Het komt nu snel ...

 

Ik denk dat de Heer dit vandaag opnieuw wil publiceren ... omdat we dat zijn vliegen naar het oog van de storm… Voor het eerst gepubliceerd op 26 februari 2020. 

 

IT is één ding om de dingen te schrijven die ik in de loop der jaren heb; het is een ander om te zien hoe ze zich beginnen te ontvouwen.

Ik heb ernaar gestreefd om een ​​boodschap aan mijn lezers over te brengen - niet met mijn eigen woorden werkt- maar dat van het leergezag, de Schrift en die geloofwaardige "persoonlijke openbaringen" van Christus en Zijn heiligen. Maar onderliggend aan alles wat ik hier of in heb geschreven en gesproken mijn boek of vorige webcasts, Zijn persoonlijk "Woorden" die tot mij zijn gekomen die in feite aan deze geschriften voorafgaan. Soms zijn het maar een paar woorden ... soms zijn het er veel. Het zijn de zaden die uiteindelijk in deze geschriften bloeien.

Ik las onlangs een beschrijving van hoe de innerlijke woorden en lichten naar een benedictijnse monnik komen die ze heeft vastgelegd in een boek met de naam In Sinu Jesu. Ten slotte heb ik een beschrijving van mijn eigen innerlijke ervaring gevonden, bijna letterlijk:

Hoewel ik soms aan twijfels heb geleden over de authenticiteit van wat er gebeurde, identificeerde mijn spiritueel leider gedurende het grootste deel van de periode die hierin wordt beschreven wat er gebeurde als een gratia gratis gegevens. Ik kan alleen maar zeggen dat de woorden vreedzaam, snel en moeiteloos kwamen. Hiermee bedoel ik niet dat de woorden van binnenuit kwamen, maar eerder vanuit wat ik ervoer als een objectieve maar intieme aanwezigheid van Onze-Lieve-Heer ... [In het begin], Juist in Zijn eucharistische aanwezigheid waren deze gesprekken met Onze-Lieve-Heer. Heer ontvouwde ... De woorden komen snel, maar ze komen als realiteiten die achtereenvolgens indruk op zichzelf maken. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. - door een benedictijnse monnik, In Sinu Jesus (Angelico Press) ,. p. vi

Ik deel dit nu omdat veel van de dingen die hier zijn geschreven zich beginnen te ontvouwen, sommige die ik opnieuw met jullie wil delen, maar in context.

 

WANNEER DE TIJD KORT WAS

Ik moet denken aan een tijd van enkele jaren geleden toen ik de Heer vroeg: 'Hoe snel voordat al deze dingen zich beginnen te ontvouwen?' En met nauwelijks een pauze hoorde ik in mijn hart: "Binnenkort - zoals u snel denkt. " Voor mij is "binnenkort" binnen mijn leven. Dus, met toestemming van mijn spiritueel leider, deel ik enkele van de privé-aantekeningen uit mijn dagboek voor je eigen onderscheidingsvermogen en reflectie: 

Augustus 24th, 2010: Spreek de woorden, Mijn woorden, die Ik op uw hart heb gelegd. Aarzel niet. De tijd is kort! … Streef ernaar om eenhartig te zijn, om het Koninkrijk op de eerste plaats te stellen bij alles wat u doet. Ik zeg nogmaals, verspil geen tijd meer.

31 augustus 2010 (Mary): Maar nu is de tijd gekomen dat de woorden van de profeten in vervulling gaan, en dat alles onder de hiel van mijn Zoon wordt gebracht. Wacht niet met uw persoonlijke bekering. Luister aandachtig naar de stem van mijn Echtgenote, de Heilige Geest. Blijf in mijn Onbevlekt Hart, en je zult toevlucht vinden in de Storm. Gerechtigheid valt nu. De hemel weent nu… en de mensenzonen zullen verdriet op verdriet kennen. Maar ik zal bij je zijn. Ik beloof je vast te houden, en als een goede moeder, je te beschermen onder de beschutting van mijn vleugels. Niet alles is verloren, maar alles wordt alleen verkregen door het kruis van mijn Zoon [d.w.z. de eigen passie van de kerk]​ Heb mijn Jezus lief, die jullie allemaal liefheeft met een brandende liefde. 

4e oktober, 2010: De tijd is kort, zeg ik je. Markus, tijdens je leven zal het verdriet van verdriet komen. Wees niet bang, maar wees voorbereid, want u weet niet de dag of het uur waarop de Mensenzoon zal komen als de rechtvaardige Rechter.

14e oktober, 2010: Dit is het moment! Dit is de tijd om de netten te vullen en in de bark van Mijn Kerk te trekken.

