Dine helbredelseshistorier

IT har været et sandt privilegium at have rejst med dig i de sidste to uger Healing Retreat. Der er mange smukke vidnesbyrd, jeg vil dele med dig nedenfor. Til allersidst er en sang til tak til Vor velsignede mor for hendes forbøn og kærlighed til hver enkelt af jer under dette tilbagetog.

For vore brødres anklager er kastet ud,
som anklager dem for vor Gud dag og nat.
De besejrede ham ved Lammets blod
og ved deres vidnesbyrds ord …
(Åb 12: 10-11)

Dine helbredelseshistorier

Mark, jeg vil gerne takke dig for det mest fantastiske tilbagetog, jeg nogensinde har taget. Jeg opdagede så meget utilgivelse, der var gemt dybt, dybt i min sjæl... Tak, tak, det er en perle af stor pris. Må Gud velsigne dig. Jeres tjeneste har været en sand velsignelse i denne kaotiske verden, vi lever i. 

Nicole P., Zenon Park, Saskatchewan

Tilbagetoget var utroligt for mig... Næsten konstante angreb af skyldfølelse for mine fiaskoer og stædighed og stolthed. At lytte til djævelen som du siger. Dit tilbagetog gjorde mig fri fra denne skyld, og vægten faldt af mine øjne, da jeg læste dine beskeder. Jeg kan tydeligt se min egen stolthed og uvidenhed. På denne rejse har den største gave været SANDHED... Dette tilbagetog har været et stort skridt for mig på min rejse hjem, jeg ønsker intet mere end at være ordentligt klædt på til den hjemkomst, og jeg er meget taknemmelig for din hjælp.

Kathy

Tak for dette tilbagetog, det har været en rettidig velsignelse for mig, som har bragt mig gennem angst, frygt, sorg og smerte til helbredelse og fornyet sikkerhed. 

Judy Bouffard, Spruce Grove, AB

For dem, der har unge familier og ikke kan komme væk på et weekendophold, er dette en fremragende online mulighed, da de fleste af os normalt kan finde en time om dagen at tilbringe med Kristus i bøn og refleksion... Jeg er så glad for, at jeg tog mig tid til at bede, reflektere, græde og synge sammen med Mark i løbet af de sidste par uger. Hvilken inspiration bliver han ved med at være på min trosrejse.

Rick B.

Sådan taknemmelighed for dit tilbagetog! Dette vokser dagligt. Marker, at du har sat en fange fri. Du skal vide, at dine ord tydeligvis kommer fra Helligånden... Jeg kan ikke udtrykke hvor taknemmelig jeg er.

Kathy A.

Jeg har oplevet mange personlige retreats, spirituelle konferencer, bibelstudier og pilgrimsrejser til hellige seværdigheder. Dette tilbagetog sætter alle disse tidligere spirituelle oplevelser i orden og et perspektiv, jeg havde brug for på dette tidspunkt. Tak fordi du er tro mod dit kald fra Herren.

Donna W.

Dette var alt, hvad et helbredende retreat skulle være. Jeg har stødt på eller oplevet og endda praktiseret mange af de helbredende vinkler og værktøjer, som du delte med os før, og alligevel var dette tilbagetog SÅ KOMPLETT og så kraftfuldt, at næsten hver dag bragte noget dybt dybt for mig. Gud helbreder mine dybeste sår, giver mig min barndom tilbage, fornyer min forståelse af synd og hvem jeg er og ikke er (perfekt), og hvordan det hele er okay, og til sidst heler han mit billede af Faderen, ødelagt både af en død. forælder, da jeg stadig var barn, og barndomssår. Gud plejede at virke fraværende, som om jeg aldrig kunne finde ham - og usikker, som om jeg ikke kunne finde tryghed eller trøst, når jeg havde brug for det. Gud havde bragt mig til en fantastisk kirke, hvor en kerneværdi er Faderens hjerte, og hvordan vi, når vi kæmper, kun behøver at gå tilbage i hans arme, sidde på hans skød osv., og selvom jeg kunne se præcis hvordan min sårhed forvrængede Gud for mig, jeg kunne ikke komme forbi den blok, og dag 12 var kun anden gang, jeg nogensinde var i stand til at finde det sted i hans arme, og den FØRSTE gang, jeg nogensinde var i stand til at BLI der, med ingen smerte og ingen frygt! 

