”Mati Dumadakan” — Ramalan Kawujud

 

ON 28 Mei 2020, 8 wulan sadurunge inokulasi massal terapi gen mRNA eksperimen diwiwiti, atiku kobong karo "tembung saiki": peringatan serius sing genosida teka.[1]cf. 1942 kita Aku ngetutake karo dokumenter kasebut Nderek Ilmu? sing saiki wis meh 2 yuta tampilan ing kabeh basa, lan menehi bebaya ilmiah lan medis sing umume ora digatekake. Iku nyuarake apa sing diarani Yohanes Paulus II minangka "konspirasi nglawan urip"[2]Evangelium Vitae, n. 12 sing diluncurake, ya, malah liwat profesional kesehatan.Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 cf. 1942 kita
2 Evangelium Vitae, n. 12