20e oktober, 2010: Er is zo weinig tijd over… zo weinig tijd. Zelfs jij zult er niet klaar voor zijn, want de Dag zal komen als een dief. Maar blijf je lamp vullen, en je zult zien in de komende duisternis (Zie Matt 25: 1-13, en hoe allen de maagden werden overrompeld, zelfs degenen die “voorbereid” waren).

3 november 2010: Er is zo weinig tijd over. Er komen grote veranderingen over de hele aarde. Mensen zijn onvoorbereid. Ze hebben geen acht geslagen op mijn waarschuwingen. Velen zullen sterven. Bid en doe voor hen voorbede dat ze zullen sterven in Mijn genade. De machten van het kwaad marcheren vooruit. Ze zullen je wereld in chaos werpen. Richt uw hart en ogen stevig op Mij, en u en uw gezin zullen geen kwaad overkomen. Dit zijn dagen van duisternis, grote duisternis zoals er niet is geweest sinds ik de fundamenten van de aarde heb gelegd. Mijn Zoon komt als licht. Wie is er klaar voor de openbaring van zijn majesteit? Wie is er zelfs onder Mijn volk klaar voor? zie zichzelf in het licht van de waarheid?

13 november 2010: Mijn zoon, het verdriet in je hart is maar een druppel van het verdriet in het hart van je Vader. Dat ze, na zoveel gaven en pogingen om mensen tot Mij terug te trekken, koppig Mijn genade hebben afgewezen. De hele hemel is nu voorbereid. Alle engelen staan ​​klaar voor de grote strijd van jullie tijd. Schrijf erover (Op 12-13). Je staat op de drempel, op een steenworp afstand. Blijf dan wakker. Leef nuchter, val niet in zonde in slaap, want misschien wordt u nooit wakker. Let op Mijn woord, dat Ik door je heen zal spreken, Mijn kleine spreekbuis. Maak haast. Verspil geen tijd, want tijd heb je niet.

Juni 16th, 2011: Mijn kind, mijn kind, wat is er weinig tijd over! Hoe weinig gelegenheid is er voor Mijn volk om hun huis op orde te krijgen. Als ik kom, zal het zijn als een laaiend vuur en zullen de mensen geen tijd hebben om te doen wat ze hebben uitgesteld. Het uur komt eraan, want dit uur van voorbereiding loopt ten einde. Huil, mijn volk, want de Heer, uw God, is diep beledigd en gekwetst door uw nalatigheid. Als een dief in de nacht zal ik komen, en zal ik al mijn kinderen in slaap vinden? Wakker worden! Word wakker, ik zeg u, want u beseft niet hoe dichtbij de tijd van uw beproeving is. Ik ben bij je en zal dat altijd zijn. Sta je aan mijn kant?

15 maart 2011: Mijn kind, zet je ziel schrap voor de gebeurtenissen die moeten plaatsvinden. Wees niet bang, want angst is een teken van een zwak geloof en onreine liefde. Vertrouw in plaats daarvan van ganser harte op alles wat ik op aarde tot stand zal brengen. Alleen dan, in de "volheid van de nacht", zal Mijn volk het licht kunnen herkennen ... (zie 1 Johannes 4:18)

Maar misschien is het "woord" dat op dit moment het meest in mijn hart zit het woord dat tot mij kwam op oudejaarsavond 2007, de wake van het feest van de Moeder Gods. Ik voelde een sterke drang om mezelf van de familiefeesten te verwijderen en een lege kamer te zoeken om te bidden. Ik voelde plotseling de aanwezigheid van Onze-Lieve-Vrouw en toen deze duidelijke woorden in mijn hart:

Dit is de Jaar van de ontvouwing...

Ik begreep pas later dat voorjaar precies wat die woorden betekenden: 

Heel snel nu...

Het gevoel was dat gebeurtenissen over de hele wereld zich zeer snel zouden ontvouwen. Ik 'zag' in mijn hart drie orden ineenstorten, de een op de ander als dominostenen:

… De economie, dan de sociale, dan de politieke orde.

Hieruit zou kortstondig een nieuwe wereldorde ontstaan ​​(zie De komende vervalsing​ Toen, op het feest van de aartsengelen, Michaël, Gabriël en Rafaël, kwamen deze woorden tot me:

Mijn zoon, bereid u voor op de beproevingen die nu beginnen.