Det, du forklarede om kilden til vores smerte, hvordan den kommer fra os og ikke fra Gud, mens Gud i kærlighed gør alt, hvad han kan for at redde os fra disse sår og bedrag, var et DYBLIGT SKIFT. Som om vægten faldt, og jeg endelig kunne se alting i lyset af Sandheden. Det ændrede alt for mig. Jeg føler, at jeg endelig kan finde den tryghed i Gud igen, den nærhed, fordi barriererne er væk. Tak Helligånden, og tak Mark!

anonym

Mark, dette har været det mest opløftende retræte, jeg nogensinde har været igennem, og jeg har deltaget i en hel del. Din musik føjede virkelig så meget til tilbagetoget. Jeg satte pris på, at du fortalte om dine egne modgange i livet, da det hjalp mig til at relatere bedre til dine skrifter. Du har virkelig et smukt hjerte, og jeg er blevet meget velsignet af din gave til at skrive og dele med os hver især. Jeg ser en stor forandring i mit hjerte, når det kommer til lidelse. Jeg citerer: Du kan enten lide med Gud ELLER lide uden ham. JESUS, jeg stoler på DIG!

Pam W.

Jeg er taknemmelig for at være en del af dette online retreat, selvom jeg startede det sent. Herren taler virkelig, og for at være specifik bruger han drømme til mig. Jeg har haft nogle unikke drømme, som jeg noterer i min dagbog for yderligere skelnen, mens jeg fortsætter med bøn. Jeg har også været i stand til at reflektere over visse situationer i mit liv, som jeg tidligere havde ignoreret. Tak så meget, min Gud fortsæt med at velsigne din tjeneste.

Rose

Tak fordi du tilbyder dette retreat. Det har været meget inspirerende. Jeg har altid følt, at jeg havde et godt forhold til min himmelske Fader på grund af et smukt forhold til min jordiske far. Men gennem dette tilbagetog lærte jeg om en større kærlighed, som Faderen har til mig. Din musik føjede så meget til dette tilbagetog. Det var meget helbredende og nærende. 

Ånden bevæger mig normalt til tårer, og jeg græder let... nogle gange af smerte/helbredelse, men ofte af glædestårer. Flere gange gennem dette tilbagetog mærkede jeg tårerne vælte op i mig, men ingen kom frem før den sidste dag af tilbagetoget. Og de kom igennem den allersidste sang, Se, Se…. verset: "Jeg har kaldt dig ved navn, du er min, jeg vil fortælle dig igen og igen, gang på gang." Det vers trængte ind i min Ånd, fordi jeg har oplevet ham kalde mig ved navn så ofte, igen og igen, gang på gang. Jeg bliver aldrig træt af det. Jeg venter på det. Jeg hungrer efter det. Han kalder mig for sit øjenæble igen og igen, gang på gang. Det er så smukt at kende til hans kærlighed. Tak igen Mark. Jeg har elsket hvert minut af dette tilbagetog, og jeg vil synge om Guds herlighed

Sherry

I morges - pinsedag - kom jeg pludselig til en stærk erkendelse... Da jeg sad der i morges faldt mine livsstykker pludselig sammen, og jeg indså, at Helligånden virkelig altid har været mægtig med mig, jeg vidste bare ikke, hvem det var... Tak for at være et af de værktøjer, han brugte til at hjælpe mig med at opdage min virkelige identitet

E.

Pris Gud og send ammunitionen!!! Tak igen Mark for at lede os, det har bare været så, så, meget godt, opløftende og helbredende.

MW

Efter at have kæmpet længe med problemer fra fortiden og på en speciel måde, utilgivelse for mig selv, fandt jeg tilbagetoget som dybt nedbrydende og følelsesmæssigt rørende. Det var virkelig som en aflastning, og er stadig som en proces til fuldt ud at helbrede fortiden, men det er begyndt på en måde, jeg ikke kunne klare på forhånd. Jeg gik dagligt i vores tilbedelseskapel og vil nu bevare vanen, da den har genoplivet det personlige forhold, jeg engang havde til Herren og Moder Maria, som forsvandt undervejs, og det er den største nåde, jeg kunne have modtaget, det betyder alt.

Tak, Mark, fordi du satte dette sammen, som du gjorde, det vil helt sikkert fortsætte med at virke i hver enkelt af os, der deltog på utallige måder ved vor Herre og Frelsers og hans Moders nåde.

