Dita 15: Një Rrëshajë e Re

JU KENI e bëri atë! Fundi i tërheqjes sonë - por jo fundi i dhuratave të Zotit, dhe asnjehere fundi i dashurisë së Tij. Në fakt, sot është shumë e veçantë sepse Zoti ka një derdhja e re e Frymës së Shenjtë për t'ju dhuruar. Zoja jonë është lutur për ju dhe e ka pritur këtë moment gjithashtu, ndërsa ajo bashkohet me ju në dhomën e sipërme të zemrës suaj për t'u lutur për një "Rrëshajë të re" në shpirtin tuaj. Vazhdo te lexosh

Dita 14: Qendra e Atit

NDONJEHERE ne mund të ngecim në jetën tonë shpirtërore për shkak të plagëve, gjykimeve dhe mosfaljes. Kjo tërheqje, deri më tani, ka qenë një mjet për t'ju ndihmuar të shihni të vërtetat për veten dhe Krijuesin tuaj, në mënyrë që "e vërteta t'ju bëjë të lirë". Por është e nevojshme që ne të jetojmë dhe të kemi qenien tonë në të gjithë të vërtetën, në qendër të zemrës së dashurisë së Atit…Vazhdo te lexosh