Waar de hemel de aarde raakt

DEEL V

verergeringZr. Agnes bidt voor Jezus op de berg Tabor, Mexico.
Twee weken later zou ze haar witte sluier ontvangen.

 

IT was een zaterdagmiddagmis, en "binnenverlichting" en genaden bleven vallen als een zachte regen. Toen ving ik haar vanuit mijn ooghoeken op: moeder Lillie. Ze was vanuit San Diego binnengereden om deze Canadezen te ontmoeten die waren gekomen om te bouwen De tafel van barmhartigheid- de gaarkeuken.

Na de mis beklom ik de trappen van de kapel naar de achtertuinen, en moeder Lillie gebaarde naar me. Ik wist dat haar aanwezigheid hier een zeldzaam geschenk was, want ze is een slachtoffer ziel niet veel in het publiek kunnen zijn, laat staan ​​reizen. In feite brachten haar vele kwalen en ziekten haar op een gegeven moment en een ontmoeting met Jezus​ Hij vertelde haar dat ze kon kiezen om te blijven of naar de aarde terug te keren, maar dat ze dat wel zou doen als ze terugkeerde veel lijden​ En hier was ze ...

Ik hield deze heilige vrouw in mijn armen terwijl we beiden huilden in de tastbare aanwezigheid van Onze Lieve Vrouw en de Heilige Geest. Het is iets vreemds. Ze bedankte ons keer op keer voor wat we deden, en toch bedankten we allemaal haar voor de ongelooflijke liefde, vrijgevigheid en genade die we allemaal tegenkwamen op de berg Tabor. 'De hemel raakt de aarde hier, 'zei ik tegen moeder. "Maar er is nog iets."

“Toen ik hier een paar dagen geleden aankwam, herinnerde de Heer me onmiddellijk aan iets waarvan ik voelde dat Hij Hem enkele jaren geleden in mijn hart sprak. Dat Zijn barmhartigheid als een elastische band is, en dat de zonden van de mensheid het blijven uitrekken tot het punt van bsacrambreken. Maar ergens ter wereld komt een kleine non in een klooster op haar gezicht neer voor de Heilige Sacramenten en zegt: "Jezus, heb medelijden met ons en met de hele wereld!" En de Heer antwoordt: "Oké, nog tien jaar. "

Ik keek haar in de ogen en zei: "Moeder Lillie, dit is de plaats waar Jezus over sprak!'Daarop knikte moeder Lillie naar me alsof ze het wist precies wat ik zei. Ik heb nooit de kans gehad om er verder met haar over te praten, maar toen ik een week later thuiskwam in Canada, vond ik de Trinitarians Sisters ' van de en een promotievideo. Het sprak over hoe het bevel een reactie is op de boodschap van Fatima, om de zonden van mensen te herstellen omdat "Veel zielen gaan naar de hel omdat ze niemand hebben om voor hen te bidden." [1]Onze Lieve Vrouw van Fatima aan Zr. Lucia De video begint met de eerste oproep aan Moeder Lillie, gesteld als een vraag:

Waar zal Onze Lieve Vrouw edelmoedige zielen vinden om te bidden voor de bekering van de wereld? Is er niemand die bereid is zijn hoofd voor God te buigen? Wie heeft de moed om met zijn leven te zeggen: "Bekeer u en keer terug tot God!"? -trinitariansofmary.org

Maar wat ik daarna las, liet mijn kaak open, omdat het bevestigde wat ik die dag in de tuin tegen moeder Lillie had gezegd:

Op 19 maart 1992 wordt in Fatima, Portugal, een jonge karmelietige lekenzendeling opgeroepen om een ​​nieuwe religieuze gemeenschap in de kerk op te richten die zich toelegt op het aanbidden van Jezus in de eucharistie. en smeekten hem om genade met de wereld te hebben.