CL

Dit tilbagetog var kraftfuldt. Det gav os en god baggrund for en solid og sand undersøgelse af bevidsthed. Du fokuserede på Guds store kærlighed og barmhjertighed. Det fik mig til at indse, hvor snedig Satan er at holde os fokuseret på os selv, så vi bliver modløse med vores fejl i stedet for vores velsignelser. At have et taknemmeligt hjerte holder os opmærksomme på Guds kærlighed. Din sidste sang, Se Se, bragte tårer i mine øjne.

Judy. F.

Dette tilbagetog var herligt. Vor velsignede mor har trukket mig tættere ind i VORES HERRES HJERTE. Jeg må sige, den første uge rørte mine fødder ikke jorden. Healing, ja, healing i mit hjerte og sjæl. Jeg lærte at være barmhjertig mod mig selv; Jeg ønsker, at mit liv, mit ægteskab, skal være alt for, at VORES HERLIGE FAR kan være HANS vidne om HANS GUDDOMMEDE BARNEDE for at afspejle HANS GUDDOMMEDE KÆRLIGHED.

Kevin C.

Jeg var et uønsket barn. Retreatet hjalp mig med at komme ind i mit traume. Tak til vor Gud!

Jeanny S., Holland

Tak, tak, mange tak for dette livsændrende tilbagetog. Jeg beder til, at jeg kan leve i dens sandhed, lys, kærlighed, fred i et godt stykke tid. Det har virkelig velsignet mig... Så min ånd er løftet.

Willa PL

Jeg er lektor i maskinteknik og underviser i Goa, Indien... Jeg voksede op med sårede følelser af, at min mor favoriserede mine søskende (vi er fire af os), og så angst, frygt og samvittighed har domineret min personlighed lige siden min barndom. Gud velsignede mig med et fantastisk ægteskab i år 2007, og jeg har forbedret min personlighed, men i en alder af 51 år får jeg en følelse af underpræstation, og min økonomi er altid en bekymring i hele min karriere på ulige tredive år... Jeg er blevet såret af mine søskende , mine nære venner og heling af sår var virkelig meningsfuld. I Kristus har jeg overgivet alle, der har såret mig. TAK FOR DEN SESSION. Da jeg læste Dag 13, strømmede tårerne ned af mine øjne...

Dr. Joe K.

Dette helbredende tilbagetog har været så gavnligt for min spirituelle vækst og healing. Jeg glædede mig hver dag til at tilbringe en time med Herren. Jeg skrev i min dagbog, og det var fantastisk, hvordan jeg følte mig vejledt af Helligånden. Tak for dine smukke ord og sange. Det bragte mig så meget fred. Det krævede meget selvsøgning på steder, hvor jeg følte mig meget svag og fik tårer i øjnene. Men det gav Gud den plads, han havde brug for til at fylde mig med sin kærlighed, som jeg indså, at jeg ikke kunne elske alene. Men når jeg åbner mig for hans kærlighed, er alt muligt.

Judy

Dette tilbagetog har været sådan en velsignelse! Jeg har haft så meget helbredelse i mit liv, helbredelse fra barndommens forladthed, psykisk, fysisk og seksuelt misbrug i barndommen og mange af de rædsler, der følger med disse traumer. Men hver gang jeg beslutter mig for at deltage i endnu et helbredende retreat, opdager jeg, at endnu dybere og mere healing skal udføres. Dette tilbagetog er ingen undtagelse. Tak for at inkludere din smukke musik. Jeg satte især pris på "Only in You" fra i dag. Gud er i sandhed min klippe og min højborg. Uden ham ville mit liv være skrald. Men fordi han er i mit liv, er det en diamant i færd med at blive skåret til en dyrebar juvel. Tak for et retreat, som endnu en gang har hjulpet med at fjerne noget af det spåntag!  

Darlene D.

Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg kunne forvente af dette tilbagetog, men hvilken helbredelse jeg modtog. 

Da jeg modtog den første nadver, modtog jeg "den lille hvide gæst" bønnekort. Jeg elsker den bøn. Det bad jeg i løbet af mit liv. Jesus brugte den bøn til denne retræte... For at Jesus brugte den bøn, som jeg elsker at sige, rørte mig i min sjæl. Jesus brugte denne bøn under hele retræten. Dette er den bøn, som han plejede at lede mig til Faderen. På dag 12 forestiller jeg mig, at jeg kom til Faderen tre gange. Første gang var meget langsom, kunne ikke se på hans ansigt, da jeg nåede Faderen, omfavnede han og holdt mig. Anden gang kom jeg gående meget hurtigt. Jeg kunne faktisk se på ham. Hans arme var strakte og smilende. Tredje gang løb jeg faktisk hen til ham. Jeg var ikke længere bange for ham. Jeg kiggede på ham og faldt i hans omfavnelse. Åh, han holdt mig så fast. Så følte jeg, at Jesus og Helligånden forenede sig i hans omfavnelse. Den lille hvide gæstebøn bliver aldrig den samme for mig. Det vil være en påmindelse om den kærlighed, Jesus og Faderen har til mig. Åh, mange tak for dette tilbagetog! Må Gud velsigne dig.

