Aftellen naar het koninkrijk

 

HAAR hier! Een gloednieuwe bron voor jou om Heaven's Messages te vinden in deze turbulente tijden: Aftellen naarKoninkrijk.com

Met de hulp van de ongelooflijke artistieke vaardigheden en webontwerpvaardigheden van mijn dochter Tianna William, werk ik samen met theoloog Peter Bannister en schrijvers Prof.Daniel O'Connor (De kroon van heiligheid) en Christine Watkins (The Warning) om een ​​website te bieden waar u geloofwaardige, degelijke en goedgekeurde persoonlijke openbaring kunt vinden. Het is een verzameling van relevante en recente profetische boodschappen, evenals theologische leringen over de "eindtijd" en video's van de bijdragers. Ik ben vooral enthousiast over de "Tijdlijn" die we hebben gemaakt en die nauwgezet de visie volgt van de vroege kerkvaders, pausen en de boodschappen van Onze Lieve Vrouw en Vrouw. Scroll naar beneden Aftellen naarKoninkrijk.com. Voor degenen die nieuw zijn en vragen hebben over profetie of terughoudend zijn om in de buurt van persoonlijke openbaring te komen, verwijs ik u naar deze dringende geschriften over dit onderwerp:

Cnegeert u privé-openbaring?
Zet de koplampen aan
Waarom de wereld in pijn blijft
Profetie goed begrepen

In werkelijkheid, toen het idee hiervoor voor Kerstmis 2019 werd bedacht, hadden we nooit gedacht dat we deze website zouden lanceren op dit moment in de actualiteit. Wij geloven dat het geen toeval is, en in feite, dat het een genade is voor ons allemaal die op dit uur de leiding van de Hemel zoeken.

Ik heb een welkomstvideo voor je opgenomen op mijn computer, maar op hetzelfde moment dat de nieuwe website live ging, liep mijn computer volkomen uit de kraters. Geen verrassing. Dus ik pakte mijn mobiel en maakte deze korte video voor al mijn lieve lezers hier bij The Now Word. Wat mij betreft, ik zal hier in The Now Word blijven schrijven (met een hernieuwd gevoel van urgentie) terwijl ik van tijd tot tijd bijdragen lever op Aftellen naarKoninkrijk.com.

 

 

Help me door te investeren in zielen.
Zegen u en dank u.

Om met Mark mee te reizen De Nu Word,
klik op onderstaande banner om abonneren.
Uw e-mail wordt met niemand gedeeld.

 
Mijn geschriften worden vertaald in Frans​ (Merci Philippe B.!)
Voor meer informatie over de français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in HOME, TIJD VAN GENADE.