Hvorfor er det slutningen af ​​æraen?

 

JEG HAVDE satte sig bare ned for at skrive om ”vores tiders tilflugt” og begyndte med disse ord:

Den store storm som en orkan der har spredt sig over hele menneskeheden ophører ikke indtil det har nået sit mål: verdens oprensning. Som sådan, ligesom i Noas tid, giver Gud en Arken for hans folk at beskytte dem og bevare en "rest". Med kærlighed og presserende beder jeg mine læsere om ikke at spilde mere tid og begynde at klatre op ad trapperne i det tilflugtssted, Gud har givet ...

I det øjeblik kom der en e-mail. Nu holder jeg øje med disse ting for nylig, fordi - og jeg overdriver ikke - i en lige måned nu, bekræfter Herren alt, inden for få sekunder, hvad jeg skriver eller endda tænker på. Sådan var det igen. E-mailen sagde:

I aftes lagde jeg nogle bøger væk, inklusive min bibel. Jeg åbnede bibelen for en tilfældig side for at sætte et bogmærke i den til senere brug. Da jeg gik for at lukke det, stoppede jeg pludselig. Jeg følte mig bedt om at læse noget på de sider, jeg havde åbnet for. Jeg troede, jeg kunne forestille mig det, men der er ingen skade ved at læse bibelen, ikke? Så jeg stirrede på de åbne sider foran mig og spekulerede på, hvad det var, jeg skulle læse, da et kapitel titlen sprang ud på mig: SLUTTEN ER KOMMET. Og da jeg begyndte at læse kapitlet (Ezekiel Ch. 7), faldt min kæbe ned. Jeg følte Helligåndens varme i hele min krop, mens jeg læste. Dette kapitel gentager virkelig de ord, du har skrevet om, hvad der sker i verden i dag. Her er de første par vers, der fangede min opmærksomhed:

SLUTTEN ER KOMMET

Herrens ord kom til mig: Menneskesøn, sig nu: Så siger Herren Gud til Israels land: En ende! Enden kommer over landets fire hjørner! Nu er enden over dig; Jeg vil udløse min vrede mod dig, dømme dig efter dine veje og holde imod alle dine vederstyggeligheder. Mit øje vil ikke skåne dig, og jeg vil heller ikke have medlidenhed; men jeg vil holde din adfærd mod dig, da dine vederstyggeligheder forbliver i dig; så skal du vide, at jeg er Herren ...

Kapitlet taler også om vold, sygdom og sult [se Arbejdssmerterne], og følelsen af ​​haster i hele den er håndgribelig. Jeg er ingen teolog eller skriftstuderende eller profet, men for mig var dette en bekræftelse fra Herren om, at det, du har skrevet om COVID-19, er begyndelsen på hårdt arbejde, er sandt. Ikke at jeg ikke troede på dig, men da du er menneske, er det let at fortælle mig selv, at det måske ikke er så presserende, som det ser ud, og at sige, ”Måske er dette ikke helt slutningen endnu. Måske vil dette passere, og der vil gå et par år, før der sker noget andet. Måske har jeg stadig tid. ” For mig var læsning af dette kapitel et tegn på, at dette ER det, at afslutningen på denne æra ER nært forestående, og at der ikke er tid til at spilde mere.
 
 
HVORFOR DET ER BEGINNEN AF SLUTTEN ...
 
Når en gravid mors vand går i stykker, pakker hun sin taske, går på hospitalet og vender ikke hjem, før hun har sin baby i armene. Også med COVID-19 har trængselsvandene brudt over kirken og verden, og arbejdssmerterne slutter ikke før fødslen af ​​en ny æra. Men hvorfor? Svaret er ligetil:
 
Fordi “Vederstyggelighed forbliver inden i dig.”
 
Til mine venner syd for grænsen: Amerika vil aldrig være "fantastisk igen", så længe det fortsætter med at afbryde en million babyer hvert år. Mit land, Canada og Europa vil aldrig kende sand fred igen af ​​samme grund. Hele den vestlige verden spilder fortsat de uskyldiges blod. Jeg har fulgt nyhedsoverskrifter overalt i verden for kun at finde ud af, at mens kirker har lukket, har abortfaciliteter været åbne, fordi de betragtes som en ”vigtig service." Alligevel siger næsten ingen, inklusive kirkemænd, et ord.
 
Dine vederstyggeligheder forbliver inden i dig.
 
Det er nysgerrig, hvordan den vestlige verden har kørt for at lukke deres økonomier og placere deres befolkning under en nær politistat - alt for at redde de mest sårbare, nemlig ældre og kronisk syge. Hvordan kan det være, at disse samme nationer for få måneder siden opmuntrede aflivningen af ​​disse mennesker, fordi de er en "økonomisk byrde" for sundhedssystemet?
 
Dine vederstyggeligheder forbliver inden i dig.
 