Pam W.

Jeg tror ikke, jeg kan skrive nogle få sætninger om, hvordan dette tilbagetog har påvirket mig. Jeg indså, at mit åndelige liv var blevet hæmmet på grund af tidligere sår. Selvom jeg dagligt deltager i messe, har en bønsom rytme til min dag, hyppig skriftemål og en dyb hengivenhed til vor velsignede mor, kæmpede jeg. Jeg var konstant kritisk over for mig selv og havde en falsk forståelse af Guds kærlighed og hvordan han ser mig. Da jeg var 19, tog jeg den forfærdelige beslutning at tage mit barns liv. Det har forfulgt mig lige siden, men det var først da jeg vendte tilbage til Kirken i 2005 og bekendte min synd, at jeg indså, at abortsynden havde ført mig til nogle mørke steder... Helligånden under Covid førte mig til at bekende abortens synd. igen, denne gang udøser jeg mit hjerte til Gud i skriftestolen. Det var ikke som om min synd ikke var tilgivet – jeg havde ikke tilgivet mig selv og følte virkelig anger. Jeg hulkede så hårdt, at jeg ikke kunne holde mig. Præsten sagde nogle smukke ting for at trøste mig; det var Gud, der talte. Min datter bad for mig (jeg fornemmede virkelig, at det var en pige). Alligevel følte jeg i halvandet år siden stadig en uværdighed over for Guds kærlighed eller en ordentlig kærlighed til mig selv. Dette tilbagetog har ændret det. Jeg kan ikke engang sætte ord på det; det er en følelse af fred, ubetinget kærlighed og, som du talte om tidligere på tilbagetoget, at være behagelig i min egen hud. Jeg er tilgivet, og Faderen elsker mig; Jeg er elskelig, og jeg vil have alt, hvad han har for mig... Det billede, jeg havde af Jesus i bøn tidligt i tilbagetoget, hvor jeg vinkede mig videre, mens han smilede, sluttede i dag med endnu et billede af ham, der trak mig til sit bryst og krammede mig, et blik på hans ansigt af ren kærlighed og accept. Jeg brød ud i gråd. Jeg føler mig fornyet og tættere på "helhed", end jeg nogensinde har været.

CB

Jeg er blevet sat fri, og jeg har modtaget åndelig helbredelse; helbredende tårer gennem den helbredende musik, helbredende skrifter og alt det, du delte. Jeg føler mig så meget mere sikker på at være det lys i mørket.

Mary W.

Jeg takker Jesus for at skubbe mig til at deltage i dit Healing Retreat. jeg behov det her. Den lettelse og sikkerhed, jeg føler, gør mig glad! 

Connie

Ikke alene er der sket megen helbredelse, men jeg lærte, at de mure (virkelig fæstninger), som jeg havde placeret rundt om mit hjerte, forhindrede Gud i at aktivere en gave, der ville hjælpe med at helbrede andres følelser... På grund af begivenheder i mit tidlige liv og igen i mine teenageår fyldte jeg ubevidst mine følelser, som strakte sig så dybt, at jeg i flere år ikke kunne græde. Mit forsvar var at erstatte følelser med logik og analysere alt! I dette nuværende tilbagetog blev jeg helbredt for nogle få frygt, men især frygten for at drukne i mine følelser

BK

Jeg elskede at lytte til dine ord i din musik. De rørte mig meget for at høre, hvor meget Gud elsker mig. Jeg har det svært fysisk og bliver rigtig træt, men dine ord gav mig ro.

Karen G.

Jeg kan ikke takke dig nok for dette tiltrængte tilbagetog... Dag 1 dog 4 af dette tilbagetog bragte mange tårer, men på den 5. dag græd jeg en flod i løbet af mit liv på 75 år. Kun Gud kender den helbredelse, jeg har brug for. Jeg tror, ​​at han sendte mig disse ord gennem en anden sjæl for at meditere over "Kors er smukke"... Jeg beder til, at alle, der deltog i dit tilbagetog, bliver velsignet med overfloden af ​​Guds kærlighed og barmhjertighed.