Dat najaar van 2008, de economie begon imploderen. Miljarden dollars gingen van de ene op de andere dag verloren. Als er niet kunstmatig geld was gedrukt, zouden de banken worden gered en hun verliezen verborgen gehouden, zou de hele economie kunnen zijn ingestort. Met andere woorden, we zijn doorgegaan geleende tijd sindsdien. Alles is nu als een kaartenhuis. Kijk hoe de coronavirus alleen heeft schudde de markten​ Of het cornonavirus al dan niet zo ernstig is als sommigen denken, de antwoord alleen kan de wereld zoals we die kennen veranderen ...

 

HET KOMT NU SNEL

Ik dank God dat Hij ons allemaal bijna een decennium heeft gegeven sinds die woorden uit mijn dagboek werden uitgesproken. We hebben de tijd gekregen om ons spirituele huis op orde te krijgen. Ik denk: “Wat, mijn Heer, wat zou ik hebben gedaan zonder alle genaden van het afgelopen jaar? Wat zou ik hebben gedaan zonder al die noodzakelijke bekentenissen, communies en verzoeningen? O Heer, u bent de barmhartigheid zelf! Je bent Patience zelf! "

Maar nu, broeders en zusters, lijkt het erop dat de tijd van genade begint te overgang in de tijd van gerechtigheid voorspeld door St. Faustina. Zoals ik heb geschreven en zal blijven schrijven, Our Lady's Little Rabble tijd van gerechtigheid zal culmineren in de komst van de Koninkrijk van de goddelijke wil- een tijdperk van vrede. Daarom Jezus verschijnt als een koning:

Ik zag de Heer Jezus, als een koning in grote majesteit, met grote strengheid neerkijkend op onze aarde; maar vanwege de tussenkomst van Zijn Moeder verlengde Hij de tijd van Zijn genade… [Jezus zei:] Laat de grootste zondaars hun vertrouwen stellen in Mijn Barmhartigheid ... Schrijf: voordat Ik kom als een rechtvaardige Rechter, doe Ik eerst de deur van Mijn barmhartigheid wijd open. Hij die weigert door de deur van Mijn barmhartigheid te gaan, moet door de deur van Mijn gerechtigheid gaan ... -Goddelijke genade in mijn ziel, Dagboek van St. Faustina, n. 1261, 1146

Hoelang dit Geweldige overgang zal nemen, ik weet het niet. Maar het is vrij zeker dat we nog vele jaren van strijd, testen, zuivering en triomf voor de boeg hebben. Dat niet gemene zaken zoals gewoonlijk. Wat we in feite beginnen te zien, is dat de tijd tussen het moment waarop een ziener een boodschap heeft gekregen en wanneer deze vervuld wordt, nu is, maanden​ Dat is over het algemeen ongekend als we te maken hebben met problemen op de "lange termijn". De barensweeën komen steeds dichter bij elkaar en intenser. Daarom zijn ik en een vertrouwd team van getrouwe zielen snel een website aan het samenstellen die u zal helpen om geloofwaardige boodschappen uit de hemel te vinden en te onderscheiden die ons op dit moment worden gegeven om de kerk voor te bereiden en te leiden in de groeiende duisternis (zie De koplampen inschakelen).

Slechts één voorbeeld… Op 18 augustus 2019 bracht de Costa Ricaanse ziener Luz de Maria, wiens eerdere berichten zijn goedgekeurd door haar bisschop, een bericht over dat zich op dit moment waarschijnlijk ontvouwt. Het spreekt van een "Ziekte van de luchtwegen ... insecten zullen alles op hun pad binnendringen ... en de vulkaan Popocatepetl zal deze zuivering beginnen zonder de beweging van de grond te stoppen ... " Wat is de kans dat alle drie deze dingen zouden gebeuren in dit maand alleen? Popocatepetl barstte een paar dagen geleden weer uit op spectaculaire wijze (en opnieuw op 12 mei 2021; cf. vulkaandiscovery.com). Is dit onder andere begonnen met de zuivering (dwz snelle reeks gebeurtenissen die de wereld hopelijk in berouw op de knieën krijgen)? Ik raad je aan om de hele boodschap, naar verluidt van St. Michael de Aartsengel, gepost te onderscheiden hier.

Dit alles om te zeggen dat de voorzegde verstoringen nu de een na de ander lijken te komen, inclusief tumultueuze gebeurtenissen in de kerk. Zoals Jezus tegen de Amerikaanse ziener Jennifer zei:

Mijn volk, deze tijd van verwarring zal zich alleen maar vermenigvuldigen. Wanneer de tekenen als goederenwagons beginnen te verschijnen, weet dan dat de verwarring er alleen maar mee zal toenemen. Bidden! Bid lieve kinderen. Gebed houdt je sterk en geeft je de genade om de waarheid te verdedigen en te volharden in deze tijden van beproevingen en lijden. —Jesus to Jennifer, 3 november 2005

Deze evenementen komen als boxcars op de rails en zullen over de hele wereld rimpelen. De zeeën zijn niet langer kalm en de bergen zullen ontwaken en de verdeeldheid zal zich vermenigvuldigen. —4 april 2005

Of, zoals de Heer me op een dag leek uit te leggen, "A Grote storm komt als een orkaan over de aarde. " Hoe dichter we bij de oog van de stormzullen de snellere gebeurtenissen de een na de ander komen, zoals winden die steeds sneller gaan. 

