Pragu i Shpresës

 

 

KETU po flitet shumë në këto ditë terr: "re të errëta", "hije të errëta", "shenja të errëta" etj. Në dritën e Ungjijve, kjo mund të shihet si një fshikëze, duke u mbështjellë rreth njerëzimit. Por është vetëm për një kohë të shkurtër

Së shpejti fshikëza thahet ... lëvorja e ngurtësuar prishet, placenta zbrazet. Pastaj vjen, shpejt: jete e re. Flutura del, zogu hap krahët dhe një fëmijë i ri del nga kalimi "i ngushtë dhe i vështirë" i kanalit të lindjes.

Në të vërtetë, a nuk jemi në pragun e Shpresës?

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.