HR

Tak Mark for dette tilbagetog! Jeg har grædt i flere dage og ladet Gud vide, hvordan jeg har det med mine tidligere synder og fortrydelser. Dagen i dag var smuk, fordi jeg ved, hvordan sakramenterne kan helbrede os. De har helbredt mig, siden jeg startede med almindelig skriftemål og daglig messe for 21 år siden. Mine byrder faldt af mig, og jeg mærkede en fred, der er blevet hos mig.

Ruth M

De første 5 dage af dette helbredende tilbagetog gik jeg med på alt, hvad du sagde, og bad os om at skrive ned. Der var ikke noget usædvanligt. Dag 6 for mig ændrede alt. Da jeg bad til Helligånden om at vise mig alle mennesker i mit liv, som jeg ikke havde tilgivet, tog jeg min dagbog og begyndte at skrive navne ned... Jeg fortsatte med at skrive flere navne ned og endte med to hele sider. Jeg var så overrasket over det, at da jeg bad til Herren for hver af disse mennesker, tilgav dem og bad Herren om at velsigne dem, løb tårerne ned over mine ansigter. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gå til bekendelse om det. Jeg ved, at Gud er barmhjertig, og at alt sker, når det er på tide, at det sker, for Gud ved bedst. Jeg er så taknemmelig for denne oplevelse, og jeg føler en masse glæde lige siden min tilståelse. Må Gud være lovet for at være så tålmodig med mig.

Rita K., Tyskland

Mark, hvilket kraftfuldt tilbagetog dette er! Jeg har læst, journalført, bedt, reflekteret og lyttet til Helligånden, der taler gennem dine ord! Jeg har fået klarhed og healing! Tak for din fiat til vor Herre ved at besvare hans opfordring til at gøre dette tilbagetog. Du er sådan en inspiration!

Lee A.

Jeg er nødt til at takke dig for at hjælpe mig i dette tilbagetog til at indse, hvor utilgivelig og har været over for mig selv og alle, jeg støder på. Når jeg er blevet såret af nogen, sætter jeg straks vægge op for at undgå at komme til skade igen. Jeg opdagede, hvordan det er nødvendigt at tilgive mig selv for at få væggene ned. Gud talte til mig under hele retræten og forsikrede mig om, hvor meget han elsker mig og tilgiver mig. Jeg havde så meget brug for dette tilbagetog. Jeg var i tårer dagligt, overvældet af Guds kærlighed og barmhjertighed for mig.

Judy

Tak for at give dette retreat! Jeg var ikke klar over, hvor meget vrede jeg havde båret rundt i de sidste 3 år af denne verden. Jeg oplevede hver dag, at jeg gav slip mere og mere. I dag føler jeg mig helt i fred. Jeg glædede mig dagligt til den smukke musik og budskab, og det var lige hvad jeg havde brug for for at føle mig bedre og tættere på Gud! 

Lisa B

Tak skal du have. Jeg har aldrig følt Faderen i mig, som jeg gjorde i dag (dag 12).

Cecile

Gud ønskede at helbrede mine mors og fars sår yderligere. Han rakte ud over dette for at fortælle mig, hvordan han har det med mig og mere om min mission i de kommende dage. I den forbindelse... Han har brug for, at jeg er et troværdigt vidne og et, der er fri for skyld og frygt. Dette var sådan et smukt tilbagetog og fuld af overraskelser.

Susan M.

Ord kan ikke beskrive min taknemmelighed for det Healing Retreat, du har sammensat. Hvis jeg kunne møde dig personligt, ville jeg trykke din hånd og give dig et kram. Men da jeg ikke kan, kan jeg kun sige: Af mit hjerte tak for at besvare Herrens opfordring til at gøre dette tilbagetog. Det var en meget bevægende oplevelse for mig, med mange tårer, da jeg indså, hvor knust jeg er, og hvor meget jeg endnu ikke har lært. Dette retræte har lært mig at lytte efter Herrens stemme på en dybere måde, og hvordan man skriver dagbog med ham i bøn. Det viste mig også, at jeg ikke fuldt ud havde accepteret Gud som min Fader. Jeg har altid vidst, at han er Fader, men aldrig rigtig forstået, hvad det vil sige for ham at være ”Abba”. Jeg har stadig meget at lære, men du har guidet mig på de første skridt på denne rejse, og jeg stoler på, at vores kære mor vil lede mig resten af ​​vejen.

