og spredte sig over hele verden. Så hørte jeg disse ord: Disse stråler monsmdraysaf barmhjertighed vil passere gennem dig, ligesom de har passeret gennem denne vært, og de vil gå ud gennem hele verden.Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, n. 441

Her i Mexico levede disse nonner i 24 timers bøn og tilbedelse før det velsignede nadver. Nogle gange fortsatte nonnerne efter messen med at synge og lede os i spontane bønner om helbredelse og tillid til Guds kærlighed og barmhjertighed. Tårer ville strømme fra mange, der blev tilbage for at bade i Vorherres stråler.

Efter Benediction. [strålerne skinnede ud] til begge sider og vendte tilbage igen til monstransen. Deres udseende var lys og gennemsigtig som krystal. Jeg bad Jesus om, at han begærede sig for at tænde ild af sin kærlighed i alle sjæle, der var kolde. Under disse stråler bliver et hjerte varmt, selvom det var som en isblok; selvom det var hårdt som en klippe, smuldrer det ned i støv.Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, n. 370

Lyt til en kort optagelse af nonnerne under tilbedelse ...

 

tilbedelse nonner

Jeg vidste også, at disse nåde, disse stråler af barmhjertighed, som Jesus strakte sig over hele verden gennem forbøn af disse nonner, var at samle så mange sjæle i "Ark", Marias pletfri hjerte, som muligt. For Jesus var ganske udtrykkelig overfor St. Faustina, at menneskeheden nærmede sig slutningen af ​​en æra - og at uret tikkede:

Jeg forlænger barmhjertighedens tid for [syndere]. Men ve dem, hvis de ikke genkender denne tid af mit besøg. Guddommelig barmhjertighed i min sjæl, Dagbog, n. 1160

Faktisk var der flere af messelæsningerne den uge holde sig vågen, om at holde sit hjertelampe trimmet til den uventede ”Herrens dag”.[2]jfr Faustina og Herrens dag  Forventningen om, at vi kommer ind i noget big i verden fortsatte med at vokse i mit hjerte. Men forventningen havde meget mindre at gøre med forestående og tilsyneladende nødvendige katastrofer for at ryste menneskeheden, men mere forventning om hvad der kommer midt i og efter: fødslen af ​​en ny æra og det ubesmittede hjertes triumf. Det var på dette, jeg fornemmede, at Vor Frue ville tale mest om min sjæl i de sidste dage på Tabor-bjerget, da St. Pauls ord i den første læsning og evangeliet den dag ekko i mit hjerte:

Gud valgte verdens tåbelige til at skamme de kloge, og Gud valgte de svage i verden for at skamme de stærke, og Gud valgte de ringe og foragtede i verden, dem der tæller for intet for at reducere dem til noget til noget , så intet menneske kan prale for Gud ... Da du var trofast i små sager, vil jeg give dig et stort ansvar. Kom, del din herres glæde ... 

Fortsættes ...

   

Tak for dine tiende og bønner.

 

At rejse med Mark i  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

NuWord Banner

  

Print Friendly, PDF & Email

Fodnoter

Fodnoter
1 Vor Frue af Fatima til sr. Lucia
2 jfr Faustina og Herrens dag
Posted in FORSIDE, NÅDETID, HVOR HIMLEN RØRER.