Waar de hemel de aarde raakt

DEEL II
michael2Sint-Michiel op de voorgrond van het klooster op de berg Tabor, Tecate, Mexico

 

WE arriveerde in de vroege avond in het klooster net voor zonsondergang, de woorden “Mount Tabor” versierd met witte rotsen aan de kant van de berg. Mijn dochter en ik voelden meteen dat we aan het werk waren heilige grond. Terwijl ik mijn spullen uitpakte in mijn kamertje in het noviciaathuis, keek ik op en zag een afbeelding van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe aan een muur, en het Onbevlekt Hart van Onze-Lieve-Vrouw boven mijn hoofd (dezelfde afbeelding gebruikt op de omslag van de 'Vlam of Love'-boek.) Ik had het gevoel dat er geen toeval zou zijn op deze reis ...

Ik zat op mijn bed en pakte mijn dagboek en liet de dialoog tussen een moeder en een zoon doorgaan ...

Hier ben ik, vrouwe, geheel aan u toegewijd. Ik heb mijn toewijding slecht geleefd; Ik heb je vaak in de steek gelaten. Maar hier ben ik weer, alles aan jou geven. Neem mij, en alles wat ik ben, en alles wat ik bezit - alles - en help mij het te gebruiken voor de glorie van God en de opbouw van het Koninkrijk. Bid voor me, lieve moeder.

En nogmaals, ik voelde de vriendelijke aanwezigheid van de vrouw gekleed in de zon, bukend naar haar zoontje. 

Mijn kind, de Vader heeft mij deze gelegenheid gegeven om tot je hart te spreken… wees verzekerd, absoluut zeker van hoeveel ik van je hou, en hoe blij ik ben dat je naar mijn Huis van Gebed bent gekomen. Hier zal ik u zegenen met al het goede dat de Vader mij heeft gegeven voor uw welzijn en dat van uw dierbare geestelijke kinderen. Lees 2 Korintiërs 9: 6-15.

 

ANTICIPEREN GRACES

Ik kende dit Schriftgedeelte onmiddellijk. Het was een cruciaal woord tijdens een van mijn eerste concertreizen naar de Verenigde Staten. Mijn vrouw en onze kinderen (toen zeven) waren op weg door Californië, slechts een halfuur van waar ik nu in Mexico zat. Onze tourbus bleef oververhit raken. Ik bracht het naar de ene winkel na de andere, en voordat we het wisten, schatte ik dat we bijna 6000 dollar aan reparaties hadden uitgegeven - en onze rondleiding was nog maar net begonnen. Terwijl we door de woestijn naar Houston liepen, begon ik te mopperen en te klagen (niet anders dan de Israëlieten). 'Heer, weet u niet dat ik aan het werk ben Jouw kant?? Hoe kunnen we ooit vooruit komen als we voortdurend achterop raken? "

Tegen de tijd dat we twee dagen later in Louisiana aankwamen, wist ik dat ik het bij het verkeerde eind had, dat het mij ernstig ontbrak aan geloof, vertrouwen en een kinderlijk hart. Dus die middag, nadat we onze geluidsapparatuur hadden uitgeladen, ging ik biechten bij pater. Kyle Dave (een priester die later een paar weken later de orkaan Katrina zou ontvluchten en bij mij in Canada zou blijven. Het was tijdens zijn verblijf dat de Heer de fundamentele en meer 'profetische' geschriften van deze website openbaarde). Hij zei me dat ik in een kleine stoffen zak met kleine papieren met de Schriften erop moest reiken en erover moest mediteren voor mijn boete. De tekst die ik eruit haalde was 2 Korintiërs 9: 6 ...

Overweeg dit: wie spaarzaam zaait, zal ook spaarzaam oogsten, en wie overvloedig zaait, zal ook overvloedig oogsten. Iedereen moet doen wat hij al heeft bepaald, zonder verdriet of dwang, want God houdt van een blijmoedige gever. Bovendien is God in staat om elke genade overvloedig voor u te maken, zodat u in alle dingen, altijd al wat u nodig heeft, overvloedig kunt hebben voor elk goed werk. (vers 6-8)

Twee nachten later, na een concert in Pensacola, kwam een ​​oudere dame naar me toe, legde een krant in mijn hand en zei: "Ik heb mijn huis verkocht en wil je helpen." Het was een cheque van $ 6000.