Linnae

Det var en smuk og kraftfuld oplevelse for mig. Tilbagetoget var uvurderligt.

Terrence G.

J'ai commencé cette retraite une semaine avant de démissioner de mon travail. Cette rétraite m'a aider à tenir durant cette période de chômage mais le plus vigtigt a été la guerison des mes blessures d'enfance et d'adulte. La vidéo d'encouragement à mi-parcours m'as miraculeusement redonner l'envie de continuer. Les chants de Mark m'ont inspirés à mieux me comporter dans ma vie social et personnelle.

(Jeg startede denne retræte en uge før jeg sagde mit job op. Denne pensionering hjalp mig med at holde fast i denne periode med arbejdsløshed, men det vigtigste var helingen af ​​mine barndoms- og voksne sår. Midtvejs-opmuntringsvideoen gav mig mirakuløst lyst til at fortsætte. Marks sange har inspireret mig til at opføre mig bedre i mit sociale og personlige liv.)

IV

Tilbagetoget var fantastisk, da Gud er fantastisk. Jeg modtog mange velsignelser og helbredelser. Ånden er levende i den hellige katolske kirke. Jeg er dybt berørt af din musik, og jeg vil gerne takke dig for din tjeneste.

Pauline C.

…Jeg vidste, at Helligånden havde sendt mig hertil til dette helbredende tilbagetog. Alt rørte sig i mig, min fortid var så smertefuld, at jeg ikke kunne give slip på én ting, kærlighed. Kærlighed sårede mig fra fødslen med tabet af mine forældre. 3 og et halvt med tabet af dem, der tog sig af mig på børnehjemmet. Så da jeg var 4, lukkede jeg mit hjerte for alle, der elskede mig. Kærlighed betød smerte. Så der var et tomrum i mig, og jeg ledte efter kærlighed i alt, mad, alkohol, kødet og altid skuffelse efter skuffelse, smerte efter smerte. Og Jesus kom for at hente mig for 6 år siden. Og det var kærlighed ved første blik. Jeg ved, det er kærlighed, men jeg føler det ikke, fordi jeg har lukket mit hjerte. Jeg skreg til Gud min smerte for ikke at føle hans kærlighed. Jeg kunne ikke, fordi jeg havde lukket mit hjerte. Jeg var bange for at lide igen. Men Jesus ønskede total overgivelse... Ved slutningen af ​​dette tilbagetog bad jeg Padre Pio om at finde mig en god skriftefader, som ville lytte. Og ja jeg fandt det, Helligånden og Padre Pio tog sig af det. De har altid været der... Jeg blev invaderet af Helligåndens ild, som jeg ikke kan, ved ikke hvordan jeg skal forklare. Det er ikke første gang, men i dag har denne ild brændt hele mit væsen igen næsten hele dagen, og mine læber er ikke holdt op med at løbe rundt, konstant lovpriste den Hellige Treenighed... Mange tak for dette tilbagetog, for hver dag (hver nat) som var en gave til at meditere. Tak for sangene. Tak for den tid, du brugte på at forberede og poste alt. Tak til din familie for at give dig lov til at forberede dette tilbagetog for os.

Myriam

Tak for dette smukke tilbagetog. Det har været hårdt og tilfredsstillende. Jeg deltager i en Teology of Body-klasse kaldet Fulfilled, mens jeg arbejder gennem dette retreat. Jeg har bedt om, at tårernes gave vender tilbage. Da jeg var i 30'erne, nægtede min far mig i tre år. Dette tilbagetog har endelig bragt mig helbredelse og ægte tilgivelse, og min tåregave bliver brugt. Det har vist mig, hvordan mit forhold til min far påvirkede mit forhold til mine døtre. Jeg sendte den smukke sang, du sang til din datter, til mine døtre, og bad om, at det ville være frøet, som Gud vil bruge til at bringe dem hjem. Jeg kan ikke takke dig nok. Min plan er at vente en måned og gøre det igen.

Tami B.

Tak for det vidunderlige Helligånds-retræte. Det var dybere for mig på grund af musikken. Dine ord er inspirerede og rører hjertet på smukke måder. Jeg er meget taknemmelig.

Arlene M.

Tak for det smukke tilbagetog. Musikken var så smuk. Mit timetilsagn gik normalt 1 1/2 time. Jeg har fået Helligånden til at helbrede min krop mange steder, og jeg takker ham hver dag. Herren sendte mig til dit sted for retreatet, fordi han forbereder mig til en ny tjeneste. Tak skal du have.

