Kemiskinan Saiki Saiki

 

Yen sampeyan langganan The Now Word, priksa manawa email kanggo sampeyan "dhaptar putih" dening panyedhiya internet kanthi ngidini email saka "markmallett.com". Uga, priksa folder ajur utawa spam yen email wis rampung lan manawa kanggo menehi tandha minangka "ora" sampah utawa spam. 

 

SAIKI iku soko kedaden sing kita kudu mbayar manungsa waé kanggo, soko Gusti wis mengkono, utawa siji bisa ngomong, ngidini. Lan iki yaiku ngudani Pengantin, Gereja Ibu, saka sandhangane kadonyan lan kotor, nganti dheweke wuda ana ing ngarsane.Terus maca

Pandangan Apokaliptik Unapologetic

 

…ora ana kang wuta ngluwihi wong kang ora gelem ndeleng,
lan sanajan tandha-tandha jaman wis diramalake,
malah wong kang iman
nolak kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. 
-Wanita Kita menyang Gisella Cardia, 26 Oktober 2021 

 

KULA mestine isin karo judhul artikel iki - isin ngucapake tembung "jaman pungkasan" utawa ngutip Kitab Wahyu luwih kurang wani nyebutake penampakan Marian. Barang-barang kuno kasebut mesthine kalebu ing tong sampah saka takhayul abad pertengahan bebarengan karo kapercayan kuno babagan "wahyu pribadi", "ramalan" lan ungkapan "tandha kewan" utawa "Antikristus". Ya, luwih becik ninggalake wong-wong mau menyang jaman sing apik banget nalika pasamuwan-pasamuwan Katulik ngobong menyan nalika ngoyak wong-wong mursid, para imam nginjil marang wong-wong pagan, lan wong-wong biasa percaya yen iman bisa nundhungi wabah lan dhemit. Ing jaman semana, patung lan lambang ora mung nghias gréja nanging uga bangunan umum lan omah. Bayangna. The "abad peteng" - atheis enlightened disebut wong.Terus maca

Ing Misa Maju

 

…saben Gréja tartamtu kudu selaras karo Gréja universal
ora mung babagan piwulang iman lan pratandha sakramèn,
nanging uga babagan panggunaan sing ditampa sacara universal saka tradisi apostolik lan ora rusak. 
Iki kudu diamati ora mung supaya kesalahan bisa nyingkiri,
nanging uga supaya iman bisa diterusake kanthi integritas,
wiwit pasamuwan aturan pandonga (lex orandi) cocog
marang aturan iman (lex kredendi).
— Instruksi Umum Misale Romawi, ed. 3, 2002, 397

 

IT bisa uga katon aneh yen aku nulis babagan krisis sing kedadeyan ing Misa Latin, amarga aku ora nate nekani liturgi Tridentine biasa sajrone uripku.[1]Aku nekani pesta upacara Tridentine, nanging pandhita kayane ora ngerti apa sing ditindakake lan kabeh liturgi buyar lan aneh. Nanging mulane aku dadi pengamat sing netral kanthi muga-muga ana sing bisa migunani kanggo nambah obrolan…Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 Aku nekani pesta upacara Tridentine, nanging pandhita kayane ora ngerti apa sing ditindakake lan kabeh liturgi buyar lan aneh.

Nglindhungi Panjenengan Suci

Renaissance Fresco nggambaraké Pembantaian saka Innocents
ing Collegiata San Gimignano, Italia

 

KANGGO wis dadi salah banget nalika penemu teknologi, saiki wis nyebar ing saindenging jagad, njaluk mandheg langsung. Ing siaran web sing nyenengake iki, Mark Mallett lan Christine Watkins nuduhake sebabe dokter lan ilmuwan ngelingake, adhedhasar data lan panaliten paling anyar, yen nyuntikake bayi lan bocah kanthi terapi gen eksperimental bisa nyebabake penyakit sing abot ing taun-taun sabanjure… salah sawijining bebaya sing paling penting sing diwenehake ing taun iki. Paralel karo serangan Hérodès marang Wong-wong sing Suci ing mangsa Natal iki ora bisa dipungkiri. Terus maca

Rilis Novel Anyar! Sang Sang

 

PRINT versi terusan Sang Sang saiki kasedhiya!

Wiwit rilis novel pisanane anakku Denise Wit sawetara pitung taun kepungkur - buku sing entuk review ngelem lan efforts dening sawetara kanggo nggawe film - kita wis ngenteni terusan. Lan pungkasane tekan kene. Sang Sang terus crita ing alam mitos karo Denise kang luar biasa tembung-smithing kanggo mbentuk karakter realistis, Kerajinan perumpamaan luar biasa, lan nggawe crita linger dawa sawise sampeyan wis sijine buku mudhun. Dadi akeh tema ing Sang Sang ngomong banget kanggo jaman kita. Aku ora bisa luwih bangga minangka bapakne… lan seneng minangka maca. Nanging aja njupuk tembungku: maca review ing ngisor iki!Terus maca

Fatima, lan Goyang Agung

 

KANGSA wektu kepungkur, nalika aku mikir kenapa srengenge katon surup ing langit ing Fatima, aku ngerti yen dudu sesanti srengenge sing lagi obah kanggo yen, nanging bumi. Nalika iku aku mikir babagan hubungane "guncang gedhe" ing bumi sing diramalake dening akeh nabi sing bisa dipercaya, lan "mukjizat srengenge." Nanging, kanthi mbebasake memoar Senior Lucia, wawasan anyar babagan Rahasia Katelu Fatima dicethakake ana ing tulisane. Nganti saiki, apa sing kita ngerti babagan siksa bumi sing ditundha (sing menehi "wektu welas asih" iki) diterangake ing situs web Vatikan:Terus maca