De heilige Faustina had zo vaak visioenen waarin ze de stralen van goddelijke barmhartigheid uit de eucharistie en over de wereld zag stromen. Ze schreef een keer:

Toen de priester het Heilig Sacrament blootlegde en het koor begon te zingen, doorboorden de stralen van het beeld de Heilige Hostie en verspreidden zich over de hele wereld. Toen hoorde ik deze woorden: Deze stralen monsmdraysvan barmhartigheid zal door je heen gaan, net zoals ze door deze Hostie zijn gegaan, en ze zullen door de hele wereld gaan.-Goddelijke genade in mijn ziel, Dagboek, n. 441

Hier in Mexico leefden deze nonnen dit in 24 uur van gebed en aanbidding vóór het Heilig Sacrament. Soms bleven de nonnen na de mis zingen en leidden ze ons in spontane gebeden voor genezing en vertrouwen in Gods liefde en barmhartigheid. Tranen vloeiden van velen die achterbleven om te baden in de stralen van Onze Lieve Heer.

Na de zegen. [de stralen schenen] naar beide kanten en keerden weer terug naar de monstrans. Hun uiterlijk was helder en transparant als kristal. Ik vroeg Jezus dat Hij zich verwaardigde het vuur van Zijn liefde aan te steken in alle zielen die koud waren. Onder deze stralen zal een hart warm worden, ook al was het als een blok ijs; zelfs als het zo hard was als een rots, zal het tot stof afbrokkelen. -Goddelijke genade in mijn ziel, Dagboek, n. 370

Luister naar een korte opname van de nonnen tijdens Aanbidding ...

 

aanbiddingnonnen

Ik wist ook dat deze genaden, deze stralen van barmhartigheid die Jezus op voorspraak van deze nonnen over de wereld verspreidde, zo veel mogelijk zielen zouden verzamelen in de "ark", het onbevlekt hart van Maria. Want Jezus was heel duidelijk tegen St. Faustina dat de mensheid het einde van een tijdperk naderde - en dat de klok tikt:

Ik verleng de tijd van genade ter wille van [zondaars]. Maar wee hun als ze deze tijd van Mijn bezoek niet erkennen. -Goddelijke genade in mijn ziel, Dagboek, n. 1160

Inderdaad, verschillende van de mislezingen die week waren bezig wakker blijven, over het in orde houden van de lamp van iemands hart voor de onverwachte "dag des Heren".[2]cf. Faustina, en de dag des Heren  De verwachting dat we ergens in terecht komen groot in de wereld bleef in mijn hart groeien. Maar de verwachting had veel minder te maken met dreigende en ogenschijnlijk noodzakelijke rampen om de mensheid te schudden, maar meer nog anticiperen op wat komt te midden van en na: de geboorte van een nieuw tijdperk en triomf van het Onbevlekt Hart​ Hierop voelde ik dat Onze Lieve Vrouw het meest tot mijn ziel wilde spreken in de laatste dagen op de berg Tabor, zoals de woorden van de heilige Paulus in de eerste lezing en het evangelie die dag in mijn hart weergalmden:

God koos de dwazen van de wereld om de wijzen te beschamen, en God koos de zwakken van de wereld om de sterke te beschamen, en God koos de nederigen en verachtten van de wereld, degenen die voor niets tellen, om degenen die iets zijn tot niets te reduceren. , zodat geen mens zou roemen voor God ... Aangezien u in kleine zaken trouw was, zal ik u grote verantwoordelijkheden geven. Kom, deel de vreugde van je meester ... 

Wordt vervolgd ...

   

Bedankt voor je tienden en gebeden.

 

Om met Mark in de Het Nu Word,
klik op onderstaande banner om abonneren.
Uw e-mail wordt met niemand gedeeld.

NowWord-banner

  

voetnoten

voetnoten
1 Onze Lieve Vrouw van Fatima aan Zr. Lucia
2 cf. Faustina, en de dag des Heren
Geplaatst in HOME, TIJD VAN GENADE, WAAR DE HEMEL AANRAAKT.