Dita 4: Të duash veten

TANI se ju jeni të vendosur ta përfundoni këtë tërheqje dhe të mos dorëzoheni… Perëndia ka një nga shërimet më të rëndësishme që ju rezervon… shërimin e imazhit tuaj për veten. Shumë prej nesh nuk e kanë problem të duan të tjerët… por kur bëhet fjalë për veten?Vazhdo te lexosh