Vesa e Vullnetit Hyjnor

 

HAVE e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë e mirë është të lutesh dhe të “jetosh në Vullnetin Hyjnor”?[1]shih Si të jetosh në vullnetin hyjnor Si ndikon tek të tjerët, nëse ka fare?Vazhdo te lexosh

Shënimet