Beverly C.

Fantastisk tilbagetog!! Græd meget, fantastisk og inspirerende musik!! Velsignelser og velsignelser! Tak til Gud og til dig Mark, som tog sig tid til at hjælpe os med at øge vores tro og være tilbage i Guds hænder.

Maria C.

Jeg har elsket dit helbredende tilbagetog! Jeg har været på min egen helbredende rejse gennem de sidste 2 år, og alt hvad du skrev var en bekræftelse på det jeg har hørt i bøn og oplevet!

Kate A.

Dette tilbagetog var informativt, inspirerende og smittende! Jeg takker Mark for at dele og vores Gud og Fader for alle de 'gaver', der følger med det... Dette tilbagetog minder os om, at omvendelse er en livslang proces, og vi må lære at tilgive og elske os selv, som Gud gør for at elske og tilgive andre. Jeg så, hvor jeg stadig havde brug for helbredelse gennem dette smukke tilflugtssted, og ved slutningen følte jeg Guds kærlighed, barmhjertighed og tilgivelse.

Dawn

Deo Gratias/ Gud være tak for dette kraftfulde tilbagetog. Har fulgt dig i meget lang tid. Dette tilbagetog er en gudstjeneste i disse meget svære tider, vi lever i. 

Charlene

Som 82-årig er jeg ved at komme mig efter en farlig og ødelæggende skilsmisse i april. Du skal vide, at dit smukke tilbagetog har været en stor gave til helbredelse, håb og fred, som jeg takker Gud og dig for!

NP

Hej Mark, jeg sender lige en e-mail (fra Australien) for at fortælle dig, at jeg har været på retreatet hver dag. Det har været vidunderligt, hver dag har bragt mig noget mere at tænke på, bede om og tage til mig.

Anne O.

Jeg er på dag 13 og har modtaget adskillige nådegaver. Dagen, hvor jeg listede alle de mennesker, der sårede mig og tilgav dem, var særlig stærk. Jeg har i årevis forsøgt at få disse minder og billeder til at 'gå væk', men jeg havde ikke haft succes i de fleste tidligere forsøg. Nu føler jeg bestemt, at jeg har lagt de tidligere skader bag mig og ved, hvor jeg skal vende tilbage for endnu en gang at huske, hvordan jeg frigør mig selv fra de lænker.

Den anden, der var meget kraftfuld, var helbredelsen af ​​minder, der trængte til helbredelse. Jeg har mange af dem, og jeg huskede så mange, jeg kunne (jeg er 68 år), men jeg føler, at jeg er befriet fra de dårlige minder. I lang tid har jeg ønsket at holde op med at omtale dem som punkter i mit liv, fordi jeg altid har følt mig forkert ved dem, som om jeg afslørede andres fejl (hvilket jeg var i mange af dem), hvilket er forkert. Jeg føler nu, at de ikke dukker mig op i hovedet, når de er i samtale, og de kan faktisk hjælpe mig med at opnå den 'stilhed', som jeg ønsker at praktisere i andres nærvær. 

ML

Jeg var involveret med en mand, der ikke var katolik og blev forladt af sin kone på 20 år. Min mand døde et år før jeg startede et venskab med ham, og selvfølgelig var vi begge ensomme, og jeg havde også ondt af ham... Jeg talte med flere præster i skriftemål om vores venskab, men havde svært ved at bryde det med ham . Efter blot 2 dages tilbagetog, fik jeg modet til at fortælle ham, at der ikke var nogen fremtid i vores forhold, og det er slut nu. Gennem din hjælp og ved at lade mig vide, hvor meget Jesus elsker mig, var jeg i stand til at forstå, hvad jeg skulle gøre.

JH

Dette smukke tilbagetog har været en salve for min sjæl. Helligånden åbenbarede dommen og utilgivelsen i min sjæl, hvilket har ført til bitterhed. Dette tilbagetog bragte helbredelse gennem dine inspirerede ord og musik. Tak skal du have.

MB

Jeg er meget taknemmelig for Gud for at have lagt det i dit hjerte at være vært for dette retreat. Herren har vist mig det nag, jeg har båret på, selvom jeg havde troet, at jeg havde tilgivet. Han viser mig de måder, jeg har fornærmet ham. Men for det meste viser han mig sin enorme kærlighed til mig.