 

VOORBEREIDING

Iemand schreef vanavond met de vraag:

Het begint nu, met het coronavirus en de marktcrash? Wat moeten we doen om ons voor te bereiden?

Enkele jaren geleden bezocht ik de Notre Dame in Parijs. Terwijl we de prachtige roosvormige glas-in-loodramen in de torenhoge kathedraal bewonderen, vergezelt een non ons op onze reis leunde gretig voorover en legde een stukje geschiedenis uit. "Toen werd ontdekt dat de Duitsers Parijs zouden bombarderen," fluisterde ze, "werden er arbeiders gestuurd om deze ramen te verwijderen, die vervolgens diep in ondergrondse gewelven werden opgeslagen."

Beste lezer, dat kunnen we ook negeer de waarschuwingen uit de hemel en doe alsof onze gebroken beschaving zal doorgaan zoals het is… of ons hart voorbereiden op de moeilijke maar hoopvolle tijden die voor ons liggen. Zoals ze de ramen van de Notre Dame beschermden door ze ondergronds te brengen, zo moet de Kerk ook “ondergronds” gaan - dat wil zeggen, we moeten ons voorbereiden op deze tijden door het binnenste van het hart binnen te gaan waar God woont. En praat daar regelmatig met Hem, houd van Hem en laat Hem van ons houden. Want hoe kunnen we getuigen zijn van Zijn liefde en barmhartigheid voor de wereld, tenzij we diep verbonden zijn met God, in liefde met Hem en Hem ons laten transformeren? In feite, zoals waarheid verdwijnt vanuit de horizon van de mensheid is het precies in de harten van Zijn overblijfsel waar de waarheid wordt bewaard.[1]cf. De smeulende kaars Zoals een van mijn favoriete spirituele schrijvers zei:

Eén ding is zeker: als we niet bidden, heeft niemand ons nodig. De wereld heeft geen lege zielen en harten nodig. -NS. Tadeusz Dajczer, The Gift of Faith / Inquiring Faith (Stichting Wapens van Maria)

Met andere woorden, voorbereiding op deze tijd is geen zelfbehoud. Het gaat eigenlijk over zelfopoffering. Als zodanig heeft deze bediening zich altijd beziggehouden met geestelijk voorbereiding: om in een "staat van genade" te blijven (dwz veelvuldig biechten); elke dag quality time doorbrengen in gebed; om Jezus waar mogelijk in de eucharistie te ontvangen; mediteren over de Schrift; om zichzelf en het gezin aan Onze Lieve Vrouw toe te wijden, St. Joseph, en het Heilig Hart; liefhebben, vergeven en nog meer liefhebben; en ten slotte ben ik in de afgelopen maanden met grote vreugde begonnen te schrijven over het begrijpen en voorbereiden van de charisma of Leven in de goddelijke wil, wat de laatste fase is van de voorbereiding van de kerk om de Bruid van Christus​ Met andere woorden, dit is geen "prepper" maar een zuivering website.

Dat gezegd hebbende, zou voorzichtigheid suggereren dat iemand een zekere mate van fysieke voorbereiding in zich heeft elke evenement. Laten we eerlijk zijn, alles wordt behoorlijk wild. Mensen hebben op een gegeven moment geen tijd om zich voor te bereiden, maar reageren alleen. Voor mijn Amerikaanse vrienden heeft het Center for Disease Control (CDC) deze verklaring uitgegeven over de verspreiding van het coronavirus:
Ik begrijp dat deze hele situatie overweldigend kan lijken en dat de verstoring van het dagelijks leven ernstig kan zijn, maar dit zijn dingen waar mensen nu over moeten nadenken. —Dr. Nancy Messonnier, CDC's National Center for Immunization and Respiratory Diseases; 25 februari 2020; foxnews.com
Het is gewoon gezond verstand om een ​​paar maanden voedsel, water, medicijnen enz. Op te slaan. Tegelijkertijd moeten we bereid zijn om die bronnen met anderen te delen, wetende dat onze Heer voor ons kan zorgen wanneer Hij maar wil. Voedsel is gemakkelijk voor God om ons te geven; geloof? Niet zo veel. Daarom is spirituele voorbereiding ons doel.
 
