Shoshimi i Madh

 

Botuar për herë të parë më 30 mars 2006:

 

KETU do të vijë një moment kur ne do të ecim me besim, jo ​​me ngushëllim. Do të duket sikur ne jemi braktisur… si Jezusi në Kopshtin e Gjetsemanit. Por engjëlli ynë i rehatisë në Kopsht do të jetë njohja se ne nuk vuajmë vetëm; që të tjerët besojnë dhe vuajnë si ne, në të njëjtin unitet të Shpirtit të Shenjtë.

Sigurisht, nëse Jezusi vazhdoi rrugën e Pasionit të tij në një braktisje të caktuar, atëherë kështu do të bëjë edhe Kisha (krh. KKK 675). Ky do të jetë testi i madh. Do të shoshë pasuesit e vërtetë të grurit të ngjashëm me Krishtin.

Zot, na ndihmo të qëndrojmë besnikë.

 

LIDHJE ME LIDHJE

Gjetsemani ynë

shikojnë: Gjetsemani ynë është këtu

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , .

Komentet janë të mbyllura.