Shufra e hekurt

LEXIMI fjalët e Jezusit drejtuar shërbëtores së Zotit Luisa Piccarreta, ju filloni ta kuptoni këtë ardhja e Mbretërisë së Vullnetit Hyjnor, ndërsa lutemi çdo ditë në Atin tonë, është objektivi i vetëm më i madh i Qiellit. "Unë dua ta ringjall krijesën në origjinën e saj," Jezusi i tha Luizës, “...që vullneti im të njihet, të dashurohet dhe të bëhet në tokë ashtu siç është në Qiell.” [1]Vëll. 19, 6 qershor 1926 Jezusi madje thotë se lavdia e Engjëjve dhe Shenjtorëve në Qiell "Nuk do të jetë i plotë nëse Vullneti im nuk do të ketë triumfin e Tij të plotë në tokë."

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Vëll. 19, 6 qershor 1926

Stuhia e Erës

A lloj i ndryshëm stuhie shpërtheu mbi shërbimin dhe familjen tonë muajin e kaluar. Papritur morëm një letër nga një kompani e energjisë së erës që ka plane të instalojë turbina masive industriale me erë në zonën tonë të banimit rural. Lajmi ishte mahnitës, sepse unë kisha studiuar tashmë efektet negative të "fermave me erë" në shëndetin e njerëzve dhe kafshëve. Dhe hulumtimi është i tmerrshëm. Në thelb, shumë njerëz janë detyruar të lënë shtëpitë e tyre dhe të humbasin gjithçka për shkak të efekteve të dëmshme shëndetësore dhe rënies absolute të vlerave të pronës.

Vazhdo te lexosh

Nga plagët e tij

 

JEZUSI dëshiron të na shërojë, Ai do që ne "Kaje jetën dhe ta kesh më me bollëk" (Gjoni 10:10). Ne në dukje mund të bëjmë gjithçka siç duhet: të shkojmë në meshë, në Rrëfim, të lutemi çdo ditë, të themi Rruzaren, të kemi përkushtim, etj. E megjithatë, nëse nuk i kemi trajtuar plagët tona, ato mund të na pengojnë. Ata, në fakt, mund ta ndalojnë atë "jetë" të rrjedhë në ne…Vazhdo te lexosh