AH

Tusind tak for dette tilbagetog, det har været et stykke tid at have noget fantastisk som dette. Gud er god hele tiden. Jeg reflekterede over alle uløste sår og kom triumferende ud af dem. Jeg led af tørhed i sjælen, et sted jeg aldrig ønsker at være. Dette tilbagetog hjalp mig meget. Jeg gik til skrifte på den sidste dag og fortalte præsten om dette tilbagetog, du gav, og han var meget taknemmelig for, at jeg var færdig med det. Jeg er Gud taknemmelig for at have tilladt os at opleve dette gennem dit generøse hjerte.

EV

Mens jeg har rejst langs denne helbredende rejse, har jeg fundet fred, jeg har fundet modet til at se på mine fejl og frigive dem alle til Treenigheden. Jeg har lært at leve igen og ikke at dømme; at tilgive og rense mig selv og andre, hvis jeg kan. Tak for muligheden og tak fordi du er dig. Jeg har fået fred. Og mest af alt Kærlighed.

J.

Jeg nød virkelig dette tilbagetog, det bragte mig tættere på Jesus. Hver dag var temaet så dybt, at det bragte mig viden, tro, håb og kærlighed. Med temaet tilgivelse helbredte Jesus mig, mens jeg græd. Om temaet "dom" talte han direkte til mig den dag, før han læste det (jeg havde ondt af at dømme i løbet af natten, og da jeg læste temaet blev jeg overrasket over, at det ikke var tilfældigt, at meditationen var om hvad jeg gik igennem). Gud er i live, han helbreder, lærer os; Han gav mig ord om opmuntring, kærlighed, håb og viste mig, hvad jeg gør forkert for at rette op på det.

MG

Du var i brand med Helligånden til dette tilbagetog. Hver enkelt person, der gjorde dette tilbagetog [her] følte det i deres sjæl, at Gud talte direkte til dem. Jeg håber, at dit budskab går verden rundt. Det er bestemt nødvendigt for at forberede os på, hvad end der kommer hen ad vejen. Mange tak. Du er vagtmanden for vores tid.

MH

Tak fordi du tilbyder Online Healing Retreat. Det hjalp mig med at helbrede en situation med min yngste søn og mange års afstand med min søster. Større bevidsthed om Guds ubetingede kærlighed til mig har åbnet mit hjerte for at bede og bede om Helligåndens vejledning på alle områder af mit liv. Tak, Mark, for at dele din musikgave.

MK

Jeg ville gerne skrive og fortælle dig, hvordan dit tilbagetog hjalp mig. Efter at have været katolik i over 76 år var jeg endelig i stand til at tage fat på såret og smerterne i mit liv, og hvordan jeg bidrog til det, og hvordan jeg virkelig ikke var virkelig forbundet med Gud, som jeg har forsøgt at være. Jeg havde ingen visioner eller følelser, Gud talte til mig under dette tilbagetog, som jeg har længtes efter, men alligevel følte jeg kraften af ​​kærlighed og fred fra Helligånden. Der er fem piger i min familie, og vi er alle tætte, men jeg er den fjerde af de fem, og min yngste søster fik altid opmærksomheden som en lille pige, og vi to har altid kæmpet, og der er stadig spændinger. Jeg forstod endelig, at jeg var jaloux og såret på grund af min manglende opmærksomhed. Jeg forstod endelig, efter alle disse år, hvorfor der var spændinger mellem os, og jeg slap det og så hende et par dage efter, at dette tilbagetog var afsluttet. For første gang var jeg afslappet og i stand til at lytte og have en følelse af fred med hende. Der er andre tidspunkter under dette tilbagetog, hvor jeg også har haft andre helbredelser. Tusind tak fordi du talte til os og tak for den smukke musik og for at hjælpe mig i en dybere forbindelse til Gud. Velsigne dig for alt det, du gør for os alle.

GD

Tag et ni dages stille katolsk retræte
at gå dybere ind i helbredelse.
Et enestående, nådefyldt tilbagetog som ingen anden.
(Dette retræte er ikke tilknyttet The Now Word,
men jeg promoverer det, fordi det er at godt!)

 

Tak for din støtte og bønner:

 

med Nihil Obstat

 

At rejse med Mark ind  Nu Word,
klik på banneret nedenfor for at Hold mig opdateret.
Din e-mail deles ikke med nogen.

Nu på Telegram. Klik:

Følg Mark og de daglige “tidernes tegn” på MeWe:


Følg Marks skrifter her:

Lyt på følgende:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Posted in FORSIDE, HEALING RETREAT.