Pave Benedikt tøvede ikke med at advare Vesten om, at medmindre vi vendte os fra disse forbrydelser, ville vi blive dømt:
Dommertruslen vedrører også os, kirken i Europa, Europa og Vesten generelt ... Herren råber også til vores ører ... "Hvis du ikke omvender dig, vil jeg komme til dig og fjerne din lygte fra sit sted." Lys kan også tages fra os, og vi gør det godt at lade denne advarsel ringe ud med dets fulde alvor i vores hjerter, mens vi råber til Herren: "Hjælp os med at omvende os!" —Åbning Homily, Biskoppens synode, 2. oktober 2005, Rom
Det var for femten år siden. Siden da ignorerede de vestlige lande ikke kun paven, men fortsatte med at fremme prævention, befolkningsreduktion, omdefinering af ægteskab, "kønsideologi" - og yde udenlandsk hjælp til tredjelandes lande afhængig af, at de gjorde det samme. Vesten er blevet målt, vejet og fundet manglende.
 
Dine vederstyggeligheder forbliver inden i dig.
 
Mange fraktioner i kirken er ikke kun stort set tavse og selvtilfredse over alt dette, men nogle steder er de endda begyndt at insistere på, at katolicismen ændres for at imødekomme de “komplekse” situationer i vores tid. Sankt Antonius af ørkenen (251 - 356 e.Kr.) så dette komme:

Mænd vil overgive sig til tidsånden. De vil sige, at hvis de havde levet i vor tid, ville tro være enkel og let. Men på deres tid, vil de sige, ting er komplekse; Kirken skal ajourføres og gøres meningsfuld for dagens problemer. Når kirken og verden er ét, så er disse dage nær, fordi vores guddommelige mester placerede en barriere mellem hans ting og verdens ting.catholicprophecy.org

Abort er et tydeligt ondskab ... Folk argumenterede for begge sider om slaveri, racisme og folkedrab, men det gjorde dem ikke til komplekse og vanskelige spørgsmål. Moralske problemer er altid forfærdelige komplekse, sagde Chesterton - for nogen uden principper. - Dr. Peter Kreeft, Menneskelig personlighed begynder ved undfangelsen, www.catholiceducation.org

Dine vederstyggeligheder forbliver inden i dig.

St. Nilus boede omkring 400 e.Kr. og angiveligt forudsagt med forbløffende nøjagtighed, hvad der ville ske omkring det tidspunkt, hvor FN blev dannet (1945), den organisation, der ville begynde at skubbe en gudløs "ny verdensorden" og en verdensreligion:

Efter år 1900, mod midten af ​​det 20. århundrede, folkene på den tid vil blive uigenkendelige. Når tiden for Antikrists fremkomst nærmer sig, vil folks sind vokse overskyet af kødelige lidenskaber, og vanære og lovløshed vil blive stærkere. Så bliver verden uigenkendelig. Folkens udseendet vil ændre sig, og det vil være umuligt at skelne mænd fra kvinder på grund af deres skamløshed i kjole og hårstil ... Der vil ikke være nogen respekt for forældre og ældre, kærligheden forsvinder, og kristne præster, biskopper og præster bliver forgæves mænd, der fuldstændigt undlader at skelne højre vej fra venstre. På det tidspunkt vil de kristnes og kirkens moral og traditioner ændre sig ... —Hele profetien kan læses her. Det er svært at kontrollere den oprindelige kilde. Imidlertid er disse ord i overensstemmelse med de godkendte åbenbaringer af Vor Frue af god succes og selvfølgelig St. Pauls ord til Timoteus (2 Timoteus 3: 1-5).

Dine vederstyggeligheder forbliver inden i dig.
 
Den vestlige bygning, der engang spredte kristendommen er alt sammen kollapset; Kirken ryster under vægten af seksuelle, økonomiske og doktrinære skandaler; Asien bliver mere og mere hedensk ledet af fremkomst af det kommunistiske Kina; og jihadister er jævne kristendommen med jorden i Mellemøsten. Og det, kære læser, er, hvorfor vi er ved slutningen af ​​en æra.
Den, der angriber menneskeliv, angriber på en eller anden måde Gud selv. —OPP ST. JOHN PAUL II, Evangelium Vitae; ikke. 10
 
[Abort] er den største krig, der nogensinde har været ført over menneskeheden. —Jesus til Jennifer21. januar 2010; ordfromjesus.com
Men det er også grunden til, at Satan er nu panik: triumfen af ​​Marys ubesmittede hjerte er også nær og Jesu Kristi kommende regeringstid i hans rige.
... “triumfen” [nærmer sig]. Dette svarer i betydningen til vores bøn om Guds rige. —OPP BENEDICT XIV, Verdens lys, s. 166, en samtale med Peter Seewald (Ignatius Press)
Disse hårde arbejdssmerter er derfor ikke så meget et tegn på slutningen, men på en ny begyndelse ... a ny æra. Så vær ikke bekymret (men sov ikke mellem fødselssmerter!) Stol på, at Gud vil opretholde og beskytte dig i disse tider, og at han virkelig har leveret en ark til at bære sit folk gennem Stor storm.
 
Med det fortsætter jeg med at skrive på Tilflugt til vor tid. Som du var ...
 

RELATERET LÆSNING

Læs Marks serie om den stigende verdensregering og nye religion: Den nye hedenskhed


 Velsigne dig og tak. 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

 
Mine skrifter bliver oversat til Fransk! (Tak Philippe B.!)
Hæld lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, DE STORE PRØVER og mærkede , , , , , .