Nu, jaren later, toen ik daar in Tecate, Mexico zat en me precies afvroeg waarom Onze Lieve Vrouw me daar duidelijk heen leidde, voelde ik haar zekerheid opnieuw door Gods Woord, dat alles wat dit apostolaat nodig heeft, zal worden verzorgd. Maar niet alleen het apostolaat, maar allen die trouw blijven. Ik las op ...

U wordt in alle opzichten verrijkt voor alle vrijgevigheid, die door ons tot dankzegging aan God leidt, want de uitvoering van deze openbare dienst voorziet niet alleen in de behoeften van de heiligen, maar vloeit ook over in vele daden van dankzegging aan God ... aan God voor zijn onbeschrijfelijke gave! (vers 11-15)

Er was een nieuw licht in deze passage, het gevoel dat God een overvloed aan genade zal uitstorten over al diegenen die zich op dit punt voorbereiden. uur door gebed, trouw en bekering. Het was een gevoel dat er iets was reusachtig komt op zijn minst over de Kerk over dat kleine overblijfsel dat "waakt en bidt". De mislezingen die dag leken van de pagina te kaatsen, net als in de komende dagen ...

De volken zullen weten dat Ik de Heer ben, zegt de Heer God, als ik voor hun ogen het mijne bewijst heiligheid door jou ... zul je mijn volk zijn, en ik zal je God zijn. (Ezechiël 36: 23-28)

Het gevoel dat er maar "weinigen" klaar waren voor deze genaden werd onderstreept in het evangelie toen velen "de uitnodiging" voor het banket van de Koning "negeerden", in plaats daarvan hun "zaken" deden. [1]Matt 22: 1-14 Een gevoel van verwachting groeide in mijn hart toen ik haar zachte aanmoediging en aansporing voelde ...

Anticipeer op mijn woorden. Anticipeer op mijn genaden, van zij die "vol van genade" is. Er wordt van je gehouden en ik bereid je voor op de grootste missie ooit. Wees niet bang…

Nu deel ik al deze dingen met u, deze ogenschijnlijk persoonlijke woorden, niet omdat ze alleen naar mij verwijzen, maar juist omdat ze verwijzen naar u ook. Vanaf de dag dat ik aan boord van het vliegtuig stapte, voelde ik dat ik naar Mexico zou komen luisteren en vervolgens overbrengen naar u wat Onze Lieve Vrouw tegen ons zegt. Ik ben gewoon de secretaris hier, de "kleine koerier" als u wilt.

De volgende dag werd het veel duidelijker waar ze het over had ...

Wordt vervolgd ...

 

GERELATEERDE LEZING

Deel I 

 

Uw steun is nodig voor deze volletijddienst.
Zegen u, en bedankt.

 

Om met Mark in de Het Nu Word,
klik op onderstaande banner om abonneren.
Uw e-mail wordt met niemand gedeeld.

NowWord-banner

 

 

Dit najaar zal Mark zich bij zr. Ann Shields voegen
en Anthony Mullen bij de ...  

 

Nationale Conferentie van de

Vlam van liefde

van het Onbevlekt Hart van Maria

VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2016


Philadelphia Hilton Hotel
Route 1-4200 City Line Avenue
Philadelphia, Pennsylvania 19131

Hoofdrollen:
Zr. Ann Shields - Voedsel voor de Journey Radio Host
Mark Mallett - Zanger, songwriter, auteur
Tony Mullen - Nationaal directeur van de Vlam van Liefde
Mgr. Chieffo - Spiritueel directeur

Voor meer informatie klikt u op hier

 

 

 

voetnoten

voetnoten
1 Matt 22: 1-14
Geplaatst in HOME, WAAR DE HEMEL AANRAAKT.