Iki Jam…

 

ING SOLEMNITAS St. YOSEPH,
BOJO MARIA RAHMA

 

SO akeh sing kedaden, cepet banget dina iki - kaya sing dikandhakake dening Gusti.[1]cf. Cepet Warp, Shock lan Awe Pancen, luwih cedhak karo "Mripat Badai", luwih cepet angin pangowahan lagi nyebul. Badai buatan manungsa iki mlaku kanthi cepet kanggo "kaget lan gumun"Manungsa dadi panggonan subservience - kabeh "kanggo kabecikan umum", mesthi, miturut nomenklatur "Great Reset" kanggo "mbangun maneh luwih apik." Para mesianis ing mburi utopia anyar iki wiwit narik kabeh alat kanggo revolusi - perang, kerusuhan ekonomi, paceklik, lan pageblug. Iku pancene teka ing akeh "kaya maling ing wayah wengi".[2]1 Thess 5: 12 Tembung operasional yaiku "maling", sing dadi inti saka gerakan neo-komunis iki (pirsani Ramalan Yesaya Komunisme Global).

Lan kabeh iki bakal dadi sabab kanggo wong tanpa iman gumeter. Nalika St. Yohanes krungu ing wahyu 2000 taun kepungkur babagan wong-wong ing wektu iki ngandika:

"Sapa sing bisa mbandhingake karo kewan utawa sapa sing bisa nglawan dheweke?" (Wahyu 13:4)

Nanging kanggo wong-wong sing iman marang Gusti Yesus, dheweke bakal weruh mukjijat saka Panyedhiya Ilahi, yen durung…Terus maca

Cathetan sikil

Cathetan sikil
1 cf. Cepet Warp, Shock lan Awe
2 1 Thess 5: 12

Bapake Rahmat Ilahi

 
Aku WIS seneng ngomong bareng karo Fr. Seraphim Michalenko, MIC ing California ing sawetara greja udakara wolung taun kepungkur. Sajrone wektu ing mobil, Fr. Seraphim ngandhani yen ana wektu nalika buku harian St. Faustina mbebayani yen bisa ditindhes amarga terjemahan sing ora apik. Nanging, dheweke mlebu lan mbenerake terjemahan, sing menehi dalan supaya tulisane disebar. Dheweke pungkasane dadi Wakil Postulator kanggo kanonisasi dheweke.

Terus maca

Piweling Katresnan

 

IS apa bisa ngganggu atiné Gusti Allah? Aku bakal ngomong yen bisa pierce Atine. Apa kita nate nganggep kuwi? Utawa apa kita nganggep Gusti Allah iku gedhe banget, langgeng, dadi ngluwihi pakaryan temporal sing ora pati penting manungsa, pikiran, tembung, lan tumindak kita terisolasi saka Panjenengane?Terus maca

Tekanan kanggo jaman saiki

 

THE Badai gedhe kaya angin topan sing wis nyebar ing kabeh manungsa ora bakal mandheg nganti rampung pungkasane: sesuci jagad. Kaya ngono, kaya ing jaman Nuh, Gusti Allah menehi prau supaya umate ngreksa lan ngreksa “turahan”. Kanthi katresnan lan kesusu, aku nyuwun marang para pamiarsa supaya ora nyisihake wektu maneh lan miwiti munggah langkah menyang papan perlindungan sing diwenehake Gusti Allah ...Terus maca

Rama Ngenteni…

 

NGGIH, Aku mung bakal ngomong.

Sampeyan ora ngerti kepiye angel nulis kabeh sing bakal diandharake ing papan sing sithik! Aku nyoba sing paling apik supaya ora ngatasi sampeyan nalika uga nyoba setya karo tembung kasebut kobong ing atiku. Kanggo mayoritas, sampeyan ngerti pentinge jaman iki. Sampeyan ora mbukak tulisan kasebut lan desahan, "Sepira akeh sing kudu dakwaca saiki? ” (Isih, aku pancene nyoba nyoba supaya kabeh ringkes.) Direktur spiritualku bubar ujar, “Para maos percaya marang sampeyan, Mark. Nanging sampeyan kudu dipercaya. " Iki minangka wayahe penting amarga aku wis suwe ngrasakake ketegangan sing luar biasa iki Nduweni kanggo nulis sampeyan, nanging ora pengin kebanjiran. Kanthi tembung liyane, muga-muga sampeyan bisa terus maju! (Saiki sampeyan wis kapisah, saiki sampeyan duwe luwih akeh wektu, kan?)

Terus maca

Wanita Kita: Siapke - Bagean I

 

ING awan, aku kaping pisanan metu sawise karantina rong minggu kanggo ngakoni. Aku mlebu greja nututi pandhita enom, abdi sing setya lan setya. Ora bisa mlebu ing pangakuane, aku tumungkul ing podium make-shift, disetel kanthi syarat "jarak sosial". Bapak lan aku ndeleng saben wong kanthi ora precaya kanthi tenang, banjur aku nyawang Kémah Suci… lan nangis. Sajrone ngakoni, aku ora bisa mandheg nangis. Yatim piatu saka Gusti Yesus; yatim saka para pandhita ing wong Christi… nanging luwih saka iku, aku bisa ngrasakake Wanita Kita katresnan lan prihatin sing jero kanggo para pandhita lan Paus.Terus maca

Ngresiki Panganten…

 

THE angin topan bisa ngancurake — nanging bisa uga ngudani lan ngresiki. Malah saiki, kita wis ngerti kepiye Rama nggunakake gegayuhan utama sing sepisanan Badai gedhe kanggo ngresiki, ngresiki, lan nyiyapake Pangantenane Sang Kristus kanggo Rawuhe kanggo manggon lan mrentah ing dheweke kanthi cara sing anyar. Nalika rasa nyusahake kerja pisanan wiwit kontrak, mula, awakening wis wiwit lan jiwa wiwit mikir maneh babagan tujuan urip lan tujuan utamane. Wis, Swara Pangon sing Apik, ngundang wedhuse sing ilang, bisa dirungokake ing angin puyuh ...Terus maca