Siapke Roh Suci

 

CARA Gusti Allah lagi nyuceni lan nyiapake kita kanggo tekane Roh Suci, sing bakal dadi kekuwatan kita sajrone kasusahan saiki lan mbesuk… Gabung karo Mark Mallett lan Prof. Daniel O'Connor kanthi pesen kuat babagan bebaya sing diadhepi, lan kepiye Gusti Allah arep ngreksa umate ana ing tengah-tengahe.Terus maca

Ketua Rock

kursi minyak_Fotor

 

ING PESTA KERAJAAN St. PÉRÉ PARA RASUL

 

Catetan: Yen sampeyan wis mandheg nampa email saka aku, priksa folder "sampah" utawa "spam" lan tandhani minangka ora sampah. 

 

I ngliwati pameran perdagangan nalika aku nemokake kios "Christian Cowboy". Lungguh ing sisih ndhuwur yaiku tumpukan Alkitab NIV kanthi gambar jaran ing tutup. Aku njupuk siji, banjur nyawang wong telu ing ngarepku sing lagi gumuyu bangga ing sangisore Stetton.

Terus maca

Nyiyapake kanggo Era Perdamaian

Foto dening Michał Maksymilian Gwozdek

 

Wong kudu golek katentreman Kristus ing Kratoning Kristus.
—POPE PIUS XI, Quas Primas, n. 1; 11 Desember 1925

Maria Suci, Ibune Gusti Allah, Ibu Kita,
mulang kita supaya pracaya, ngarep-arep, tresna karo sampeyan.
Tampilake dalan menyang Kratoning kita!
Star of the Sea, sumunar marang kita lan nuntun kita ing dalan!
—POPE BENEDICT XVI, Ujar Salvin. 50.

 

APA ateges "Era Damai" sing bakal teka sawise dina iki peteng? Napa ahli teologi paus kanggo limang paus, kalebu Santo Yohanes Paulus II, ujar manawa bakal dadi "mukjizat paling gedhe ing sejarah jagad, sing mung nomer loro saka kiamat?"[1]Kardinal Mario Luigi Ciappi minangka teolog paus kanggo Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, lan St. John Paul II; saka Katekisme Kulawarga, (9 September 1993), hal. 35 Napa Swarga ngomong karo Elizabeth Kindelmann saka Hongaria ...Terus maca

Cathetan sikil

1 Kardinal Mario Luigi Ciappi minangka teolog paus kanggo Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, lan St. John Paul II; saka Katekisme Kulawarga, (9 September 1993), hal. 35

Bapake Rahmat Ilahi

 
Aku WIS seneng ngomong bareng karo Fr. Seraphim Michalenko, MIC ing California ing sawetara greja udakara wolung taun kepungkur. Sajrone wektu ing mobil, Fr. Seraphim ngandhani yen ana wektu nalika buku harian St. Faustina mbebayani yen bisa ditindhes amarga terjemahan sing ora apik. Nanging, dheweke mlebu lan mbenerake terjemahan, sing menehi dalan supaya tulisane disebar. Dheweke pungkasane dadi Wakil Postulator kanggo kanonisasi dheweke.

Terus maca

Wartime Wanita Kita

ING PESTA LADY OF WEWUR

 

SAIKI minangka rong cara kanggo nyedhaki jaman saiki: minangka korban utawa protagonis, minangka wong sing ngadeg utawa dadi pimpinan. Kita kudu milih. Amarga wis ora ana tengah maneh. Ora ana papan kanggo anget maneh. Ora ana masalah maneh babagan proyek kesucian utawa saksi kita. Utawa, kita kabeh pengin Kristus - utawa kita bakal oleh semangat jagad.Terus maca

Piweling babagan Kuat

 

SAKIT pesen saka Swarga ngelingake supaya setya yen perjuangan nglawan Greja "Ing gerbang", lan ora ngandel karo sing kuwat ing jagad iki. Tonton utawa rungokake webcast paling anyar karo Mark Mallett lan Prof Daniel O'Connor. 

Terus maca

Fatima lan kiamat


Para kekasih, aja gumun
ing tengah-tengah kowe diadili,
kaya ana kedadeyan aneh ing sampeyan.
Nanging bungah yen sampeyan
bareng padha nandhang sangsara ana ing sangsara,
satemah nalika kamulyane kababar
sampeyan uga bisa bungah kanthi bungah. 
(1 Peter 4: 12-13)

[Manungsa] bakal disiplin sadurunge, amarga ora bisa rusak,
lan bakal maju lan ngrembaka ing jaman kerajaan,
supaya dheweke bisa nampa kamulyan Rama. 
—St. Irenaeus saka Lyons, Bapak Greja (140–202 Masehi) 

Adesus Haereses, Irenaeus saka Lyons, passim
Bk. 5, Ch. 35, Para Rama Pasamuwan, CIMA Publishing Co.

 

YOU dikasihi. Lan mulane panandhang jam saiki iki pancen abot. Gusti Yesus wis nyiapake Greja kanggo nampa "kasucian anyar lan gaib”, Nganti saiki, durung dingerteni. Nanging sadurunge bisa nyandhang Panganten Wanita nganggo sandhangan anyar iki (Pd 19: 8), Dheweke kudu nyopot sandhangan sing dikasihi kekasihe. Kaya kardinal Ratzinger nyatakake kanthi cetha:Terus maca

Wektu Fatima Saiki

 

POPE BENEDICT XVI ujar ing 2010 manawa "Kita bakal keliru mikir manawa misi sunnat Fatima wis rampung."[1]Misa ing Kuil Wanita Kita Fatima tanggal 13 Mei 2010 Saiki, pesen Surga sing anyar menyang jagad iki ujar manawa netepi pepenget lan janji Fatima saiki wis tekan. Ing webcast anyar iki, Prof. Daniel O'Connor lan Mark Mallett mbubarake pesen anyar lan nulungi para pamirso sawetara ilmu praktis lan pituduh praktis…Terus maca

Cathetan sikil

1 Misa ing Kuil Wanita Kita Fatima tanggal 13 Mei 2010