Dita 10: Fuqia Shëruese e Dashurisë

IT thotë te Gjoni i Parë:

Ne duam, sepse ai na deshi i pari. (1 Gjonit 4:19)

Kjo tërheqje po ndodh sepse Zoti ju do. Të vërtetat ndonjëherë të vështira me të cilat po përballeni janë sepse Zoti ju do. Shërimi dhe çlirimi që po filloni të përjetoni është sepse Zoti ju do. Ai të donte në fillim. Ai nuk do të ndalet së dashuruari me ju.Vazhdo te lexosh