Dita 11: Fuqia e Gjykimeve

EDHE edhe pse ne mund t'i kemi falur të tjerët, madje edhe veten tonë, ka ende një mashtrim delikate, por të rrezikshëm, për të cilin duhet të jemi të sigurt se është rrënjosur nga jeta jonë – një mashtrim që ende mund të ndajë, plagosë dhe shkatërrojë. Dhe kjo është fuqia e gjykimet e gabuara. Vazhdo te lexosh