Tinggal Kursus

 

Gusti Yesus Kristus iku padha
wingi, dina iki, lan ing salawas-lawase.
(Ibrani 13: 8)

 

DIBERI yen aku saiki wis mlebu taun kaping wolulas ing apostolate The Now Word iki, aku duwe perspektif tartamtu. Lan iku sing iku ora nyeret ing minangka sawetara pratelan, utawa wangsit sing ora sing kawujud, minangka wong liya ngomong. Kosok baline, aku ora bisa ngetutake kabeh sing bakal kelakon - akeh, apa sing wis daktulis sajrone pirang-pirang taun iki. Nalika aku durung ngerti rincian babagan persis apa sing bakal ditindakake, umpamane, kepiye Komunisme bakal bali (minangka Lady Our Lady sing didakwa ngelingake para seers Garabandal - deleng Nalika Komunisme Wangsul), saiki kita weruh bali kanthi cara sing paling nggumunake, pinter, lan ana ing ngendi-endi.[1]cf. Revolusi Akhir Iku dadi subtle, nyatane, sing akeh isih ora ngerti apa sing kedadeyan ing sakubenge. "Sapa sing duwe kuping kudu ngrungokake."[2]lk. Matius 13:9Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 cf. Revolusi Akhir
2 lk. Matius 13:9

Sampeyan Ditresnani

 

IN tangi saka metu, affectionate, lan malah revolusioner pontificate St. Yohanes Paulus II, Kardinal Joseph Ratzinger iki matak ing bayangan dawa nalika piyambakipun wiwit tahta Petrus. Nanging sing bakal menehi tandha kepausan Benediktus XVI ora dadi karisma utawa humor, pribadine utawa semangat - pancen, dheweke sepi, tenang, meh kikuk ing umum. Luwih, iku bakal dadi teologi unswerving lan pragmatis ing wektu nalika Barque of Peter kang assailed saka loro saka njero lan njaba. Iku bakal pemahaman lucid lan sunnat saka jaman kita sing ketoke mbusak pedhut sadurunge gandhewo Kapal Agung iki; lan iku bakal dadi ortodoksi sing mbuktekaken bola-bali, sawise 2000 taun banyu asring badai, sing pangandikane Gusti Yesus minangka janji unshakeable:

Aku pitutur marang kowé: Kowé kuwi Pétrus, lan ing watu karang iki Aku bakal mbangun pasamuwan-Ku, lan kuwasaning pati ora bakal bisa ngalahake. ( Mt 16:18 )

Terus maca

Katresnan Tumeka ing Bumi

 

ON Kawa iki, Tresna dhewe mudhun menyang bumi. Kabeh wedi lan kadhemen wis dispelled, kanggo carane wong bisa wedi a baby? Pesen perennial Natal, bola-bali saben esuk liwat saben sunrise, iku sampeyan tresna.Terus maca

Gusti Allah Nunggil karo Kita

 

Aja wedi apa sing bakal kelakon sesuk.
Bapak sing padha tresna sampeyan sing saiki peduli karo sampeyan
peduli kanggo sampeyan sesuk lan saben dina.
Utawa dheweke bakal nglindhungi sampeyan saka sangsara
utawa Panjenengane bakal maringi kekuwatan marang sampeyan.
Ayo tentrem banjur tinggalake kabeh pikiran lan bayangan sing kuwatir
.

—St. Francis de Sales, uskup abad kaping 17,
Surat kanggo Wanita (LXXI), 16 Januari 1619,
saka Layang Kasukman S. Francis de Sales,
Rivington, 1871, kaca 185

Lah, prawan bakal ngandheg lan duwe anak lanang,
lan bakal dijenengi Emmanuel,
sing tegesé ”Gusti Allah nunggil karo kita”.
(Mat 1:23)

 

Pungkasan isi minggu, aku yakin, wis dadi angel kanggo para pamaca sing setya kaya aku. Prekara kasebut abot; Aku ngerti godaan sing terus-terusan kanggo putus asa ing momok sing katon ora bisa dihentikan sing nyebar ing saindenging jagad. Ing kasunyatan, aku kangen banget karo dina-dina pelayanan nalika aku lungguh ing papan suci lan mung nuntun wong menyang ngarsane Gusti Allah liwat musik. Aku kerep sesambat ing tembung Yeremia:Terus maca

Revolusi Akhir

 

Dudu papan suci kang ana ing bebaya; iku peradaban.
Iku ora infallibility sing bisa mudhun; iku hak pribadi.
Iku ora Ekaristi sing bisa liwati; iku kamardikan kalbu.
Iku ora kaadilan gaib sing bisa nguap; iku pengadilan kaadilan manungsa.
Iku ora Gusti Allah bisa mimpin saka dhampar;
iku wong lanang bisa ilang makna omah.