 
GA IN DE ARK!
 
Tot slot wil ik een krachtig waargebeurd verhaal delen. Toen in de 6e eeuw een plaag over Rome neerdaalde, werd een processie gevormd door paus Gregorius om te bidden tegen de opmars ervan. Vooraan in de processie werd een afbeelding van Onze-Lieve-Vrouw geplaatst. Plots brak een koor van engelen uit in een lied van verering voor de Maagd Maria: de Regina Coeli ("Gegroet heilige koningin"). Paus Gregorius keek op en keekop het Hadrian Mausoleum en er was een engel zijn zwaard in de schede​ De verschijning veroorzaakte universele vreugde, vermoedelijk een teken dat er een einde aan de plaag zou komen. En zo was het: op de derde dag werd geen enkel nieuw geval van de ziekte gemeld: “de lucht werd gezonder en helderder en het miasma van de pest loste op alsof het de aanwezigheid van [Onze Lieve Vrouw] niet kon verdragen. " Ter ere van dit historische feit werd het graf omgedoopt tot Castel Sant'Angelo en werd er een standbeeld op opgericht van een engel die zijn zwaard omhulde.
 
De moraal van het verhaal en de boodschap aan ons? Het begint te regenen. Het is tijd om in de ark te gaan als je dat niet bent. En voor ons is die ark het Onbevlekt Hart van Maria:

Mijn Onbevlekt Hart zal je toevlucht zijn en de weg die je naar God zal leiden. - Onze Vrouwe van Fatima, tweede verschijning, 13 juni 1917, De openbaring van de twee harten in de moderne tijd, www.ewtn.com

Haar Kleine Rabble gaat niet over zichzelf opsluiten in de ark, maar zoveel mogelijk zielen tot Gods genade brengen… voordat het te laat is.

Mijn moeder is de ark van Noach.—Jezus tegen Elizabeth Kindelmann, De vlam van liefde, p. 109. bijval Aartsbisschop Charles Chaput

Ten tijde van Noach, vlak voor de zondvloed, gingen degenen die de Heer voorbestemd had om zijn verschrikkelijke straf te overleven de ark binnen. In deze jouw tijden, ik nodig al mijn geliefde kinderen uit om de Ark van het Nieuwe Verbond binnen te gaan die ik voor jullie in mijn Onbevlekt Hart heb gebouwd, zodat ze door mij mogen worden bijgestaan ​​om de bloedige last van de grote beproeving te dragen, die aan de komst van de dag voorafgaat van de Heer. Zoek nergens anders. Er gebeurt vandaag wat er gebeurde in de dagen van de zondvloed, en niemand denkt na over wat hen te wachten staat. Iedereen houdt zich veel bezig met alleen aan zichzelf te denken, aan zijn eigen aardse belangen, aan genoegens en aan het op allerlei manieren bevredigen, aan zijn eigen buitensporige hartstochten. Hoe weinig zijn er zelfs in de kerk die zich bezighouden met mijn moederlijke en meest bedroevende vermaningen! Jullie, mijn geliefden, moeten tenminste naar me luisteren en me volgen. En dan zal ik door jou iedereen kunnen oproepen om zo snel mogelijk de Ark van het Nieuwe Verbond en van de zaligheid binnen te gaan, die mijn Onbevlekt Hart voor jou heeft voorbereid, met het oog op deze tijden van tuchtiging. Hier zul je in vrede zijn, en je zult tekenen kunnen worden van mijn vrede en van mijn moederlijke troost voor al mijn arme kinderen. —Onze dame aan p. Stefano Gobbi, n. 328 in het "Blauwe Boek";  bijval Bisschop Donald W. Montrose, aartsbisschop Francesco Cuccarese

 

GERELATEERDE LEZING

Over vulkanen en aardbevingen: Wanneer de aarde schreeuwt

Aardverschuiving

Dus wat moet ik doen?

Op weg naar de storm

Is het te laat voor mij?

Dus, hoe laat is het?

Tijd om serieus te worden!

 

Luister naar het volgende:


 

 

Volg Mark en de dagelijkse "tekenen van de tijd" hier:


Volg Mark's geschriften hier:


Om met Mark mee te reizen De Nu Word,
klik op onderstaande banner om abonneren.
Uw e-mail wordt met niemand gedeeld.

 
Print Friendly, PDF & Email

voetnoten

voetnoten
1 cf. De smeulende kaars
Geplaatst in HOME, DE GEWELDIGE PROEVEN.