Awit tentrem-rahayu ing bumi mung bakal tumeka marang wong-wong kang padha ngluhurake Gusti Allah!
Sing ana ing bebaya dudu Gréja, nanging jagad iki!”
—Yang Mulia Uskup Fulton J. Sheen
Seri televisi "Life is Worth Living".

 

Aku ora biasane nggunakake frase kaya iki,
nanging aku mikir manawa kita ana ing gerbang Neraka.
 
—Dr. Mike Yeadon, mantan Wakil Presiden lan Kepala Ilmuwan

Pernafasan lan Alergi ing Pfizer;
1:01:54, Nderek Ilmu?

 

Terus saka Loro Camp...

 

AT jam pungkasan iki, wis katon banget yen "kesel sunnat" wis disetel lan akeh sing mung nyetel - ing wektu paling kritis.Terus maca

Seribu Taun

 

Aku banjur weruh mulékat tumurun saka swarga,
nyekeli kunci jurang lan ranté abot ing tangané.
Panjenengané nyekel naga, ula kuna, yaiku Iblis utawa Iblis,
banjur ditaleni suwene sewu taun lan diuncalake menyang telenging;
kang dikunci lan disegel, supaya ora bisa maneh
njalari para bangsa nganti tumeka sewu taun.
Sawise iki, bakal dirilis kanggo wektu cendhak.

Aku banjur weruh dhampar; wong-wong sing lungguh ing kono dipasrahké pangadilan.
Aku uga weruh nyawane wong-wong sing wis dipenggal
kanggo paseksi bab Gusti Yesus lan pangandikane Gusti Allah,
lan sing durung nyembah kewan utawa reca
utawa ora nampa tandha ing bathuk utawa tangan.
Padha urip lan padha mrentah bareng karo Kristus suwene sewu taun.

(Wahyu 20:1-4, Waosan Misa Jum'at kapisan)

 

SAIKI mbok menawa, ora ana Kitab Suci sing diinterpretasikake kanthi luwih akeh, sing luwih disenengi lan malah divisive, tinimbang bagean saka Kitab Wahyu iki. Ing Gréja wiwitan, wong-wong Yahudi sing mrodhuksi percaya yèn "sèwu taun" diarani Yésus rawuh manèh tegese mrentah ing bumi lan ngedegake karajan politik ing tengah-tengah pesta lan pesta kedagingan.[1]"... sing banjur tangi maneh bakal ngrasakake wektu luang saka pesta kadagingan sing ora moderat, sing dilengkapi karo jumlah daging lan omben-omben kayata ora mung gawe kaget perasaane wong sing sedheng, nanging malah ngluwihi ukuran kapercayan dhewe." (St. Agustinus, Kutha Allah, Bk. XX, Kab. 7) Nanging, para Bapa Gréja kanthi cepet nyingkiri pangarep-arep kasebut, nyatakake minangka bid'ah - sing diarani saiki millenarianisme [2]ndeleng Millenarianisme - Apa sejatine lan ora lan Kepiye Era Ilang.Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 "... sing banjur tangi maneh bakal ngrasakake wektu luang saka pesta kadagingan sing ora moderat, sing dilengkapi karo jumlah daging lan omben-omben kayata ora mung gawe kaget perasaane wong sing sedheng, nanging malah ngluwihi ukuran kapercayan dhewe." (St. Agustinus, Kutha Allah, Bk. XX, Kab. 7)
2 ndeleng Millenarianisme - Apa sejatine lan ora lan Kepiye Era Ilang

Loro Camp

 

Revolusi gedhe nunggu kita.
Krisis ora mung nggawe kita bebas mbayangake model liyane,
mangsa liyane, donya liyane.
Iku obliges kita nglakoni.

—mantan Présidhèn Prancis Nicolas Sarkozy
14 September, 2009; unnwo.org; lk. The Guardian

… Tanpa pandhuan amal sejatine,
pasukan global iki bisa nyebabake kerusakan sing durung pernah ana sadurunge
lan nggawe bagean anyar ing kulawarga manungsa…
djalmo manungso mbukak risiko anyar saka enslavement lan manipulasi. 
— PAUS BENEDIKTUS XVI, Karpetitas ing Veritate, n.33, 26

 

IKU wis minggu sobering. Wis dadi jelas banget manawa Reset Agung ora bisa dihentikan amarga badan lan pejabat sing ora dipilih miwiti fase pungkasan saka implementasine.[1]"G20 Ningkatake Paspor Vaksin Global Standar WHO lan Skema Identitas 'Kesehatan Digital'", theepochtimes.com Nanging iki dudu sumber rasa sedhih sing jero. Nanging, kita ndeleng rong kemah sing dibentuk, posisine dadi atos, lan divisi dadi ala.Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 "G20 Ningkatake Paspor Vaksin Global Standar WHO lan Skema Identitas 'Kesehatan Digital'", theepochtimes.com